هوشنگ امیر احمدی : می خواهم رئیس جمهور ایران شوم

عصر ایران ؛ هومان دوراندیش - هوشنگ امیراحمدی معتقد است در تل آویو، دو دیدگاه متفاوت درباره ایران وجود دارد: دیدگاه اول، سیاست خارجی ایران را غیرعقلایی می داند و به همین دلیل بر حمله پیشدستانه اسرائیل به ایران تاکید می کند. دیدگاه دوم اما، سیاست خارجی ایران را عقلایی و ایران را آغازگر جنگ با اسرائیل نمی داند.

وی هر گونه ارتباط میان تعطیلی سفارت کانادا در تهران و حمله نظامی اسرائیل به ایران را رد می کند.
او همچنین جنگ افروزی تل آویو در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را منتفی می داند و وقوع چنین جنگی را زمینه ساز شکست میت رامنی و نهایتاً به زیان اسرایل ارزیابی می کند.

هوشنگ امیراحمدی می خواهد نامزد ریاست جمهوری در انتخابات خرداد ماه سال آینده شود. او معتقد است جمهوری اسلامی و مردم ایران باید به او "شانس خدمت" بدهند.


وی در گفتگو با عصر ایران، از انتشار قریب الوقوع برنامه انتخاباتی و دلایل سیاسی اش برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 خبر داد.  


***

اخبار سیاسی یکی دو ماه اخیر، حاکی از افزایش احتمال حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران است. شما این حمله را چقدر محتمل می دانید؟

ایران و اسرائیل دشمن سرسخت یکدیگر شده اند و در دشمنی هم همه چیز امکان بروز دارد از جمله جنگ. اسرائیل سالهاست که ایران را تهدید به حمله می کند. در این چند ماه اخیر این تهدیدات به یکباره شدید و داغ شده اند.

جنگ ها متاسفانه همیشه مبتنی بر تدبیر نبوده اند. حماقت یک عامل بزرگ در وقوع جنگ ها بوده است. و اما واقعیت ها و محدودیت ها هم هستند. ضمن اینکه ایران باید تهدیدات اسرائیل را جدی تلقی کند. یعنی نباید اساس سیاست های خود را صرفا بر مبنای این تهدیدها بگذارد. همیشه پشت پرده بازی های باز، نقشه های پیچیده ای هم نهفته اند که باید درک شوند و برای این منظور وضعیت موجود باید با دقت ارزیابی گردد.

اسرائیل سال ها می گفت که برنامه هسته ای ایران فقط مشکل اسرائیل نیست بلکه مشکل همه دنیا است. بعضی از کشورها هم این حرف بی اساس را خریدند.
اما حتی آنها هم در عمل کاری که اسرائیلی ها را قانع کند نکردند. اسرائیل می خواست که آنها از مرز تحریم ها به سوی حمله نظامی به ایران بروند.
وقتی این اتفاق رخ نداد، اسرائیلی ها حرف خودشان را عوض کردند و بحث تهدید از سوی ایران را روی موجودیت خودشان متمرکز کردند. آنها، من جمله نتانیاهو نخست وزیر و ایهود بارک وزیر دفاع، حالا برنامه هسته ای ایران را  به عنوان تهدیدی برای موجودیت کشور خود مطرح می کنند.

این را هم بگویم که این طرز برخورد فقط درون بخشی از هیئت حاکمه دست راستی اسرائیل مطرح است. بخش نظامی و امنیتی، مخصوصا انان که سرکار نیستند و جرئت مخالفت دارند، مثل میردگان رئیس سابق موساد، با این بحث "خطر موجودیت" موافقت ندارند؛ اگرچه آنها هم ایران را یک تهدید جدی می دانند.
طبیعی است که طرفداران بحث "خطر ایران برای موجودیت اسرائیل" ، طرفدار جنگ و دیگران مخالف جنگ و یا حداقل مخالف جنگ مستقیم اسرائیل با ایران باشند.
اساس فکر دسته اول این است که مسوولان جمهوری اسلامی غیرمعقول هستند و بنیادگرائی مذهبی هم آنها را دو چندان خطرناک می کند! آنها حتی ممکن است حاضر باشند که برای نابود کردن اسرائیل کشور خودشان را هم نابود کنند.

 

مخالفین برعکس معتقدند که رهبران ایران معقول هستند و می دانند که هرگز نباید قدمی در جهت نابودی اسرائیل ورای شعار بردارند؛ چه در این صورت اسرائیل و آمریکا ، ایران را به ورطه جنگی دشوار می کشانند.
این گروه همچنین معتقد است که اسرائیل نباید پیشقدم جنگ بشود و باید بگذارد امریکا این کار را بکند. یک دلیل این ایده این است که آنها قدرت ارتش اسرائیل را برای نابود کردن ساختارهای پراکنده هسته ای ایران ناکافی می دانند.

تصادفاً آمریکا هم خیلی شبیه این گروه از اسرائیلی ها فکر می کند؛ البته با تفاوتهایی. آمریکا هم "ایرانِ دشمن" را یک تهدید می بیند؛ هم برای رقابتهای راهبردی خود با قدرت های تازه به دوران رسیده، هم برای منافع مستقیم خود در منطقه و هم برای حفظ دوستان و دست نشانده هایش در آن حوزه مهم از جهان.

آمریکا همچنین معتقد است که باید به هر شکلی که شده، جلوی ایران برای پیشروی به سوی بمب اتمی گرفته شود و برای این منظور خط قرمز خودش را گذاشته روی "تصمیم" دولتمردان ایران به ساختن یک سلاح هسته ای. این خط قرمز فرسنگها با خط قرمز اسرائیل که "غنی سازی در هر درجه ای از غلظت" است فرق دارد.

 این دو دیدگاه در عمل به دو برخورد و دو سیاستگذاری متفاوت می رسند: اسرائیل نمی خواهد هیچ خطری بکند و هیچ شانسی به ایران برای تبدیل شدن به یک قدرت اتمی بدهد در حالی که آمریکا ایران را حتی در آینده نزدیک هم یک خطر حیاتی نمی بیند و حاضر است حوصله بیشتری بکند و فرصت بیشتری به تحریم ها بدهد که حکومت اسلامی را فلج کنند.  بدیهی است که دست راستی های اسرائیل بخواهند هرچه زودتر به ایران حمله نظامی بشود. آنها می گویند تحریم کارساز نخواهد بود.

در همین حال هم این دو موضع به ظاهر متضاد به همدیگر کمک می کنند: تهدیدات اسرائیل ، تحریم های آمریکا را بیشتر و موجه تر می کند در حالی که آمریکا هم با ممانعت از حمله اسرائیل به ایران، آبروی اسرائیل را که تهدید می کند ولی حمله نمی کند محفوظ نگه می دارد. اساس این بازی خریدن وقت بیشتر برای آماده کردن زمینه داخلی ایران در جهت ناآرامی است.

البته این را هم اضافه کنم که آمریکا جداً از جنگ با ایران واهمه دارد چرا که پیامدهای منطقه ای و جهانی وسیع خواهد داشت و وضعیت آمریکا هم طوری نیست که بتواند با این پیامدها به آسانی کنار بیاید. مثلا اقتصاد ضعیف آمریکا و دنیا ممکن است زیر بار قیمت سرسام آور نفت بشکند و یا ایران جنگ نامنظمی را در خلیج فارس و منطقه پیش ببرد که سالها نشود آن را خاتمه داد.

 به علاوه، وضعیت کشورهائی نظیرعراق و افغانستان و دیگرانی که "بهار عربی" را داشته اند اما حکومت هایشان هنوز تثبیت نشده، می تواند به سرعت و شدت بحرانی شود. حزب الله لبنان و حماس فلسطین هم می توانند دردسرهای غیر قابل پیشبینی ای برای اسرائیل و آمریکا بوجود بیاورند.

سوای این مسائل، مخالفت امریکا با حمله اسرائیل به ایران یک مبنای منطقی دیگر هم دارد: اسرائیل قدرت نظامی آن چنان بزرگی نیست که بتواند از پس ایران برآید و جایگاه های هسته ای پراکنده اش را به سرعت نابود کند.
هم بعد مسافت در این جا اهمیت دارد و هم تعداد هواپیماها و هم اینکه تکنولوژی لازم در اختیار اسرائیل نیست.
این ضعف ها را هیچکس بهتر از خود اسرائیلی ها نمی داند. پس تهدید لفظی دائمی آنها لزوما به جنگ ختم نمی شود و آمریکا هم به صرف این تهدیدات وارد بازی جنگ نمی شود.

 از همه مهم تر، آمریکا رهبران ایران را منطقی و معقول میداند و اعتقاد دارد که آنها به حفظ نظام شان بیشتر از داشتن بمب اتمی اهمیت می دهند. در همین حال آمریکایی ها جداً معتقدند که تحریم ها دارند اثر می بخشند و به زودی برای نظام ایران دردسر درست خواهد شد.

سوای تحریم، که تهدید اسرائیل هم آن را توجیه می کند، آمریکا کماکان به دنبال بی ثبات کردن ایران است و این سیاست را هم موفقیت آمیز می داند. به عبارت دیگر، آمریکا از تهدیدات اسرائیل بدش نمی آید ولی در همین حال هم به شدت نگران از دست دادن کنترل امور است.

تهدیدات اسرائیل برای خود اسرائیل هم کم فایده نیست؛ چرا که فشار دیگران را روی ایران زیاد می کنند. در همین حال اسرائیلی ها به عرب های دشمن ایران نزدیکتر می شوند و توجه دنیا به مسئله فلسطین هم تا حدودی کاسته می شود. اثر این تهدیدات بر روی ایران هم که زیاد بوده و خواهد بود: هم اثرات تحریمی و انزوائی و هم تاثیرات روحی و روانی.

 اما تهدیدات اسرائیل ضرر هم برایش داشته است. مثلا ایران در چارچوب این تهدیدات و تحریم ها و انزوای سیاسی، با همت بیشتری به سوی توسعه صنعت هسته ای و نظامی خود پیش رفته است. در واقع متعاقب هر تحریم و تهدیدی، ایران تعدادی سانتریفیوژ اضافه کرده است. به عبارت دیگر، این دعوای بین ایران و اسرائیل، اگر چه لفظی مانده و در آینده نزدیک هم احتمالا لفظی خواهد ماند، ولی هم اکنون رابطه بین دو کشور را به طور جدی خطرناک کرده است.

دقیقا همین حرکت منفی مارپیچی در جهت افزایش خصومت است که می تواند به یک برخورد نظامی بسیار خطرناک منتهی شود. در واقع منطق این خصومت آن را به سوی دعوا می برد مگر اینکه طرفین آن را قطع کنند.

رادیو اسرائیل و برخی از نشریات غربی مدعی شده اند که تعطیلی سفارت کانادا در تابستان امسال، ناشی از اطلاع دولت این کشور از حمله قریب الوقوع اسرائیل به ایران بوده است. در این باره چه نظری دارید؟

من نظر مخالف دارم. ایران و کانادا، بعد از ماجرای زهرا کاظمی در سال 2003 به تدریج دشمن شدند و این دشمنی در دوره دولت آقای استفان هارپر از 2006  تشدید شده است. 

در همین حال هم دولت دست راستی هارپر هر چه بیشتر طرفدار اسرائیل شده است. کانادا تنها کشوری بود که در سال 2009 به قطعنامه شورای امنیت در محکومیت اسرائیل برای حمله به نوار غزه رای منفی داد.
  آقای بیرد، وزیر امور خارجه کانادا، دلیل اصلی قطع رابطه با ایران را "در مخاطره بودن کارکنان سفارت خانه کانادا در تهران" اعلام کرد و سعی نمود واقعه حمله به سفارت بریتانیا را هم به شهادت بگیرد. اما ایشان همچنین خطر حیاتی ایران برای اسرائیل و "وضعیت حقوق بشر در ایران"  را هم یاد آور شد.

 

 واقیت این است که این تصمیم به قطع رابطه، بلافاصله بعد از کنفرانس کشور های غیر متعهد در ایران گرفته شد. به اعتقاد من به درخواست اسرائیل و آمریکا، کانادا این حرکت را جهت خنثی کردن تبلیغات ایران بعد از اجلاس سران غیرمتعهدها در خصوص منزوی نشدن در نظام بین الملل، انجام داد.  در اینکه اسرائیل روی تصمیم اقای هارپر تاثیر داشته است شکی نیست اما اینکه این تصمیم به دلیل حمله قریب الوقوع اسرائیل به ایران اتخاذ شد درست نیست. 

در سال 1980، چند روز قبل از حمله ارتش آمریکا به طبس، بریتانیا همه دیپلمات های خود را از ایران خارج کرد. آیا شباهت اقدام اخیر دولت کانادا با تصمیم 32 سال پیش بریتانیایی ها، نگران کننده نیست؟

 نه، چنین نیست. اگرچه روابط کانادا و اسرائیل در دوره هارپر بسیار دوستانه بوده است اما این دو کشور هنوز در سطح نظامی و امنیتی با هم همکاری گسترده و راهبردی ندارند.
از طرف دیگر، با شناختی که از دولت نتانیاهو داریم و باتوجه به فرهنگ مخفی کاری نظامی اسرائیل، بعید می نماید که دولت اسرائیل چنان نقشه بسیار سری ای را از قبل در اختیار دولت هارپر گذاشته باشد.
اسرائیلی ها حتی به امریکائی ها هم اعتماد نمی کنند و در عملیات گذشته علیه تاسیسات اتمی عراق و سوریه، هرگز امریکائی ها را از قبل مطلع نکردند. برعکس، همکاری نظامی- امنیتی امریکا و انگلستان سابقه طولانی دارد که نمونه بارزتر آن در رابطه با ایران در کودتای 1332 است.

نشریه ساندی تایمز ماه قبل گزارش داد که ممکن است اسرائیل با بمب مغناطیسی به ایران حمله و سیستم برق و مخابرات ایران را به کلی قطع کند و آمریکا هم از این بابت نگران است. آیا فضای بین المللی به اسرائیل اجازه چنین کاری می دهد؟

اگر اسرائیل یک روز تصمیم بگیرد که به ایران حمله کند، مطمئن باشید که از همه قدرت و امکانات خود استفاده خواهد کرد. اصولا اسرائیلی ها وقتی امنیت آنها مطرح باشد رعایت هیچ چیزی را نمی کنند و افکار عمومی برایشان اهمیتی نخواهد داشت. این را هم اضافه کنم که این حرف حمله به تاسیسات برق ایران، در آمریکا هم شایع بوده و احیاناً بخشی از گزینه ای خواهد بود که در یک جنگ احتمالی علیه ایران به کار گرفته خواهد شد.

 

 واقعیت این است که اگر قرار باشد به جمهوری  اسلامی حمله شود، این امر طوری پیش خواهد رفت که حداکثر ضربه را به ایران بزند. نه اسرائیل و نه آمریکا هرگز جمهوری اسلامی را زخمی به حال خود رها نخواهند کرد. یک ایران زخمی بیشترین خطر را برای دشمنانش خواهد داشت.

احتمال دارد که اسرائیل بخواهد از فرصت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای حمله به ایران استفاده کند؟

  نه، اسرائیل هرگز چنین خطایی نمی کند. اسرائیلی ها می دانند که هر نوع دخالت واضح در انتخابات آمریکا برایشان خطرات استراتژیک در درازمدت خواهد داشت. به علاوه، اسرائیل با چنین حمله ای نتیجه عکس خواهد گرفت؛ برای اینکه بلافاصله معلوم خواهد شد که هدف از حمله چه بوده است. اعتقاد دارم آقای رامنی هم هرگز حاضر به قبول چنین "محبتی" از سوی دوست خود آقای ناتانیاهو نخواهدبود.

حمله احتمالی اسرائیل به ایران، به سود اوباماست یا میت رامنی؟

اگر اسرائیل دیوانه شود و قبل از انتخابات آمریکا به ایران حمله کند، که تقریبا احتمالش صفر درصد است، آن وقت دودش به چشم خودش خواهد رفت؛ چون ناخواسته باعث انتخاب دوباره اوباما می شود. آمریکایی ها فوراً خواهند فهمید که هدف حمله چه بوده و دقیقا در جهت عکس آن هدف رای خواهند داد.  بازنده اصلی آقای رامنی و خود اسرائیل خواهد بود.

 

 

ممکن است جمهوریخواهان ، اسرائیل را به حمله نظامی به ایران ترغیب کنند تا شانس پیروزی شان در انتخابات بیشتر شود؟

نه؛ چون جمهوریخواهان می دانند که آمریکائیها و افکار عمومی جهان را علیه خود تهییج خواهند کرد و در این صورت، انتخابات را هم حتما می بازند. به علاوه، وضع جمهوریخواهان در این انتخابات بد نیست و حتی احتمال برد در شریط فعلی را دارند. ولی حتی اگر جمهوریخواهان می دانستند که انتخابات را خواهند باخت باز هم دست به این دیوانگی "تحریک اسرائیل به جنگ" نمی زدند. یادمان باشد که جنگ اسرائیل علیه ایران تبعات درازمدت ملی، منطقه ای و جهانی خواهد داشت و به شکلی خود جمهوریخواهان را هم می تواند در آتش خودش بسوزاند.

برخی هم معتقدند اگر قرار باشد ایران درگیر جنگ با جهان غرب شود، جنگ را خود ایران با هدف کاستن از فشار روزافزون تحریم ها آغاز می کند. نظر شما در این باره چیست؟

من مخالف این فکر هستم. ایران می داند که حریف غرب نیست و اگر بخواهد جنگی را علیه هرکشوری در منطقه و یا ورای آن شروع کند به سرعت در آتش آن می سوزد. شروع جنگ از سوی ایران برابر خواهد بود با نابودی کامل کشور و نه فقط نظام سیاسی. 

از دید من رهبران جمهوری اسلامی معقول تر از آن هستند که پیامد فاجعه آمیز جنگ با غرب را برای نظام  و ایران درنیابند. برعکس، به نظر من، حتی اگر به جمهوری اسلامی حمله بشود، پاسخ تهران شتابزده و انقلابی نخواهد بود.

اگر تا انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، ایران درگیر جنگ نشود، آیا تغییر رئیس جمهور می تواند زمینه ساز تغییر فضای بین المللی موجود در جهان غرب به سود ایران شود؟

بستگی دارد که چه کسی انتخاب شود.  متاسفانه جمهوری اسلامی فردی را که غرب ایشان را مسئله ساز نداند در درون خود ندارد. همه آنانی که ممکن است در این لحظه مورد پسند حاکمان تهران باشند کم و یا زیاد در غرب به عنوان مسئله ساز و نه مسئله حل کن دیده می شوند. این درک غرب ممکن است درست نباشد ولی درک و واقعیت در دنیای سیاست، مخصوصا روابط خارجی، برابرند. البته در یک انتخابات آزاد امکان انتخاب شدن فردی که بتواند با غرب کنار بیاید و مدیریت سالم تری را بر ایران حاکم کند وجود دارد.

 من امیدوارم با توجه به شرایطی که وجود دارد، انتخابات ریاست جمهوری آزاد و عادلانه برگزار کند. واقعیت این است که بحران های سیاسی، اقتصادی و بین المللی حادی ایران را تهدید می کنند و کشور نیاز به انسجام سیاسی و اتحاد ملی دارد تا بتواند از این بحران ها بیرون بیاید.

 

در جایی اشاره کرده بودید که قصد دارید کاندیدای ریاست جمهوری ایران شوید. هدف شما از این اقدام چیست و آیا فکر می کنید شانسی برای تایید صلاحیت دارید؟

خبر شما درست است. من در نظر دارم که کاندیدا شوم و در آینده نزدیک در صورتی که شرایط اجازه بدهد این موضوع را رسما اعلام خواهم کرد. من هم اکنون برنامه انتخاباتی مفصلی نوشته ام و در آن به طور مشروح توضیح داده ام که چرا دارم وارد این عرصه می شوم، چرا فکر می کنم که واجد شرایط هستم، اگر انتخاب بشوم برای کشور (مردم و سرزمین) چه کار خواهم کرد، و بالاخره چرا باید نظام و مردم به من شانس خدمت بدهند.

نمی دانم شورای نگهبان چه تصمیمی خواهد گرفت. متاسفانه عده ای قبل از اینکه شورای نگهبان در باره من تصمیم بگیرد مرا رد صلاحیت می کنند! آنها ادعا دارند که شورای نگهبان مرا تایید نخواهد کرد. من این برخورد را سالم نمی دانم و فکر می کنم همه آنهایی که دلشان در گرو یک ایران بهتر است باید کمک کنند که صلاحیت من و دیگرانی که شرایط لازم را دارند تایید شود.

واقعیت این است که وضعیت فعلی ما بسیار شکننده شده است و ادامه آن مشکل ساز خواهد بود. در چنین شرایطی، گزینه سازان حرفه ای بدنبال براندازی و انقلاب و آشوب و حتی تحمیل جنگ به ایران هستند.

گزینه من انتخابات آزاد و عادلانه است و فکر می کنم که تنها از این مسیر است که نظام اسلامی و مردم ایران به آینده ای شکوفاتر نائل خواهند شد. با ورود به صحنه رقابت در انتخابات ریاست جمهوری آتی، امیدوارم بتوانم این نهاد مهم را حفظ کرده و رشد و ارتقاء دهم و در این راه نیز به کمک همه ایرانیان نیاز دارم.

رأی دهید
صمصام - سیدنی - استرالیا
شرط اولیه برای احراز پست ریاست جمهوری در ایران، التزام عملی و بی قید و شرط به ولایت فقیه است. ولایت فقیه نیز بی شرمانه ترین نوع استیلای جباریت بر انسان بی دفاع معاصر است. اگر این آخوند کراواتی می خواهد رئیس جمهور ایران شود باید تکلیف خود را با ملت ایران در برابر اصل ضد انسانی ولایت فقیه روشن نماید. اگر قبول داشته باشد که دیگر نمی تواند منتخب مردم باشد، و اگر هم قبول نداشته باشد که رد صلاحیت خواهد شد. در هر صورت به نظر می رسد مردم ایران از خاتمی روحانی و خاتمی کراواتی به یک اندازه بیزارند
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 05:57
OnLine. - تهران - ايران
کسی‌ این آقارو می‌شناسه؟نکنه از اون پاچه خوارهای جمهوری اسلامی ؟اگه کسی‌ میدونه توضیح بده لطفا.(البته قابل ذکره توضیح ساندیس خورهای سایت قابل قبول نمی‌باشد.)
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 06:37
احتراز - دورف - آلمان
برای رئیس جمهور شدن باید اول نوکر علی‌ گدا باشی‌. هستی‌؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 06:42
paksan - آمریکا - آمریکا
تو بهتره همون کاسه لیسی کنی . نه حرف زدن بلده نه عرضه ای نه جبروتی نه طرفداری اینم مثل اینکه فهمیده باید خودشون تو دل سلطان جا کنه راحت رئیس بشه بقیه مسائل حاشیه اس .. آره داداش نه اینکه طرفدار هم داری واسه همین فک می کنی میشه یه انتخاباتی درست کرد مثل مموتی .. جالبه جمهوری اسلامی همیشه سعی می کنه با کوتوله ها کار کنه کسانی که کاره نیستند و کاره ای هم نخواهند شد و خیالشون راحته .. آخه شما نه از سیاست ایران چیز زیادی می دونی نه از اقتصاد ایران و نه جامعه امروز ایران فقط یکسری فکر و آرزو داری که بیشتر از زندگیت تو غرب نشعت می گیره و این رو می خوای واسه کشور ما مدل سازی کنی ؟ نمی شه ؟ راه ایران راه اصلاحات از درونه کسانی که بدونن مشکلات رو و مردم رو هم بشناسن و قدرت طلب ها و تمساح های سیاست و قدرت ایران رو بشناسن ،بازار و عوامل قدرتمند و پشت پرده اون رو بشناسه .
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 06:32
بابک خرم دین - تهران - ایران
شتر در خواب بیند پنبه دانه . مردک دلال . لابی رژیم
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 07:24
nasl sokhta - لندن - انگلیس
تو هم دلت لک زده برای چاپیدن ایران همیطوری هم کم نخوردی ولی‌ شماها آشغالها سیری ناپذیر هستید ...
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 07:22
آراش کماندار - لوس آنجلس - امریکا
دلبندم تو فقط ساخته شدی واسه پاچه خواری ،آخه از کی لاوی گر میاد میشه ریس جمهور .البته تو کاندید شو من خودم به توی الاغ رای میدم
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 07:37
minajun - تهران  -  ایران
همین مونده تو بشی‌ رئیس جمهور که عمر آخوندا رو زیادتر کنی‌
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 07:38
naderan - یوتوبوری - سوید
چه بکم شما کمی هم بقکر خودت باش زیاد زحمت نکش خسته میشی
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 07:54
MartinT - هایدلبرگ - آلمان
خیلی‌ بیجا میکنی‌ میخوای رئیس جمهور بشی‌.این خائن لابی رژیم جمهوری اسلامی در آمریکاست،امیدوارم مردم گول کراوات و شیش تیغ بودنشو نخورن!
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 08:03
Tumba - استکهلم - سوئد
ما میگیم اصلا رژیم مذهبی‌ نمی‌خواهیم اون وقت این آقا میگه اگه شورای نگهبان اون تائید کنه، بدبخت می‌خواد تائید جنتی رو بگیره اونوقت دم از ایران آزاد میزنه. برو کنار بگذار باد بیاد، همه کوتاه فکرها میخوان رئیس جمهور بشوند ، یک نفر از آزادی و دمکراسی حرف نمیزنه ، اصلا این بابا کی‌ هست؟
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 07:36
azadi-iran - وین - لااتریش
این مذدور حکومت در خارج از کشور راحت می تواند رییس جمهور شود چون احتیاج به رای مردم ندارد مثل 33 سال پیش تا حال
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 07:36
iSam - لندن - انگلستان
تو یکی خفه شو مزدور لجن.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 08:16
Caroline - تهران - ایران
تو یکى برو کشکتو بساب!!! خودتو داخل هر آشى نکن
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 08:20
tina2012 - ارومـــــــــــیه - ایـــران
نوکر کراواتی اغا
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 08:20
ذک گرجی - فررارا - ایتالیا
هر کسی ذر این شرایط بعد از انتخابات 88 این رژیم به هر دلیلی با این رژیم فاشیستی مذهبی همکاری می کند ودر خارج برای این رژیم لابی می کند خائن به ملت ایران است واین اقا احمدی در هر فرصتی دست از خیانت به ملت ایران دست بر نمی دارد وبرای پول گرفتن از ولایت فقه وممودی دست از کاسه لیسی بر نمی دارد ننگ بر این خائنین .
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 08:23
safar be asman - رتردام - هلند
این مزدور هفت خط شیطان صفت همینش مانده رئیس جمهور ملاها شود
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 08:53
m4ssod - لندن - انگلستان
مرتیکه مزدور کثافت. انگار نه انگار که دست جمهوری اسلامی به خون هزاران ایرانی‌ الودست. ننگ بر این حیوان!
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 09:30
agha_ehsan - تهران - ایران
اصلا تو نظام ولایت فقیه رییس جمبول چه معنی داره جز اینکه برای سفرهای استانی و شر و ور بافتن و نوشتن جوک و اس ام اس ازش استفاده بشه. تازه این حالت خوبشه که رییس جمهور شعار باف ٬ خودش و چهل یارش دزد از آب در نیان. از رهبر باید خواهش کرد بساط رییس جمهوری رو جمع کنه. نخشت وزیر داشته باشیم بهتره
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 09:48
agha_ehsan - تهران - ایران
این مردک دزد که از تبار خزنده هاس ٬ هم از آخور جمهوری اسلامی خورده و هم از توبرهء امریکا. این دیگه نوبره. با محمود و مشایی تو ایران می خورد و بعد میومد برنامه پارازیت کانال امریکا خزعبلات سر هم می کرد. من یکی حاضرم دوباره به محمود رای بدم ولی ریخت این خزندهء زیرجلدی رو نبینم. با اوضاع مردم باید آماده بشن که در دوره بعدی قراره حسرت محمود رو بخورن
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 09:46
adriano2222 - آبادان - ایران
جاسوس دو جانبه ،( نماینده خامنه‌ای + جاسوس CIA )
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 10:05
adriano2222 - آبادان - ایران
در ضمن تو غلط میکنی‌ که رئیس جمهور یک کشوری مثل ایران بشی‌ ! ما در ایران دیگه جمهوری اسلامی ، و اسلام نمی‌خواهیم !
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 10:14
darkoob-1390 - قم - ایران
بخوس با حال نداریم !
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 10:21
nimma - وین - اتریش
این آقا لابی جمهوری اسلامی در امریکاست.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 10:35
adriano2222 - آبادان - ایران
احتراز - دورف - آلمان. بله که نوکر علی‌ گدا ‌ست ! یک lobbyist معروفه علی‌ گدا در آمریکاست !.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 10:36
صمصام - سیدنی - استرالیا
OnLine. - تهران - ایران. دوست من، آقای امیر احمدی رئیس شورای آمریکائیان و ایرانیان است که در گردهمایی ایرانیان مقیم خارج از کشور که در سال 89 به ابتکار رحیم مشایی برگزار شد، به ایران دعوت گردید. در ایران به وی اتهام همکاری با سیا می زنند و در خارج از کشور به لابی گری برای جمهوری اسلامی معروف است. در کل خدمات فراوانی برای نظام اسلامی در خارج از ایران انجام داده که مهمترین آن عبارت است از چانه زنی با سیاستمداران و سناتورهای آمریکایی برای بی خطر نشان دادن سیاست های هسته ای رژیم و تبلیغات برای لغو یا کاهش تحریم های بین المللی بر علیه نظام اسلامی. بودجه این فعالیتها هم مشخصاً از طرف رژیم تامین می شود.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 10:52
ali1111 - تهران - ایران
اگر تغییر ایجاد کند و در وحلهٔ اول اقتصاد را بهبود ببخشد که طبیعتاً مثبت خواهد بود، در هیچ کشوری دموکراسی یک شبه حاکم نمی‌شود و اصلا اکثریت جمیت ایران هنوز فهم درستی‌ از دموکراسی و آزادی ندارند! زمان می‌خواهد...وقت می‌خواهد که مردم آرام آرام به اون بلوغ برساند، اگر نه‌ فکر می‌کنید الان لیبی‌، مصر و ....به دموکراسی رسیده اند؟!!!(مرگ بر اخوند جماعت)
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 11:09
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
OnLine. - تهران - ایران / چهره ای به این معروفی در سیاست را نمی شناسید ؟! آنوقت نظر سیاسی هم می دهید !! جهت اطلاع عرض شود که در برخی محافل سیاسی از پروفسور هوشنگ امیر احمدی به عنوان دلال رابطه ایران و آمریکا نام برده می شود. طوری که من یادم میآد، روزنامه کیهان چاپ تهران همیشه بر علیه او می نوشت. آقای امیراحمدی در یکی از روستای دورافتاده شمال کشور بزرگ شده و یکی از نخبگان ایران بود که قبل از انقلاب نفر اول کنکور سراسری کشور شد و بلافاصله توسط سفارت آمریکا در تهران شناسائی و بورسیه تحصیلی آمریکا را به او دادند وی هم اکنون چهار مدرک دکترا در رشته های مختلف علوم انسانی و اقتصادی دارد... ( ادامه دارد )
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 11:16
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
OnLine. - تهران - ایران / ... و زمانی هم استاد و رئیس دانشگاه راتگرز بود.ایشان با رهبران حزب دموکرات آمریکا از جمله خانواده کلینتون رابطه بسیار خوبی دارد و همچنین با افرادی معروفی مانند گری سیک سیاستممدار آمریکائی رفاقت نزدیک دارد و ... ایشان یکی از وطن دوستانیست که سالها برای برقراری رابطه نرمال بین آمریکا و ایران تلاش می کند و جالب اینکه افراد افراطی هر دو طرف (حزب الهی های حزب ملائی ! و مجاهدین خلق ضد خلق و لابی های صهیونیستها ) علیه او می نویسند و با او مخالفند!
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 11:18
mazarati - بیرمینگهام - انگلستان
ایشون پروفسور هوشنگ امیر احمدی هستند و مقیم آمریکا ،ایشون تحصیلات عالیه خود رو در رشتهٔ سیاست از دانشگاه کورنل دریافت کردند و دبیر کل ایرانیان آمریکن کنسل هستند و در دانشگاه راتگرز یونیورسیتی نیو برونسویک سیاست تدریس میکنند ایشون نه طرف نظام رو دارن و نه جبهه‌ آمریکایی‌ و تنها هدف ایشون و کنسل استحکام از دوبارهٔ روابط بین ایران و آمریکا بود بنده افتخار شناخت ایشون رو به سالیان سال دارم و خوب می‌دونم که آدم نظام نیستند و برتر قطع فرهیخته‌ترین و تحصیل کرده‌ترین کاندیدا برای رعات جمهوری هستند و خواهند بود ،
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 11:40
mazarati - بیرمینگهام - انگلستان
ایشون تحصیلات عالیه سیاست از آمریکا دارند و این رو هم بگم که صحبت‌های ایشون در یوتیوب هست شخصی‌ بسیار فرهیخته هستند www.amirahmadi.com
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 11:44
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
منم میخوام رییس جمهور بشم. بخدا میخوام یه ذره توی سر این افراد الاغ توی کشور بزنم تا بلکه مخشون کار افتاد و بعد از اون یه ذره فکر کنند و یه انتخاب درست حسابی بکنند. حالا که خر تو خر شده چرا همگی رییس جمهور نشیم البته نوبتی , کاری به کار ملاها نداریم و هر کی سهم خودشو می بره و یکی هم تو سر خلق نفهم میزنه.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 11:47
mazarati - بیرمینگهام - انگلستان
ایشون تحصیلات عالیه سیاست از آمریکا دارند و این رو هم بگم که صحبت‌های ایشون در یوتیوب هست شخصی‌ بسیار فرهیخته هستند www.amirahmadi.com
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 11:49
leila leila - گوتنبرگ - سوئد
تو غلط میکنی‌ مردک عشق احمدی‌نژاد.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 12:26
kutol - ارومیه - ایران
چرا که نه‌....تو این مملکت همه رئیس جمهور می‌‌شن.. جز آدم...تو هم مگه از آدم نبودن چی‌ کم داری..نوکر علی‌ گدا....
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 13:34
dara20 - تهران - ايران
تو بهتر است بری دلقکی پیشه کنی چون هم میمیک صورت دلقک‌ها را داری هم از شخصیت دلقکی برخوردری. مرتیکه مزدور بی‌ سروپا. انگل حکومت اسلامی.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 13:35
saman sepehr - لوییزیانا - آمریکا
رئیس جمهور یک واژه ساختگی در ایرانه.عین وکیل الرعایا بودن کریم خان که درواقع شاه بود.باید بگن رئیس دولت یا رئیس قوه مجریه،با بودن رهبر رئیس جمهور چه کاره هست.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 14:58
karkas - اصفهان - ایران
چیزی که نداری شرف حتما میتونی‌ دست علی‌ چلاقو ماچ کنی‌
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 15:37
baran828 - تهران - ایران
ببین نوشابه سالاد دوغ ...تروخدا چیز دیگه ای میخوای تعارف نکنیا .
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 15:52
sepherdad - سیدنی - استرالیا
والا من اگه همین الان رهبری ایران رو به هم پیشنهاد کنن نمی‌‌پزیرم! جدا از فحش که به کل خانواده آدم میدن، با این ۵ میلیون دزد گردن کلفت توی ایران چه کنم! که همه کشور و هم توی دست دارن. با فرهنگ مفت خور دوستی و مفت خور پروری‌ چه کنم?!، با این همه شاعر!!! و هنرمند!! چه کنم?? ، تازه اگر هم تونستم و کشور و به یه وضح ابرومند رسوندم می‌رن عکس یه نفره ریشو رو توی ماه میبینن!! میشن دشمن من!!
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 16:07
kobalt - تهران - ایران
این حضرت از ماله کشان همکار تریتا پارسی و سایر موجودات مشابه میباشند این قبیله دلیل تمام مشکلات ایران را نداشتن رابطه با آمریکا میدانند یعنی اگر رابطه برقرار گردد ایران تبدیل فوری باهمین رژیم وسیستم جست میزنن تو دموکراسی واقتصاد هم روبراه میشه ولایت فقیه هم به مرور خودش خشک میشه میوفته.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 16:22
MartinT - هایدلبرگ - آلمان
دوباره این کاسه لیسان ولایت مدار نظر دادن،امیراحمدی یکی‌ از فرهیختگان مزدور ولی‌ وقیح هستن،زرزراشون هم تو یوتیوب هست
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 15:50
bita tehrani - ونکوور - کانادا
وقتی‌ میگویند همه جیره خواران رژیم در انگلستان هستند،این هم شاهدش! ببخشید حکومت فاسدی که همه نخبگانش را به زندان انداخته،فراری داده یا کشته،چرا با این مردک مهربانانه رفتار میکند؟! چرا این آقا آزادانه به ایران رفت و آمد دارد در حالیکه امید کوکبی دانشجوی دانشگاه تگزاس نخبه فیزیک دنیا و امید اول نوبل فیزیک دو سال است به دلیل واهی در اوین بسر میبرد؟؟!! اگر مثل این آقا خودفروش بود،جایش آنجا نبود! حالا این مردک با دزدان بزرگ همدست است و حالا میخواهد رفیق قافله باشد؟! شما که برای ذکاوت و تحصیلات ایشان کله معلّق میزنید،جز مزدوری رژیم کاری نمیکنید. ادعای شعورو سیاسی شما جیره بگیران هم از آن حرفهاست! قبلان میگفتند آقا نوکری داشت،نوکر چاکری داشت،افتخاریست این چاکری شما برای لابی رژیم!! مبارک است.
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 19:35
perser68 - فلوریدا - امریکا
این جونور هم یه کثافتی مثل همه مزدورای خامنه‌ای نکبت و تمام ایران رو حاضره بفروشه تا ولایت کثافت فقیه رو زنده نگه داره!
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 19:38
m4ssod - لندن - انگلستان
این مرتیکه بی‌ همه‌چیز غلط میکنه می‌خواد روابط جمهوری اسلامی با آمریکا خوب بشه. اگه وطن پرست بود که دنبال این شیپیشوهای وحشی موس موس نمیکرد که. حالا می‌خواد پروفسور باشه. صد جلد کتاب بار الاغ کنی‌ هنوز الاغه!
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 22:49
صمصام - سیدنی - استرالیا
bita tehrani - ونکوور - کانادا. دوست من کامنتت بسیار زیبا و درکت از شخصیت این آخوند کراواتی عالی بود. بعضی ها از مدارک و سوابق تحصیلی این آقا آنچنان با آب و تاب تعریف می کنند که انگار می خواهیم به ایشان سر صف جایزه بدهیم!! در زمانی که هر انسان مستقلی با کوچکترین موضع گیری بر علیه نظام به زندان می افتد و این رژیم سفاک حتی به فرزندان ستون انقلاب! هم رحم نمی کند، آنوقت این آقا به راحتی (علنی و مخفیانه) به ایران می آید، با عالی ترین مقامات مذاکره می کند، پولش را می گیرد و می رود، بعد هم می گوید می خواهد رئیس جمهور شود، تازه آرزو هم میکند که جنتی صلاحیتش را تائید کند، یعنی با شورای نگهبان، ولایت فقیه و اینکه سال 88 چه بلایی بر سر مردم ایران آمد اصلاً کاری ندارد و حرفش را هم نمی زند. حالا دوستان می نشینند و می گویند آدم رژیم نیست، فرهیخته است، فلان است، بهمان است...
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 22:05
OnLine. - تهران - ايران
یا علی مدد - منچستر - انگلستان متأسفم ولی‌ من حرفای صمصام - سیدنی - استرالیا بیشتر قبول دارم تا شما. صمصام جان مرسی‌ از توضیحت
‌چهارشنبه 10 آبان 1391 - 23:33
sepherdad - سیدنی - استرالیا
یه حرف دردناکی که گفتنش لازمه هست اینکه من خیلی‌ کم آدم با شعور و فهمیده‌ای که فکر داشته باشه و فکر کنه توی دانشگاه و مراکز علمی دیدم، تک و توک هستن کسانی‌, اما محیط دانشگاه‌ها در سرتاسر دنیا محیط چاپلوسی و ضعیف پروری هست، و به همین دلیل اون چیزی که من بش میگم مردانگی اصلا توی دانشگاه‌ها نیست.
‌پنجشنبه 11 آبان 1391 - 01:46
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
OnLine-تهران-ایران/این رفتار بچه گانه و خنده دارتون مانند سایر نظراتت برام قابل درکه!شما قبول داشته باشید یا نداشته باشید اصلا اهمیتی نداره.نحوه موضعگیریتون نشون داد که چقدر بچه هستید!هاها....البته اشاره به عنوان کاربری شما برای توضیح موضوع فقط یک بهانه بود تا سایر کاربران سایت هم ایشان و هم شما را کمی بیشتر بشناسند! شما ، صمصام جونت و بیتا خانم نسبتا محترم از یه قماشید و احتمالا یکی از همان سه گروهی هستید که دربالا به آنها اشاره داشتم!البته باید سلطنت طلبان را هم بهش اضافه کنم ، چون یادم میآد که آقای پروفسوروقتی در یک برنامه زنده تلویزیونی با بی بی سی صحبت می کردند سلطنت طلبان هم رو خط آمدند و علیه او موضعگیری کردند.. بهرحال از کوزه همان طراود که در اوست!
‌پنجشنبه 11 آبان 1391 - 02:21
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
bita tehrani - ونکوور- کانادا/ وقتی که نگاه به سیاست قهوه خونه ای باشه و هرکس نظر بده ، اونوقت میشه همین نظرات شما و امثالهم که شان بیان مخالفت را هم بلد نیستید و کلی هم ادعا دارید! اگر در جمهوری اسلامی نخبگان جایگاه ندارند در بین شماها هم نخبگان به نوعی دیگر جایگاه ندارند! از نظر شما افراطیها کسی خوبه که شما را به شیوه خودتون تایید کنه و بس! و در غیر اینصورت عامل دیگریه! خانم نسبتا محترم ایشون تخصصش سیاسیه و دقیقا وضعیت ایران را مطالعه کرده و نسبت به آنچه در ایران هست شناخت کامل داره و می دونه که دموکراسی راه یک شبه نیست! قطعا رابطه با آمریکا هم یک شبه منجر به دموکراسی مد نظر شما نخواهد شد اما جامعه ایران را بازتر خواهد کرد و بهانه ها را برای بستن افکار عمومی از حکومت خواهد گرفت و این یعنی کمک به برقراری دموکراسی در آینده و نه برقراری دموکراسی! اون نخبه فیزیک هم که گفتید تو زندانه قطعا مسائل سیاسی را مانند قوانین فیزیک و ریاضی دیده و فکر کرده در سیاست هم دو دو تا میشه چهار تا و لذا اومده و ابراز نظری کرده که منجر به زندانیش شده!امید وارم که منجر به اعدامش نشه!
‌پنجشنبه 11 آبان 1391 - 04:53
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
سرکار خانم بیتا !همانطور که فیریک و ریاضی و پزشکی و مهندسی علم تخصصی است، سیاست هم تخصصی است و اگه کسی بلد نباشه و حرف بزنه دخلشو در میآرن بویژه در جهان سوم ! پرفسورامیر احمدی شاید به مراتب شدیدتر از بقیه هم اعتراض بکنه اما راه گفتنشو بلده که چگونه باید ابراز مخالفت کنه و کجاها را باید هدف قرار بده که آتو به حریف نده ! و نخبه در سیاست یعنی این ! وقتی در قدرت هستی با نیستی کلام سیاستمدار باید فرق بکنه تا بتونه آدم موثری برای کشورش و مردمش باشه ! حالا چه جوری میشه اینها را به شما افراطیون فهموند این خودش یه پروسه است! من که زبونم مو درآورد از بس اینها را اینجا گفتم ولی عده ای بخاطر عدم برخورداری از درک و شعور سیاسی لازم اینها را اصلا نمی گیرند ! و فکر می کنند باید فحش بدهند ! آنهائی که فحش می دهند در واقع فقط خودشونو تخلیه روانی می کنند و هیچ خدمتی به کشورشون نمی کنند و حتی مضرر هم هستند. آنها برای اینکه از مسئولیت اقدامات عملی شونه خالی کنند به فحش و بد وبیراه متوسل می شوند و اینگونه مخالفت ارزشی نداره / قطعا عقلا فهمیدند که دقیقا چه عرض کردم .
‌پنجشنبه 11 آبان 1391 - 04:54
bita tehrani - ونکوور - کانادا
صمصام / گرامی سپاس از لطف شما.موفق باشی‌
‌پنجشنبه 11 آبان 1391 - 09:08
صمصام - سیدنی - استرالیا
یا علی مدد - منچستر - انگلستان. : چی شد به جناب پروفسور شاگرد اول شما که انقدر جنابعالی را شیفته خود کرده و به ایشان عنوان وطن دوست هم داده اید، چی گفتیم که به مذاقتان خوش نیامد؟گفتیم با دعوت رسمی رحیم مشایی به ایران آمد بهت برخورد؟، گفتیم از هر فرصتی برای بره نشان دادن گرگ های اسلامی استفاده کرده ناراحت شدی؟ گفتیم طبق اعتراف خود پروفسور نابغه، چشم به راه تایید جنتی هست پکر شدی؟ گفتیم با این حرفش ثابت کرد پیرو ولایت فقیه است، آتیش گرفتی؟ بگو کدوم یکیش دروغه تا با هم بحث کنیم. مگر اینکه تو هم از قماش همین گندم نماهای جو فروش باشی که برای منافع مادی خودشون با آخوند که سهله، با ابلیس هم میرن سانفرانسیسکو. اگر هم میبینی که رفیقات در کیهان بر علیه شاگرد اول کلاست مطلبی می نویسن، خودت بهتر از همه میدونی که همه اینا سیاه کاریه. بقول بیتا تهرانی: آخوندا پروفسورو اجیر کردن تا براشون لابی گری کنه، تو هم انگار بدت نمی آد لابی گری استادت رو بکنی...خود دانی
‌پنجشنبه 11 آبان 1391 - 09:56
صمصام - سیدنی - استرالیا
یا علی مدد - 110:. فرمایشات شما در باب درک و شعور سیاسی بسی جالب است!! با زیرکی کهنه شده ای که خاص سیاستمدارانی مثل احمدی نژاد است از دادن پاسخ به این نکته ظریف و ساده شانه خالی می کنید که تکلیف پروفسور شاگرد اول شما با قضیه رسوای ولایت فقیه چگونه است؟ به ما بگویید کسی که تلویحاً ولایت خامنه ای را قبول دارد، چگونه می تواند برای این کشور فرد موثری باشد و برای مردم منزجر از آخوند، دموکراسی با خود بیاورد؟ شما که در قهوه خانه درس نخوانده اید و ماشاالله سیاست و درک سیاسی از بناگوشتان بیرون زده بگویید پروفسور نابغه شما تا به حال در کجا و کی موضع صریح و روشنی در برابر سیاستهای ضد بشری رژیم گرفته به جز ماستمالی کردن و ماله کشیدن؟ حال که به جامعه باز اشاره کردید، شاید مفهوم آنرا بفهمید و مثل استادتان احمدی نژاد فقط لقلقه لسان نباشد، بنابر این بفرمایید آیا با وجود دیکتاتوری خامنه ای، امکان بوجود آمدن این جامعه باز خواهد بود؟
‌پنجشنبه 11 آبان 1391 - 12:58
صمصام - سیدنی - استرالیا
یا علی مدد - 110:. استاد و کارشناس ارشد علوم سیاسی، بفرمایید فردی که منبع اطلاعاتش از ایران منحصر به بولتن های وزارت اطلاعات بوده و سالها از ایران دور بوده است، چگونه "نسبت به آنچه در ایران هست شناخت کامل داره"؟شما که مدعی هستید درک و شعور سیاسی! دارید، آیا تصور می کنید هر کس مخالف نظرات تان بود فاقد این درک و شعور است؟ آنوقت این فحش نیست؟ بعد هم فقط عقلا! می فهمند شما چه می گویید؟. از بس که سطح شعورتان بالاست حتمن!! اعتماد به نفستان هم در حد احمدی نژاد. لابد هاله نور هم بالای سر خودتان و پروفسور شاگرد اول 4 دکترایی می بینید!
‌پنجشنبه 11 آبان 1391 - 13:01
OnLine. - تهران - ايران
یا علی‌ مدد عزیزم حرص نخور به قول اون رئیس جمبوره دیونهٔ مشنگت آب و بریز اونجائی که میسوزه.
جمعه 12 آبان 1391 - 02:41
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
صمصام - سیدنی - استرالیا / شما که حتما را بلد نیستید بنویسید ، دیگه ادعای سواد نکنید لطفا! معلومه که سطح سواد من از شماها بالاتره ، کو تا شما به من برسید؟ و در ضمن تا جائیکه من اطلاع دارم و حتی بیتا جونتون هم اشاره ای به آن داشت ( که گویا متنشو خوب نخوندید و همینجوری اونو تایید کردید! هاهاهاها....) ، آقای پرفسور امیراحمدی تقریبا هرسال به ایران می روند چون اقوامش در ایران زندگی می کنند و همچنین با اساتید ایران هم در ارتباط هستند و بعلاوه حرفشو هم می زنه ، چون بلده چه جوری حرف بزنه که آتو هم دست حریف نداده !و تلاش هم داره تا جائیکه از دستش برمیآد به کشورش خدمت کنه. حالا افرادی مانند جنابعالی هم مانند پشه نیشی بزنند اونو هم به جون خریده ، چون دیگه چاره ای نیست وقتی جهان سومی هستیم ! ضمنا شما از کجا می دانید که ایشون بولتنهای وزارت اطلاعات را می خونه ! ؟ این خودش 2 نمره داره ! نکنه جنابعالی هم بله ! لطفا سعی کنید منبعد کمتر کامنت بذارید تا کمتر گاف بدهید!
جمعه 12 آبان 1391 - 02:50
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
صمصام - سیدنی/نکته ای که یادم رفت راجع به آن توضیح بدهم اینکه من هیچوقت شیفته کسی نبودم،تا آقای پرفسوردومیش باشه!بعلاوه تمام مواضع ایشونو هم تایید نکردم چون همه ما با هم ممکنه درجاهائی اشتراک نظر و در جاهائی هم افتراق نظرداشته باشیم،که درنزد آدمهای متمدن این موضوع طبیعی است! تنها افراد متعصب می توانند دیگران را بخاطر یک تایید متهم به شیفتگی کنند! و متاسفانه در جهان سوم از این نوع آدمها کم هم نیستند که جنابعالی ،مجاهدین ضد خلق، احمدی نژادها و خامنه ایها از این دسته هستید! شما همیشه خودتونو در مقام حق صد درصد و دیگران را باطل فرض می کنید و برای همین هم به آدمها مستقل اهانت می کنید و جز تقدیم فحش و بد و بیراه هنر دیگری در شما ندیدم!البته منظورم تنها شما نیستید چون عده ای از افراطیون دو طرف موضوعات را سیاه سفید می بینید! احترام به نظرات دیگران از جمله آقای پرفسورمتخصص و نخبه علوم سیاسی و روابط بین الملل وظیفه همه است و همه باید یاد بگیریم که به نظرات دیگران احترام بگذاریم و بویژه به نظر فرهیختگان! گستاخی به مخالف نشانه فهم و دانش نیست و هیچ آدم عاقلی برای آدم گستاخ کف نمیزنه و هورا نمیکشه!
جمعه 12 آبان 1391 - 03:31
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
OnLine. - تهران - ایران / عزیز نادون ! تو هم فهم و شعورت به اندازه همون آقاست ! فکر نکن ازش بهتری ! ..سطح شما یکیست عزیز جان ! به افرادی مانند شما مسئولیت یک ده را دادن هم خطاست !!
جمعه 12 آبان 1391 - 10:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.