خاتمی: چشم اندازی برای کاندیداشدن اصلاح طلبان در انتخابات وجود ندارد

محمد خاتمی در دیدار با اعضای تحریریه بازتاب - عکس از وبسایت بازتاب

محمد خاتمی، رییس جمهوری سابق ایران، درباره حضور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری آینده گفته است، شرایط برای حضور کاندیداهای اصلاح طلب در  این انتخابات وجود ندارد.
 


به گزارش روز شنبه ۱۶ دیماه، وبسایت «بازتاب»، محمد خاتمی در دیدار با اعضای تحریریه این وب سایت گفته است: «معتقدم شرایط حضور اصلاح طلبان به عنوان کاندیدا دادن چندان فراهم نیست، چشم‌اندازی هم برای فراهم آمدنش نمی بینم.»

 
یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران در خردادماه سال ۱۳۹۲ برگزار خواهد شد.
 
طبق این گزارش محمد خاتمی در دیدار با این گروه از روزنامه‌نگاران گفته است: «آنچه ما باید بخواهیم، تغییر این وضعیت است. برای اینکه ما بتوانیم این فضا را تغییر دهیم، باید ارزیابی کنیم که آمدن یا نیامدن ما کدام مناسب تر است. البته آن طرف همه تلاش خود را می کند که نگذارد ما بیاییم.»
 

وبسایت بازتاب امروز از سال گذشته آغاز به کار کرده و بخشی از تحریریه آن پیش‌تر وبسایت‌های بازتاب و آینده را منتشر می‌کرده است. این وبسایت به‌خصوص در ماه‌های گذشته گزارش‌های انتقادی درباره دولت و همچنین کشته‌شدن ستار بهشتی منتشر کرده است.‬
 
رییس جمهوری سابق ایران در ادامه گفته است: «به هر حال هم دلمان برای کشور و مردم می سوزد و هم خطرات بزرگی جامعه و نظام و مردم را تهدید می کند.»
 
محمد خاتمی همچنین  تاکید کرده است که تنها راه برون رفت از وضعیت موجود تغییر رویکرد نظام در خصوص شرایط کنونی است.
 
آقای خاتمی گفته است: «با این روندی که هست، فقط یک راه وجود دارد. اینکه نظام رویکردش را عوض کند و آن را در انتخابات آزاد و سالم و فراگیر نشان دهد؛ ما هم کمک کنیم که مشکل حل شود. ولی متأسفانه نشانه های امیدوار کننده ای برای این رویکرد نمی بینم.»
 
در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو نامزد اصلاح‌طلبان، به نتایج این انتخابات اعتراض کردند. آنها خواهان ابطال نتایج این انتخابات شدند. این انتخابات اعتراضانی را در پی داشت که به گفته مخالفان دولت ایران دهها نفر در این اعتراضات کشته شدند. اما آیت الله علی خامنه ای به رغم این اعتراضات از این نتخابات حمایت کرد.
 
مهدی کروبی، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی، از بهمن ماه سال ۱۳۸۹ در حصر خانگی به سر می برند. شماری زیادی از چهره های اصلاح طلبان و روزنامه نگاران پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ بازداشت شده و هم اکنون در زندان به سر می برند.
 
تکذیب خبر نامه به رهبری
 
محمد خاتمی در بخش دیگری از اظهارات خود، ارسال نامه به آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی  برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات را رد کرده است.
 
رییس جمهوری سابق ایران گفته است:«خبر نامه نگاری بنده به رهبری با وساطت آقای هاشمی به کلی دروغ است. اگر بخواهم این کار را بکنم، خودم مستقیماً این کار را انجام خواهم داد. نه نامه ای نوشته شده و نه آقای هاشمی واسطه بوده است.»
 
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران،‌ایسنا،  اسدالله بادامچیان که روز پنجشنه هفتم دیماه  در همایش جبهه پیروان خط امام و رهبری به مناسبت ۹ دی صحبت می کرد، گغته بود:« اخیرا آقای خاتمی توسط آقای هاشمی به مقام معظم رهبری نامه دادند که راهی باز شود تا ما به صحنه بیاییم.»
 
یک روز پس از انتشار اظهارات اسدالله بادامچیان، وی اعلام کرد که اظهاراتش درست منعکس نشده است.
 
به گزارش سایت «نما» اسدالله بادامچیان گفته بود:«در این رابطه حرفی از نامه پیش نیامد بلکه من گفتم گویا آقای خاتمی طی پیامی به واسطه آقای هاشمی از مقام معظم رهبری در خواست کرد تا راهی برای حضور اصلاح طلبان باز شود.»
 
خبر ارسال نامه به رهبر ایران  پیشتر توسط محمدرضا خاتمی، نایب رییس مجلس ششم و بردادر محمد خاتمی و همچنین توسط منابع نزیک به اکبر هاشمی رفسنجانی تکذیب شده بود.

شهادت - تهران - ایران
البته شوک بدی به اصلاح طلبان وارد شد چون دیدند که هیچ جایگاه مردمی ندارند و همه به ولایت فقیه وفادارند و دکتر احمدی نژاد انتخاب اول ماست. به هر حال کاری نمیشه کرد اصلاح طلبان باید از صحنه سیاسی ایران پاک بشوند مثل پاک شدن خیلی ها مثل منافقین سلطنت طلبان توده ای ها سبزها و .. با درود بر ولایت فقیه سخنم را به پایان میبرم.
یکشنبه 17 دي 1391 - 06:35
shahrkhani - منچستر - انگلستان
شهادت -تهران -ایران افتخار می‌کنم بهت به عنوانه یه هموطن. الان بعضی‌ ها از کمپ اشرف میاند بیرون و فحش میدند اما اینها مهم نبودند و نیستند.
یکشنبه 17 دي 1391 - 14:06
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد