غلامحسین الهام دوباره سخنگوی دولت ایران شد

آقای الهام در سالهای گذشته عضو حقوقدان شورای نگهبان، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزیر دادگستری، سخنگوی قوه قضائیه و سخنگوی شورای نگهبان بوده است

محمود احمدی نژاد، رییس جمهور ایران در حکمی غلامحسین الهام را رسما به عنوان رییس شورای اطلاع رسانی و سخنگوی دولت منصوب کرد.

در حکمی که امروز ۲۱ آذر (۱۱ دسامبر) در پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری منتشر شده، آمده است: "نظر به تعهد و سوابق ارزشمند و تجارب مفیدتان جنابعالی را به عنوان رییس شورای اطلاع رسانی و سخنگوی دولت منصوب می نمایم."

غلامحسین الهام در دوره اول دولت احمدی نژاد سخنگوی دولت بود و جزو نزدیکترین افراد به او به شمار می رفت ولی در دولت دهم و به موازات افزایش نفوذ اسفندیار رحیم مشایی در دولت، نقش آقای الهام در دولت نسبتا کمرنگ تر شد و نقش سخنگویی دولت در زمینه های مختلف اعم از سیاسی و اقتصادی به افراد مختلفی سپرده شد.

آقای الهام در سال های گذشته، اظهار نظرهای جنجال برانگیزی درباره اکبر هاشمی رفسنجانی، میرحسین موسوی و مجمع تشخیص مصلحت نظام کرده بود.

او در سال ۸۹ تکیه‌گاه اصلی "فتنه گران" را اکبر هاشمی رفسنجانی دانسته بود. بسیاری از هواداران رهبر ایران، معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ را اعضای "جریان فتنه" و نامزدهای معترض به آن انتخابات را "سران فتنه" می نامند.

آقای الهام همچنین در دانشگاه شهید عباسپور تهران، در پاسخ به پرسش دانشجویی گفته بود: "امروز من میرحسین موسوی را یک محارب علیه نظام می دانم که البته نظر من یک نظر حقوقی است و التزام عملی ندارد."

اردیبهشت ماه امسال نیز غلامحسین الهام در گفتگویی با سایت رجا نیوز درباره انتصاب برخی افراد در مجمع تشخیص مصلحت گفته بود که به نظرش آیت الله خامنه ای می خواهد "از همه چهره‌های سیاسی موجود جامعه، به‌خصوص افرادی که احتمال می‌رود به مجلس نتوانند ورود کنند، استفاده کنند. بیکاری برای سیستم، مزاحمت ایجاد می‌کند. در مجمع تشخیص مصلحت، انتصاب خود افرادش هم یک جور مصلحت است. هم مصلحت است و هم باید از اطلاعات آنها در یک جائی در نظام استفاده شود که می‌شود."

سخنان آقای الهام با واکنش تندی در میان اصولگرایان رو به رو شد به گونه ای که محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت که اگر تعبیر آقای الهام در خصوص عضویت افراد بیکار در مجمع تشخیص مصلحت برای جلوگیری از مزاحمت آنان برای نظام درست بود "الان خود آقای الهام باید عضو مجمع باشد. چرا که او عملا هیچکاره است."

hassan5 - تهران - ایران
الهام شوهر فاطی کماندو است.که گفته بود احمدینژاد مرد هزاره سوم است
‌پنجشنبه 23 آذر 1391 - 19:10
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد