احمد شهید : آزار اقلیتهای مذهبی و قومی در ایران با شدت ادامه دارد

در جدید ترین گزارش او که روز سوم آبان تقدیم سازمان ملل شد، نکات بسیاری درباره مشکلات مسیحیان ایران وجود دارد. لاریجانی رئیس مجلس درباره آن گفت که  این گزارش باعث "ترویج یاغیگری بین المللی" می شود!

                          

 به گزارش شبکه خبر مسیحیان فارسی زبان به نقل از صدای آمریکا، در اولین روز آبان فرستاده حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت: دولت ایران مسئول نقض فاحش حقوق بشر است و جمهوری اسلامی همچنان در صدر کشورهایی است که مجازات اعدام را اجرا می کنند.

احمد شهید روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، دیپلمات ها و فعالان حقوق بشر در نیویورک گفت هیچ پیشرفت عمده ای در وضعیت حقوق بشر در ایران صورت نگرفته و حتی بدتر شده و این او را نگران می کند.

شهید یادآور شد همچنان گزارش هایی از شکنجه می رسد و افزود تحقیق درباره اتهامات شکنجه بسیار نادر است و اگر هم تحقیقی انجام شده به عاملان واقعی نپرداخته ، آنها معرفی نشده اند یا اقدامی علیه آنان صورت نگرفته است.

احمد شهید گفت محاکمات ناعادلانه، سرکوب روزنامه نگاران، آزار اقلیت های مذهبی و قومی ، و بدرفتاری های دیگر بی وقفه ادامه دارد.

احمد شهید همچنین یاد آور شد که در نیمه نخست سال جاری بیش از ۳۰۰ تن در ایران اعدام شده اند، و جدید ترین گزارش او رفتار بیرحمانه با مدافعان حقوق بشر را تشریح می کند.

آقای شهید اجازه نیافته است برای بررسی مستقیم وضع حقوق بشر در ایران به آنجا برود. او گفت گزارش بر حدود ۲۴۰ مصاحبه با افرادی که موارد نقض حقوق بشر را گزارش داده اند استوار است.

گزارش فوق  روز چهارشنبه 3 آبان  به یک هیات سازمان ملل متحد ارائه شد. ایران  پیش تر این گزارش را مغرضانه و دارای انگیزه های سیاسی نامیده و رد کرده بود.

احمد شهید گفت او مایل است گزارش هایی را که حاکی است تحریمها علیه دولت ایران به مردم عادی صدمه می زند نیز  بررسی کند.

سه شنبه 2 آبان  تارنمای خبرگزاری مجلس اسلامی خبر داد: علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران با انتقاد از گزارش جدید احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران، گفت که این گزارش 'نوعی یاغی‌گری بین‌المللی' را ترویج می‌کند.

رئیس مجلس ،  در واکنش به این گزارش، دبیر کل سازمان ملل متحد را متهم کرد که با "رقص سیاسی" خود هویت این سازمان را به سخره می‌گیرد و اساس این سازمان را متزلزل می‌کند.

به گزارش سایت "خانه ملت"، خبرگزاری مجلس شورای اسلامی، آقای لاریجانی گفت: "مایه تاسف است که سازمان ملل متحد به جایی رسیده که گزارشگر آن قانون مجازات اسلامی را امری پنداشته که مخل حقوق بشر است."

احمد شهید در مصاحبه ای که روز چهارشنبه پس از تقدیم گزارشش به سازمان ملل با خبرنگار بی بی سی فارسی انجام داد، در جواب این سوال که نتیجه عملی فعالیتهایش تا به حال چه بوده است گفت: آزادی یوسف ندرخانی از زندان و رفع اتهام از او نتیجه مکاتبات متعددی است که بین او و مسئولان ایرانی رد و بدل شد. او اضافه کرد که شورای حقوق بشر سازمان ملل در رابطه با این موضوع بسیار حساس شده بود.

مسئله آزار اقلیتهای مذهبی و دینی در ایران بخش مهمی از جدیدترین گزارش ناظر ویژه حقوق بشر ایران را تشکیل می دهد و بسیاری از فشارها بر جامعه مسیحی ایران در آن ذکر شده است.

منبع: شبکه خبر مسیحیان فارسی زبان

رأی دهید
hossein-87 - تهران - ایران
مجازات اعدام برای خیلی از جرم ها نه تنها کافی نیست بلکه کم هم هست.جرم هایی مثل قتل،تجاوز،مواد مخدر و...
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 13:43
Kamran631 - لیون - فرانسه
یکی‌ باید بپرسه این نظام منحوس کدوم اصل انسانی‌ رو رعایت میکنه که حقوق اقلیت‌های مذهبی‌ و قومی دومیش باشه !!
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 16:35
Tourkan - کپنهاگ - دانمارک
ما ترک‌ها نه اقلیت هستیم و نه قوم، ما ترک‌ها اکثریت هستیم و ملتیم.
‌پنجشنبه 18 آبان 1391 - 09:27
Tourkan - کپنهاگ - دانمارک
حسین-۸۷ - تهران - ایران، برادر جان آنانی‌ که قاچاقچی شدند مادر زاد قاچاق چی‌ نبودند، این جامعه، این سیستم اگر درست بود ما کمتر قاچاقچی و تجاوز اگر داشتیم. آنها اگر خانواده درستی داشتند، قاچاقچی نمیشدند. خانواده را هم جامعه می‌سازد و یا نقش بزرگی در ساختار جامعه دارد. خود من و خود شما اگر مشکلات آنها را داشتیم شاید الان مثل آنها بودیم.
‌پنجشنبه 18 آبان 1391 - 09:33
با احترام - منچستر - انگلستان
خیلی از مواد فروشها را میشناسم که پول دارند اما نمی خواهند به کار سالم بزند چون موادفروشی هم پولش خوب هست هم ساده .اما کار سالم باید زحمت بکشی بااطمینان میگم 70درصدمواد فروشها پول دارند اعدام بهترین روش مقابل اینها است .و قتل عمد و تجاوز باید اعدام شوند حتی اگر خودم یا برادر م باشد
‌پنجشنبه 18 آبان 1391 - 10:47
Tourkan - کپنهاگ - دانمارک
با احترام - منچستر - انگلستان ، دوست خوب شما میتوانید موافق اعدام باشید، نظر شما قابل احترام هست. اما این آمار را دقیقا از کجا آوردید که ۷۰%.. جان برادر در انگلیس چرا به اندازه ایران معتاد مواد مخدّر نیست؟ چند درصد مردم انگلیس با آزاد بودن مشروب الکلی هستند؟ مسلما کمتر از ایران هست. آنانی‌ که با کامیون مواد وارد مملکت ما میکنند هرگز دٔم به تله نمیدهند، آن خورده فروش‌ها اعدام میشوند. اکثر آنانی‌ که تجاوز میکنند از درد‌های اجتماعی رنج برده اند و میبرند، درد‌های اجتماع را در درجه اول دولت و بعد من و شمای روشن فکر باید رفع بکنیم. باید ریشه بیماریهای اجتماعی را سوزاند تا بچه‌های مردم آلوده نشوند
‌پنجشنبه 18 آبان 1391 - 15:48
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.