مرمت مجلل‌ترین تالار غذاخوری اروپا

عملیات ترمیم سالن موسوم به تالار نقاشی شده (The Painted Hall) در گرینویچ که از آن به عنوان بهترین و مجلل‌ترین تالار غذاخوری اروپا نام برده می شود، آغاز شده است. بر دیوارها و سقف این سالن، نقاشی های باروک، از سر جیمز تورنهیل (۱۷۳۴- ۱۶۷۵) نقش بسته است. 

 

بازدید کنندگان از این تالار از ۱۱ ژانویه تا آخر آوریل سال جاری میلادی می توانند برای نخستین بار از نزدیک نقاشی های آن را ببینند. برای این کار آنان باید از داربستی که در ارتفاع ۱۱ متری نصب شده بالا بروند.  

 

اولین مرحله از کار ترمیم این سالن، چهار ماه طول خواهد کشید. مراجعه کنندگان می توانند کارشناسان مرمت را حین کار ببینند.  

 

تالار نقاشی شده که تکمیل آن ۱۹ سال طول کشید، به زمانی برمی گردد که بریتانیا نیروی دریایی پرقدرتی داشت. در سال های اخیر از این سالن به عنوان لوکشین فیلم های سینمایی استفاده می شده از جمله فیلم بانوی آهنین که داستان زندگی مارگارت تاچر را به تصویر می کشد.  

 

دزدان دریایی کارائیب با شرکت جانی دپ از جمله فیلم های دیگری است که صحنه هایی از آن در این سالن ضبط شده است.  

 

این سالن همچینین در ۲۱ اکتبر سال ۱۸۰۵، شاهد برگزاری مراسم شام ترافالگار به مناسبت پیروزی هوریشیو نلسون در نبرد ترافالگار بود.  

 

در طول ۲۷۵ سالی که از عمر نقاشی های این سالن می گذرد، نقاشی ها ۱۰ بار مرمت شده اند. آخرین آن در سال ۱۹۵۰ بود. 

sharafYabi - بیمبه - انگولا
شهید،،، ۲۷۵ سال و ۵۵ دوره نخست وزیری، هزاران وزیر و بسیاری پادشاه مختلف یک رستوران و ‌یک دانه مو ازش کم نشده. یاد بگیرین وطن پرستی‌ را، خدمت به ملت خود، دنیا و انسانیت را، وسیله میلیونها اکتشاف و اختراع توسط امر پروردگار را. نگهدارنده فرهنگ ملت بی‌ فرهنگ شده دنیا را. بعد از این هم بگین دشمن، دشمن خون ما را مکیدند ولی‌ در حقیقت ما خود میلیونها بار بیشتر همدیگر را مکیدیم. و هنوز هنوز هم، خون میلیونها از خودمان را میمکیم و برای میلیونها دیگر هم بربامه آینده داریم. میر حسین و علی‌ و اکبر و محمود آمدند، ما را کشتند، خوردند خراب کردند و میکنند و گفتند؛ شما حرام هستید و ما حلالیم و درهای بهشت را برایتان باز خواهیم نمود. ولی‌ اول پولها رو بدین بیاد بالا، دست‌ها بالا، بی‌ حرکت.
جمعه 15 دي 1391 - 01:32
sharafYabi - بیمبه - انگولا
exam292 شهید،،، ۲۷۵ سال و ۵۵ دوره نخست وزیری، هزاران وزیر و بسیاری پادشاه مختلف یک رستوران و ‌یک دانه مو ازش کم نشده. یاد بگیرین وطن پرستی‌ را، خدمت به ملت خود، دنیا و انسانیت را، وسیله میلیونها اکتشاف و اختراع توسط امر پروردگار را. نگهدارنده فرهنگ ملت بی‌ فرهنگ شده دنیا را. بعد از این هم بگین دشمن، دشمن خون ما را مکیدند ولی‌ در حقیقت ما خود میلیونها بار بیشتر همدیگر را مکیدیم. و هنوز هنوز هم، خون میلیونها از خودمان را میمکیم و برای میلیونها دیگر هم بربامه آینده داریم. میر حسین و علی‌ و اکبر و محمود آمدند، ما را کشتند، خوردند خراب کردند و میکنند و گفتند؛ شما حرام هستید و ما حلالیم و درهای بهشت را برایتان باز خواهیم نمود. ولی‌ اول پولها رو بدین بیاد بالا، دست‌ها بالا، بی‌ حرکت.
جمعه 15 دي 1391 - 01:33
exam292 - تهران - ایران
sharafYabi - بیمبه - انگولا: من نمی دونم شما ازدواج کردی یا نه؟! اگه خدا به شما فرزندی داد، سعی کن جهت تربیت اون، هیچ وقت فرزندت رو با کسی مقایسه نکن!! همیشه اونو با گذشته ی خودش مقایسه کن(اگه بهتر شده، تشویقش کن و اگه بدتر شده، برنامه ریزی و حذف بعضی تفریحات رو تو دستور کارت قرار بده) اینها رو گفتم که بدونی برای کشورمون همین مساله صدق میکنه، اگه طالب باشی میتونم در کامنتهای بعدی شرح تدم.
شنبه 16 دي 1391 - 13:43
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد