‌انتخاب اسقف تاوضروس به عنوان پاپ قبطیان مصر

قبطیان مصر که اقلیتی مذهبی در این کشور به شمار می‌روند، پاپ جدید خود را برگزیدند. اسقف تاوضروس که ۱۱۸مین پاپ کلیسای قبطی محسوب می‌شود، جانشین پاپ "شنودا سوم" است که در ماه مارس سال جاری درگذشت.
 

هزاران مسیحی قبطی مصر پیش از ظهر یکشنبه (۴ نوامبر / ۱۴ آبان) در کلیسای جامع قدیس مرقس در قاهره گرد هم آمدند تا در مراسمی ویژه شاهد انتخاب پاپ جدید خود باشند که بر حسب قرعه برگزیده شد.


 

پسربچه‌ای که چشمان او با نواری بسته بود، قرعه‌ای موم‌شده را از درون کاسه‌ای شیشه‌ای بیرون کشید که روی آن نام پاپ جدید قبطیان نوشته شده بود: اسقف تاوضروس. قبطیان مصر معتقندند با برگزاری چنین مراسم گزینش پاپ، به خواست خداوند ارج می‌نهند.
 

در کاسه‌ی شیشه‌ای مزبور، دو کاغذ دیگر نیز وجود داشت که روی آنها نام دو نامزد دیگر نوشته شده بود: یکی اسقف رافائل پنجاه و چهار ساله از قاهره و راهب "افائل اوا مینا"هفتاد ساله. این سه روحانی در اوایل هفته‌ی در اجلاسی با شرکت ۲۵۰۰ تن از روحانیان از میان دیگر کاندیداها برگزیده شده بود.
 
اسقف تاوضروس که شصت سال دارد، در منطقه دلتای نیل متولد شده و جانشین پاپ "شنودا سوم" خواهد بود که چهار دهه رهبری قبطیان مصر را برعهده داشت. او در ماه مارس سال جاری میلادی درگذشت.
 
تاوضروس یکصدوهجدهمین پاپ قبطیان مصر محسوب می‌شود و در روز یکشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان) ماه به طور رسمی کارخود را آغاز خواهد کرد.
 
در مصر حدود هشت میلیون قبطی (۱۰ درصد جمعیت مصر) زندگی می‌کنند و به این ترتیب بزرگ‌ترین جماعت مسیحی در خاورمیانه محسوب می‌شوند. به نوشته سایت اینترنتی اشپیگل، حضور اخوان‌المسلمین در حکومت مصر و اسلامی‌شدن روزافزون این کشور، نگرانی قبطیان را برانگیخته است.

رأی دهید
klopatra7 - دوسلدورف - آلمان
روزگار سختی خواهد داشت از دست اسلامگراها
یکشنبه 14 آبان 1391 - 18:28
Atabay2021 - خوی - ایران
در حالت کلی برخورد مسلمانان با اقلیت های مذهبی بسیار انسانی تر از رفتار بودایی ها (چین و میانمار) و یهودی ها (اسرائیل) و حتی مسیحیان ( آلمان و ...) با اقلیت مسلمان کشورهای مربوطه است،
دوشنبه 15 آبان 1391 - 14:17
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +152حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +121سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +115حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +111کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +102رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +100«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +85پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +84لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +83نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +79مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت