۶ ماه تعلیق برای نایب رئیس فدراسیون جودوی ایران

جلسه کمیته اجرایی کنفدراسیون جودوی آسیا روز گذشته (یکشنبه) در کویت برگزار شد و یکی از تصمیمات این جلسه، تعلیق ۶ ماهه نایب رئیس فدراسیون جودوی ایران در جلسات کومیته اعلام شد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، عبید زاید العنزی رئیس کنفدراسیون جودوی آسیا نشست روز گذشته(یکشنبه 17 دی/6 ژانویه) دفتر اجرایی کنفدراسیون را در تالار "البرکة" هتل "کراون بلازا" کویت برگزار و به اتفاق سایر اعضا مسائل مطرح از جمله میزبانی چندین کشور برای مسابقات جودو در رده‌های مختلف را بررسی کرد.
 


از جمله تصمیم‌های این کمیته، تعلیق (حضور) نایب رئیس فدراسیون جودوی ایران به مدت شش‌ماه در نشست (کمیته) بود، اما اشاره‌ای به علت این تصمیم نکرد.

 
ماریوس وایرز رئیس کنفدراسیون جهانی جودو نیز میهمان افتخاری این جلسه بود و از عملکرد فدراسیون آسیا تقدیر کرد و حضور خود را فرصتی برای توسعه همکاری‌ها دانست.
 
آرش میراسماعیلی نایب رئیس فدراسیون جودوی ایران چندی پیش با ارسال نامه از سوی مسئولان شورای اتحادیه آسیا متهم به تلاش برای پرداخت رشوه در مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان شد و قرار بود در جلسه دیروز در این خصوص تصمیم گیری شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا