یک داروی جدید برای درمان هپایتت C ؛ موفقیت در در آزمایش‌ها

شرکت داروسازی ابوت (Abbot) می‌گوید یک داروی خوراکی مرکب از سه دارو ساخته شده بوسیله آن برای درمان هپاتیت C به میزان بالایی توانسته است بیمارانی را که به درمان استاندارد پاسخ نداده بودند و نیز بیماران تازه درمان‌شده را علاج کند.

به گزارش رویترز اطلاعات مشروح درباره این کارآزمایی بالینی مراحل میانی (فاز دوم) با این دارو به نام آویاتور (Aviator) در اجلاس سالانه انجمن بررسی بیماری‌های کبد آمریکا منتشر شد.
 


نتایج فعلی امیدواری زیادی درباره این داروی جدید که شامل یک مهارکننده آنزیم پروتئاز به نام ABT-450، یک مهارکننده آنزیم پلیمراز ABT-333 و یک داروی از رده جدید مهارکننده‌های NS5A به نام ABT-267 به وجود آورده است.

 
این داروها بدون اینترفرون، یکی از درمان‌های استاندارد هپاتیت که باعث عوارض جانبی به صورت علائم شبیه آنفلوآنزا می‌شود، تجویز می‌شوند.
 
شرکت ابوت می‌گوید با توجه نتایج مطلوب مشاهده‌شده در بیمارانی که هشت تا 12 هفته با داروی آویاتور درمان شده‌اند، قصد دارد در مرحله بعدی کارآزمایی‌های بزرگتر فاز سوم بر روی این داروها، به همراه یا بدون قرص ریباویرین، یک درمان استاندارد ضدویروسی، انجام دهد. بیماران در این بررسی به شایع‌ترین و صعب‌العلاج‌ترین گونه هپاتیت C به نام ژنوتیپ 1 را داشتند.
 
حدود 93 درصد بیمارانی که به درمان‌های قبلی پاسخ نداده بودند، پس از 12 هفته مصرف سه‌گانه این داروهای جدید، به همراه ریباویرین، "پاسخ ویرولوژیک مداوم" (SVR) نشان دادند که به معنای علاج شدن آنان است.
 
به گفته مسئولان شرکت ابوت تا به حال هیچ دارویی نتوانسته بود بیش از 50 درصد افراد در این زیرگروه بیماران علاج کند و 93 درصد علاج در این بررسی میزان فوق‌العاده‌ای است.
 
این مسئولان می‌گویند قصدشان این است که اولین رژیم درمانی بدون اینترفرون را برای بیماران مبتلا به عفونت ژنوتیپ 1 هپاتیت C را به بازار بفرستند.

arian_blue - رشت - ایران
موقعه سربازی کدوم نوع از امپول هپاتیت رومیزنن..
‌سه شنبه 23 آبان 1391 - 13:31
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +137فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی