بریتانیا: حمله نظامی به ایران در حال حاضر درست نیست
رأی دهید
دیوید کامرون، نخستوزیر بریتانیا (عکس بالا)، از طریق سخنگوی خود خبر داده است که در حال حاضر با حمله به ایران موافق نیست.
یک روز پس از این که گزارش شد لندن درخواست آمریکا برای استفاده از پایگاههای نظامی بریتانیا در خلیج فارس را رد کرده است، دولت بریتانیا با تأکید بر این که باید به تحریمها علیه ایران وقت بیشتری داده شود اعلام کرد که حمله نظامی به ایران را «در حال حاضر» اقدام درستی نمیداند.
خبرگزاری رویترز گزارش میدهد که سخنگوی دیوید کامرون، نخستوزیر بریتانیا، روز جمعه، ۵ آبان، در این خصوص به خبرنگاران گفت: «دولت [بریتانیا] در حال حاضر اقدام نظامی علیه ایران را راهکار درستی نمیداند، اما البته هیچ گزینهای نیز منتفی نیست.»
وی افزود: «میخواهیم نتیجه تحریمها که هماینک تأثیراتش شروع شده را ببینیم و همچنین با ایران تعامل داشته باشیم.»
یک روز پیش از آن روزنامه بریتانیایی گاردین خبر داد که دیپلماتهای آمریکایی از بریتانیا خواستهاند تا با هدف تقویت نیروی نظامی آمریکا برای رویارویی با تهدیدهای احتمالی ایران، چند پایگاه نظامی را در اختیار آمریکا بگذارد ولی لندن این درخواست را رد کرده است.
این گزارش افزود که بریتانیا آمادهسازی آمریکا برای «حمله بازدارنده» علیه ایران را ناقض قوانین بینالمللی دانسته و به همین خاطر با درخواست آمریکا مخالفت کرده است.
به نوشته گاردین، پایگاههای نظامی مورد درخواست آمریکا شامل پایگاههای نظامی بریتانیا در خلیج فارس و همچنین پایگاههای هوایی انگلیس در دو جزیره آسانسیون، واقع در اقیانوس اطلس و «دیهگو گارسیا» در اقیانوس هند، میشود.
قدرتهای غربی در برنامه خود برای رفع نگرانی از برنامه هستهای جمهوری اسلامی تاکنون تحریمهای شدید و فزایندهای را علیه ایران وضع کردهاند که بهویژه آخرین دور از این تحریمها که از سوی اتحادیه اروپا وضع شده اقتصاد ایران را با مشکلات پرشماری مواجه کرده است.
از جمله بر اساس آخرین گزارش آژانس بینالمللی انرژی، صادرات نفت خام ایران نسبت به پارسال نزدیک به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه کاهش را نشان میدهد و تحریمهای فزاینده غرب باعث سقوط شدید ارزش پول ملی ایران شده است.
ایران و غرب طی سال جاری نیز سه دور از مذاکرات هستهای را بدون دست یافتن به نتیجه پشت سر گذاشتند و احتمال میرود که این مذاکرات پس از انتخابات ششم نوامبر ریاست جمهوری آمریکا ادامه پیدا کند.
محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری ایران، ماه گذشته در سفر خود به نیویورک گفت که به اعتقاد او تا زمان پشت سر گذاشتن انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا نمیتوان انتظار پیشرفت در زمینه حل و فصل مناقشه هستهای ایران را داشت.
solologo - پاریس - فرانسه
اگه حمله نظامی درست بود خیلی وقت پیش حمله می کردند ولی آمریکا خیلی خوب می دونه که ایران نه افغانستانه نه عراقه و نه لیبیه ایران کشوری هست که مردمش اجازه تجاوز هیچ بیگانه ای را به خاکشان نمی دهند ...
شنبه 6 آبان 1391 - 22:02
poriyaye_vali - دوحه - قطر
نه دیگه نیازی به حمله نظامی نیازی نیست،،همون حمله "اقتصادی" کمر ملت ایران رو شکونده...با این وضعیت دلار دلم فقط به حال قشر "حقوق بگیر"میسوزه که با همان چندرغاز باید مایحتاجشو دوبرابر یا سه برابر قیمت سابق تهیه کنه ..
شنبه 6 آبان 1391 - 23:02
baran828 - تهران - ایران
هم مردم ایران فرق دارن هم اینکه اینجا کلی پول باید خرج کنن تا از طریق نظامی وارد بشن با تکه تکه کردن ایران بهتر جواب میده و ایران هم میشه مثل تمدنهای محو شده ای همچون روم و یونان و مصر و...هدف اونها کوچک کردن ایران است واونوقت با یک قدرت تضعیف شده راحت همه کار میکنن و این بافت جغرافیایی خودش منعی برای پیشروی اونها نیست .بعدم با وجود حکومت احمقی مثل این حکومت بهتر میتونن از ایران استفاده کنن جنگ چرا و هزینه چرا ؟!!!
شنبه 6 آبان 1391 - 23:15
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
زرشک.. مردم ایران اجازه چی چی نمیدن؟ مردم ایران انقدر جون به لبشون رسیده که چکمه سربازهای آمریکایی رو هم ماچ میکنن..
شنبه 6 آبان 1391 - 23:51
be_pa_khaste - هارلم - هلند
سگلگو با اجازت الان بیشتر از ۱۴۰۰ ساله که به این خاک تجاوز شده منتها محسوس نیست.
شنبه 6 آبان 1391 - 23:57
golden ari - ایران - تهران
solologo - پاریس - فرانسه. بر خلاف گفته جناب عالی ایرانیان یکی از معدود اقومی هستند که هزاران سال است که بهشان تجاوز شده و صدایشان در نیامده، نمونه اش را هم داری به چشم میبینی..
یکشنبه 7 آبان 1391 - 00:42
borzoopersia - بیرمنگهام - انگلستان
solologo - پاریس - فرانسه-----درست به همین خاطر است که اسکندر مقدونی از باختر تا خاور ایران را درنوردید----بعد از آن هم که دزدان مدینه همه چی را تاراج کردند و بدترین ضربه را به ایران و ایرانی زدند که هنوز هم داریم چوبش را میخوریم--شاید هم باید دلاوری های ما ایرانی در برابر تُرک تازی تُرکها ستود ویا اینکه چطور مغولها را تار و مار کردیم-- متاٌسفانه به گواه تاریخ چندان هم در برابر بیگانگان شجاع نبودیم. اگر هم جنگجویان و میهن پرستانی همچون آریوبرزن و خواهرش(در برابر اسکندر) و رستم فرخزاد(در برابر عربها) داشتیم- به یُمن اسلام عزیز تقدیر از آنها جرم است.اما قدر مسلم اینست که خائنتر و وطن فروشتر از آخوند نخواهی یافت.
یکشنبه 7 آبان 1391 - 00:52
Islam Zoda - تورنتو - کانادا
این رژیم در بحران اقتصادی و ضعف مدیریت و خصومت داخلی غرق است و نه تنها مردم در صورت حمله نظامی از اینها حمایت نخواهند کرد بلکه ساندیس خورهای حقوق بگیر هم جان خودشون رو بیشتر از مرگ و شهادت برای اخودها دوست میدارند. اگر حمله بشه اینها سقوط خواهند کرد و این مورد توافق نظر همه نیست.
یکشنبه 7 آبان 1391 - 01:19
agha_ehsan - تهران - ایران
ایرونی ها دارن دین متجاوزها به کشور و ناموس و فرهنگشون رو عبادت می کنن و تازه اونم کافی نیس پا میشن میرن به قبرهای پسرخاله ها و پسرعموهای اونایی که این تجاوز رو مباه اعلام کردن. تو ایران اگه به ایران و ایرانی خدمت کنی باید از ایران فرار کنی ولی اگه فله ای ایرانی قتل عام کنی دستبوست میشن و برات بارگاه میسازن و کلی هم ادااصول درمیارن. بی خود نیس به ما میگن ایرانی
یکشنبه 7 آبان 1391 - 12:01
اسی777 - نیوکاسل - انگلستان
پس یعنی بعدها درست است حالا نه!!!منظوررت همینه دیگه نه ,,شیطون.
یکشنبه 7 آبان 1391 - 15:21