ایالت بایرن، در چند قدمی حذف شهریه دانشجویی

بیش از یک میلیون و سیصد هزار نفر از اهالی ایالت بایرن رای به حذف شهریه دانشجویی داده‌اند. مجلس ایالتی بایرن تا سه ماه فرصت دارد، قانون موجود را اصلاح کند، در غیر این صورت تکلیف شهریه دانشجویی با همه‌پرسی روشن خواهد شد.
 

ایالت بایرن آلمان چند قدم بیشتر تا حذف شهریه دانشجویی فاصله ندارد. تاکنون بیش از یک میلیون و سیصد هزار نفر با شرکت در رای‌گیری به حذف شهریه دانشجویی در این ایالت رای داده‌اند. این را‌ی‌گیری راه را برای همه‌پرسی در مورد شهریه تحصیلی در ایالت بایرن هموار خواهد ساخت.


 

البته همه‌پرسی در صورتی برگزار خواهد شد که پیش از آن مجلس ایالتی بایرن رای به حذف شهریه دانشجویی نداده باشد. نظرسنجی‌هایی که تاکنون در ایالت بایرن صورت گرفته‌اند، نشان می‌دهند که بیش از دو سوم از مردم این ایالت مخالف پرداخت شهریه در دانشگاه‌های بایرن هستند.
 
پیشینه پرداخت شهریه دانشجویی در دانشگاه‌های آلمان
 
ایالت بایرن در کنار ایالت نیدرزاکسن تنها ایالتی است که در آن پرداخت شهریه به دانشگاه اجباری است. تصمیم به پرداخت شهریه در بین سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ میلادی در ایالت‌های مختلف آلمان به رای گذاشته شد و بسیاری از نمایندگان به آن رای مثبت دادند.
 
پس از این تصمیم‌گیری، در ایالت‌هایی که پرداخت شهریه تصویب شد، دانشجویان از ترم تابستانی سال ۲۰۰۷ میلادی، ملزم به پرداخت شهریه شدند.
 

 


شهریه در دانشگاه‌هایی که در ایالت‌های برلین، براندنبورگ، هسن، مکلنبورگ فورپومرن، شلسویگ هولشتاین، زاکسن، تورینگن و زاکسن-آنهالت واقع شده‌اند، تا کنون تصویب نشده یا به تازگی حذف شده است.
 
در ایالت‌هایی که شهریه دانشجویی پرداخت نمی‌شود، دانشجویان تنها ملزم به پرداخت هزینه خدمات دانشجویی هستند. هزینه خدمات دانشجویی ‌مواردی همچون، بلیط تردد با وسائل نقلیه عمومی در شهر محل تحصیل و در مواردی در شهرهای مجاور، بیمه‌ درمانی و همچنین استفاده از سایر خدمات عمومی در دانشگاه را شامل می‌شود.
 
حذف شهریه دانشجویی از طریق همه‌پرسی
 
مجلس ایالتی بایرن پس از رای‌گیری اخیر تا سه ماه فرصت خواهد داشت تا قانون موسسه‌های آموزش عالی در این ایالت را اصلاح کند. تاکنون نمایندگان احزاب سوسیال دموکرات، سبزها و حزب چپ ایالت بایرن موافقت خود را حذف شهریه دانشجویی در این ایالت اعلام کرده‌‌اند.
 
این در حالی است که هورست زهوفر، نخست‌وزیر ایالت بایرن از حزب سوسیال مسیحی آلمان، مخالف حذف شهریه در دانشگاه‌های این کشور است. چنانچه مجلس ایالتی بایرن تا ماه مه سال جاری میلادی تصمیم به حذف شهریه دانشجویی نگیرد، این تصمیم به همه‌پرسی گذاشته خواهد شد.

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • چهار آمبولانس متعلق به جامعه یهودیان در لندن به آتش کشیده شدند + ویدیو
  • ۵۳ درصد از آمریکایی‌ها با اتمام جنگ در ایران قبل از سقوط جمهوری اسلامی مخالفند
  • تهران با بمباران سنگین لرزید؛ ترامپ: اگر تنگه هرمز در مهلت مقرر باز نشود، «خواهید دید چه اتفاقی می‌افتد»
  • فرمانده سنتکام: ما مردم ایران را هدف قرار نمی‌دهیم، اقدامات حکومت آن‌ها را به خطر می‌اندازد
  • برآوردهای اسرائیلی و آمریکایی: مجتبی خامنه‌ای تحت کنترل سپاه پاسداران است
  • مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • حمله طرفداران جمهوری اسلامی به یک فعال ایرانی ساکن لندن در مقابل چشمان پلیس
  • افشای پولشویی میلیارد دلاری سپاه در لندن و دیده شدن ردپای بابک زنجانی
  • سفیر اسرائیل در آمریکا: نیروی زمینی ایرانی برای سرنگونی جمهوری اسلامی در راه هستند
  • وقتی شرکت های تولید کننده مواد غذایی در روز روشن به شما دروغ می گویند - تصویری
  • +345اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +288نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +221سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +198اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +178پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +149نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +140واکنش ترامپ به گزارش نیویورک پست درباره همجنس‌گرا بودن مجتبی خامنه‌ای