اعلام آمادگی ایران برای تجارت کالا به کالا با پاکستان

در حالی‌ که تحریم‌های اقتصادی متوجه جمهوری اسلامی ایران، معاملات تجاری این کشور را به شدت دشوار کرده‌اند، روز دوشنبه ۱۵ آبان سفیر ایران در پاکستان از آمادگی این کشور برای انجام تجارت کالا به کالا با پاکستان خبر داد.

به گزارش رسانه‌های پاکستان، محمد حسین بنی اسدی، سفیر ایران در پاکستان گفته است که به منظور تسهیل تجارت برای تاجران و افزایش حجم تجارت دوطرفه، ایران آماده است با پاکستان تجارت پایاپای انجام دهد.
 


او همچنین افزوده: دولت ایران متوجه است که  به علت عدم حضور کانال‌های بانکداری، جامعه تجاری با مشکلاتی روبرو بوده است اما تجارت پایاپای تا زمان تاسیس سیستم بانکداری میان دو طرف، بهترین روش برای غلبه بر این مشکلات است.

 
تحریم‌های اقتصادی یک جانبه از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا، باعث رکود بی‌‌سابقه ارزش ریال نسبت به دلار شده، و نیز حواله معاملات بانکی‌ ایران را مسدود کرده‌اند. این شرایط تجارت ایران را با بحرانی‌ جدی رو‌به‌رو کرده است.
 
در همین رابطه، ماه گذشته محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری ایران، پیشنهاد استفاده از روش مبادلاتی کالا به کالا، و همچنین به کار گیری پول ملی‌ در تجارت را مطرح کرد.
 
آقای احمدی‌نژاد که در اجلاس کشور‌های عضو سازمان همکاری اقتصادی، موسوم به اکو سخنرانی می‌کرد، دلیل آن را «مصون ماندن» اقتصاد کشور‌های عضو سازمان از «اثرات سوء‌ خلق دارایی‌های کاغذی و کسری بودجه کشورهای کلان سرمایه‌داری» عنوان کرد.
 
در همین حال، هفته پیش خبرگزاری رویترز گزارش کرد که شرکت نفتی‌ شل در صدد است، بدهی یک میلیارد و چهارصد میلیون دلاری  خود به ایران را با توجه به عدم امکان معامله بانکی‌ با این کشور، به صورت محموله‌های غلات پرداخت کند.
 
طبق این گزارش شرکت شل از اول جولای سال جاری میلادی و همزمان با عملی‌ شدن تحریم‌های نفتی‌ اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی قادر به پرداخت بدهی خود به ایران نبوده، و هم اکنون امیدوار است کشور‌های آمریکا، بریتانیا و هلند، اجازه دهند شرکت کارگیل در قبال شل به ایران محمولات غلات بفرستد. مواد غذایی در لیست تحریم‌های متوجه ایران قرار ندارند.
 
تحریم‌های متوجه جمهوری اسلامی ایران به دلیل برنامه هسته‌ای مناقشه بر انگیز این کشور اعمال شده‌اند. این تحریم‌ها به ویژه صنعت نفت و گاز، و نظام های  بانکی‌ ایران را مورد هدف قرار داده‌اند.

رأی دهید
مانفرد - ایران - ایران
میگن نمک تو پاکستان خریدار زیادی داره/نمک بده گراس بگیر
‌سه شنبه 16 آبان 1391 - 19:14
دل سوخته - اریزونا - امریکا
لعنت به روح پدر نداشته شما که اینقدر وضعیت ایران را خراب کردین که محتاج پاکستان بشیم
‌سه شنبه 16 آبان 1391 - 19:47
shadan shirin sokhan - هایدلبرگ - آلمان
در قرن ۲۰۰۰ این مذهب قرون وسطایی ، پیشنهاد‌های معاملات به سبک قرون وسطی را میدهد !!،، باید به حال زار کشور خندید یا گریه کرد ؟؟!!
‌سه شنبه 16 آبان 1391 - 20:12
invisible kid - ریو دو ژانیرو - برزیل
بازگشت ایران و ایرانیان رو به گذشته تبریک میگم!
‌سه شنبه 16 آبان 1391 - 20:19
dara20 - تهران - ايران
بازگشت به عصر حجر مبارک
‌سه شنبه 16 آبان 1391 - 22:13
paksan - آمریکا - آمریکا
این همون برنامه نفت دربرابر غذاست ولی این بار بجای اینکه دنیا و سازمان ملل زحمت مدیریتش رو بکشه طوری عمل کردند که خود ایران باید زحمتش رو بکشه و تو این معامله قطعاً ایران حق انتخابش و چانه زنیش خیلی پایین هستش و نه اینکه نفتش رو به قیمت روز نمی خرن جنساشون رو هم دولا سه لا می فروشن حالا ایران یا باید نفت رو به قیمتی که آنها می خوان بده یا جنس گرون بگیره !؟ یعنی بدبخت ترین حکومت دنیا بعد از کره شمالی شدند ولی هنوز آمریکا و غرب عجله ای ندارند و تازه مشکلات در حال شروع شدن است بگذارید انبارها خالی تر شوند آنوقت هیجانات و دستپاچگی ها و مفت فروختن نفت را خواهید دید
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 02:16
massoudoslo - اسلو - نروژ
زمان پیامبر اکرم هم اقتصاد اسلامی پایاپا بوده و هیچ شک و شبهه ایی هم ندارد !!!
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 06:55
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +115حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +100کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +86رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +77رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان