زلزله‌ای به بزرگی ۵.۵ ریشتر کرمان را لرزاند

زمین لرزه‌ای به قدرت ۵.۵ ریشتر در آخرین ساعات روز دوشنبه، دوم بهمن روستای سیرچ از توابع کرمان را لرزاند.

به گزارش خبرگزاری‌های ایران، ساعت ۲۳ و ۱۸ دقیقه و ۵۷ ثانیه دوشنبه دوم بهمن ماه زلزله نسبتا شدیدی روستای سیرچ از توابع بخش شهداد در ۸۰ کیلومتری شهر کرمان را لرزاند.
 


گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که وقوع این زلزله باعث شکستن شیشه‌های منازل مسکونی و وحشت مردم منطقه شد و مردم کرمان خانه‌های‌شان را ترک کردند.

 
در همین رابطه فرماندار کرمان به خبرگزاری فارس گفت که تا ساعت ۱ بامداد روز سه‌شنبه زلزله سیرچ خسارات جانی نداشته است.
 
بهنام سعیدی با اشاره به اینکه تیم‌های امدادی در مناطق سیرچ و شهداد مستقر هستند، گفت با توجه به تماس‌هایی که با دهیاران روستاها و بخشداران این مناطق گرفته شده است، تاکنون خسارت جانی از این زمین‌لرزه گزارش نشده است.
 
سیرچ از مناطق زلزله‌خیز استان کرمان است. شش مرداد ۱۳۶۰زمین لرزه‌ای شدید سیرچ را لرزاند که که هزار و ۵۰۰ کشته و هزار زخمی برجای گذاشت.
 
پیش از این اعلام شده بود که ۱۸ گسل فعال و زلزله‌خیز در استان کرمان شناسایی شده‌اند؛ تمام نقط جمعیتی کرمان در مجاورت این گسل‌ها قرار دارند و این استان با خطر بالقوه زمین لرزه روبه رو است.
 
زلزله بم، از شهرهای تاریخی استان کرمان، با بزرگی ۶.۵ ریشتر در دی ماه ۸۲ نیز یکی از پرتلفات‌ترین زلزله‌های ایران را رقم زد. در این زلزله حدود ۲۷ هزار ایرانی جان باختند، بیش از ۳۰ نفر زخمی شدند و ۸۰ درصد از ارگ بم که قدیمی‌ترین بنای خشتی جهان بود، نابود شد.
 
۱۳ آذر امسال نیز زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر مناطقی از کرمان را تکان داد که خسارات جانی نداشت.
 
ایران در چند ماه گذشته شاهد دو زلزله بزرگ بود که صدها کشته برجای گذاشت، مردادماه امسال، زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر در آذربایجان شرقی اتفاق افتاد که براساس آمار رسمی، بیش از ۳۰۰ کشته و ۴۵۰۰ زخمی برجای گذاشت.
 
آذرماه امسال نیز در زمین لرزه زهان از شهرهای استان خراسان جنوبی دست کم هشت نفر کشته و ۱۵ نفر زخمی شدند.

pezhman - وين - اتريش
تسلیت به هموطنان داغدار
‌سه شنبه 3 بهمن 1391 - 02:11
اینترنت ندیده - کرمان - ایران
دوباره میسازمت وطن همان سر جات روی گسل مثل بم ! ----- ما که حالیمون نشد خواب بودیم.!
‌سه شنبه 3 بهمن 1391 - 04:09
boomfang - آبادان - ایران
باید تریاک کاشت و محصول اون دو به قم فرستاد تا از این غضب کاسته شود
‌سه شنبه 3 بهمن 1391 - 08:15
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • ویدیوی توقیف چمدان دیپلمات هلندی در فرودگاه تهران که صدا و سیما پخش کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • یکی از مدیران شبکه ان‌اچ‌کی ژاپن در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شده است
  • رهبر دموکرات‌ها: مساله ایران بسیار جدی است و کاخ‌سفید باید برنامه خود را با مردم آمریکا در میان بگذارد
  • سی‌بی‌اس‌نیوز: ترامپ از محدودیت گزینه‌های نظامی علیه ایران کلافه شده است
  • افزایش پروازهای ناتو برای رصد ایران/ ۱۲ جنگنده رادار گریز اف-۲۲ آمریکا در اسرائیل فرود آمدند
  • تغییر تاکتیک جنگی ترامپ به دلیل موشک‌های بالستیک خامنه‌ای
  • پیام «سیا» به زبان فارسی درباره نحوه تماس ایمن با این سازمان: صدای شما را می‌شنویم و می‌خواهیم کمک کنیم
  • کارزاری بی‌رحمانه برای ایجاد رعب و وحشت؛ «سونامی» بازداشت‌ها و ناپدیدسازی‌ معترضان