حکم پلمپ اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای ایران صادر شد

دادسرای تهران حکم پلمپ اتحادیه سراسری کانو‌ن‌های وکلای دادگستری را به دلیل "فعالیت غیرقانونی"‌ صادر کرد.

                                                          
 


به گزارش خبرگزاری مهر، این حکم که روز سه‌شنبه ۱۶ آبان صادر شده، قرار بوده امروز چهارشنبه اجرا شود اما پلیس هنوز این حکم را اجرا نکرده است.

 
در این حکم آمده است: "نظر به بررسی‌های صورت گرفته در مراجع ذی‌صلاح وزارت کشور، اداره ثبت شرکت‌های تهران، سازمان امور مالیاتی تهران و با توجه به قوانین دادرسی و قانون تشدید مجازات اختلاس و ارتشاء و کلاهبرداری پس از صورت جلسه از اثباب و اثاثیه داخل دفتر مرکزی نسبت به ادامه فعالیت اتحادیه سراسری کانون‌های وکلا جلوگیری انجام شود."
 
وزارت کشور ایران نیز در نامه‌ای به پلیس آگاهی ایران اعلام کرده است اتحادیه کانون وکلای دادگستری مجوز فعالیت ندارد.

اتحادیه سراسری کانو‌ن‌های وکلای دادگستری که دارای ۲۲ شعبه در ایران است، هنوز به این حکم واکنشی نشان نداده است.
 
با این حال گودرز افتخار جهرمی، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز دو هفته پیش گفته بود: "کانون وکلا استقلال می‌خواهد و قوه قضائیه نباید در کار کانون وکلای دادگستری دخالت کند."
 
کانون وکلای دادگستری، نهادی غیردولتی است که ۵۸ سال پیش، در جهت حمایت از وکلا و نیز نظارت بر عملکرد آن‌ها تشکیل شده ‌است.
 
به گزارش مهر، اواخر سال گذشته آزمون وکالت توسط کانون وکلای مرکز برگزار شد که با اعتراض شماری از شرکت‌کنندگان روبه‌رو گردید.

دو نفر از شاکیان پرونده کانون وکلای مرکز در مورد دلایل "تخلف" کانون وکلا در پذیرش کارآموزان سال ۹۰ اعلام کردند: "برای نخستین بار است که از کمیسیون تعیین تعداد کارآموزان وکالت کانون وکلای مرکز شکایت می‌شود و این شکایت تنها به دلیل اجرا نکردن ماده ۲۸ و ۳۰ آیین‌نامه لایحه قانونی استقلال وکالت دادگستری توسط این کمیسیون بوده است."

ماده ۲۸ این آیین‌نامه می‌گوید: "پروانه وکالت به عده لازم داده می‌شود و به نسبت هر ۱۰ نفر وکیل یک پروانه کارآموزی علاوه بر عده معین داده خواهد شد."
 
ماده ۳۰ نیز می‌گوید: "در صورتی که عده وکیل در محلی زائد بر عده معین از طرف کمیسیون باشد به استناد رأی کمیسیون نمی‌توان مانع وکالت عده زائد شد و در صورتی که کمتر باشد تا عده معین پروانه داده می‌شود."

رأی دهید
shytoon - وادوز - لیچتن اشتین
خوب شد بستنش، آخه رژیمی‌ که قانون سرش نمی‌شه، عدالت براش معنی‌ نداره. کانون وکلا دیگه به چه کار میخوره، خودشونو مسخره کردند. مسخره‌ها دادگاه میگزارند بعدش هم موکل زندانی می‌کند هم وکیل رو. این مملکت که ما داریم؟.
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 15:26
classic - تهران - ایران
shytoon - وادوز - لیچتن اشتین. جالب گفتی. به نظر بود و نبودش واسه مردم بی پناه ایران تفاوتی نداره
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 19:44
raha1984 - هامبورگ - المان
وقتی خود کفتارشون میبرند و میدوزند و میگرنند و شکنجه میدن و اعدام میکنند دیگه اتحادیه وکلا و وکیل چه صیغه ای هستش ؟؟؟
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 20:37
Armin3000 - لندن - انگلستان
کجاست احمدی نژاد که میگفت در ایران دمکراسی وجود داره؟؟؟؟؟
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 20:48
paksan - آمریکا - آمریکا
دشمنی حکومت با عدالت و ترس آنها از رو شدن اتهامات غیر قانونی و ظالمانه شون ثابت شد و حکومت شیطان حکومتی است که تمام ظلمها را بنام دین و به زبان عربی بازگو می کنه و تمام فسادها و ظلمها و بی عدالتی هایش را به گردن خدا می اندازه
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 21:12
داماهی - بندرعباس - ایران
این مملکت رهبر دارد نایب امام زمان دارد هرچه بگوید مصلحت است کانون وکلا چه معنی دارد.
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 21:59
Negah* - فرانکفورت - المان
در کشوری که قانون جهالت و نادانی سیستم را در اختیار دارد وکالت کیلو چنده حاکمیت قانون ، یعنی وجود نظم در کشور؛ به عبارت دیگر، وقتی افراد جامعه به گونه‌ای مشابه و با رعایت هنجارهای مشترک رفتار نمایند، به معنای آن است که قانون حاکم است. قوانین باید در جهت خواسته‌های مردم و نه هوس زورگویان، مقامات نظامی، رهبران مذهبی یا احزاب خود گماشته باشد. مردم در حکومت‌های مردم سالار مشتاق پیروی از قانون هستند، چرا که از قواعد و دستورات خودشان اطاعت می کنند.اما در حکومت زور و جهل اسلامی حتا در کتابها هم نمی‌توان قانون را پیدا کار و هرج مرج بجای قانون حکم میکنند
‌پنجشنبه 18 آبان 1391 - 00:04
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.