دیوید کامرون: حمله نظامی اسرائیل رژیم ایران را قوی‌تر می‌کند

نخست وزیر بریتانیا هشدار داده که اگر ایران از غنی سازی اورانیوم دست برندارد "همه گزینه‌ها" محتمل خواهد بود

دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، از اسرائیل خواسته است که از حمله به ایران خودداری کند و به تحریم‌ها فرصت بدهد تا تأثیر خود را بگذارند.

آقای کامرون که روز گذشته (دوشنبه ۱۵ اکتبر) در یک انجمن یهودیان در لندن صحبت می‌کرد گفته است: "حمله نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران تنها به حمایت مردم از رژیم آن کشور منجر می‌شود و این درست در زمانی صورت می‌گیرد که تحریم‌ها در حال تاثیر گذاشتن بر ایران است."

آقای کامرون گفت: "به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفتم که الآن زمان مناسبی نیست برای اینکه اسرائیل دست به اقدام نظامی علیه ایران بزند."

نخست وزیر بریتانیا در عین حال به ایران هشدار داد که اگر غنی سازی اورانیوم را متوقف نکنند، "هیچ گزینه‌ای نادیده گرفته نمی‌شود."

آقای کامرون این سخنان را در حالی بیان کرد که روز گذشته وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا با دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه ایران موافقت کردند.

تحریم‌های تازه عمدتا سیستم بانکی، بخش تجاری و واردات گاز ایران را هدف قرار می‌دهد.

آقای کامرون ادعاهای مطرح شده در این باره که استراتژی تحریم‌ها در نهایت موثر نخواهد بود را رد کرد و گفت که این تحریم‌ها به کند شدن روند برنامه‌های هسته‌ای ایران کمک کرده و باعث کاهش صادرات نفت به میزان ۴۵ درصد شده است.

آقای کامرون همچنین تاکید کرد که "اگر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل دستور حمله‌ای نظامی به ایران را بدهد، این اقدام رژیم ایران را مستحکم تر خواهد کرد."

نخست وزیر بریتانیا درباره تبعات حمله نظامی احتمالی اسرائیل به ایران گفت: "جدای از خطرات غیرقابل پیش بینی که در هر درگیری وجود دارد، در زمانی که رژیم ایران با فشارهای بی سابقه‌ای مواجه است و در زمانی که دولت سوریه، تنها متحد واقعی ایران، با مشکل حفظ قدرت روبروست، یک حمله نظامی خارجی دقیقا همان شانسی است که هر رژیمی برای متحد کردن مردم کشور علیه دشمن خارجی به دنبال آن است."

به گفته آقای کامرون "ما نباید این شانس را به آنها (رژیم ایران) بدهیم. ما باید اجازه دهیم که این تحریم ها کارساز شوند."

اما آقای کامرون افزود: "اما اجازه دهید که بگویم در دراز مدت، چنانچه ایران انتخاب اشتباهی داشته باشد. تمامی گزینه ها روی میزخواهد بود."

نخست وزیر بریتانیا بار دیگر تاکید کرد که یک ایران هسته‌ای تهدیدی برای اسرائیل و برای جهان خواهد بود.

آقای کامرون تاکید ایران را بر صلح آمیز بودن برنامه‌های هسته‌ایش، ادعایی دانست که "اصلا باورکردنی نیست".

samuk66 - لندن - انگلستان
اره راست میگه بذرید تحریم‌ها اثرش رو بکنه!!!بذار مردم ایران کاملا بدبخت شن!!!اینجوری بهتره.
‌سه شنبه 25 مهر 1391 - 13:23
بشنو از نی‌ - لوگانو - سویس
اگر شما طرفدار این رژیم نیستید چرا به ملت ایران کمک نمی‌کنید که این رژیم را براندازد؟؟؟؟ شما بهتر میدانید که این رژیم اشغالگر اسلامی کشور ایران اشغال کرده و هیچ ریشه مردمی ندارد. شما‌ها نگرانی شما به خاطر ملت شریف ایران نیست، بلکه ترس از قدرتمند شدن این رژیم هست. بیای با هم مدیریت جهانی‌ کنیم یعنی‌ ما هم در طعمه شما شریک هستیم... این درد سر شما است، حقوق ملت ایران برای شما‌ها ارزشی ندارد. ولی‌ بدانید روز شما هم به پای میز محاکمه ملت ایران خواهید آمد و باید جوابگوی دست داشتن در این هم جنایت این رژیم در حق ملت ایران باشید.
‌سه شنبه 25 مهر 1391 - 13:37
danial nabi - استكهلم - سوئد
فعلا انگلیس بدون تحریم کمرش خمّ شده، و دیر نیست آشوب مردم انگلیس برای دوباره چپاول مغازه‌ها که از گرسنگی و فقر این کشور سر چشمه می‌گیرد، تحریم ما را مصمّم تر و متحد تر و پیشرفته تر می‌کند، مطمئن باشید همین تحریم‌ها طناب دار شما اجنبیان خواهد شد،
‌سه شنبه 25 مهر 1391 - 14:05
takalom - ناتینگهام - انگلیس
+18 واقعا اگه اینطور بود که این سیگاری باز کهنه کار میگه ،خوب این حرفا که مال داد زدن نیست ،این حرفا مال تو خفا گفتن اگه قرار بود همچین اتفاقی بیفته ،گرچه انگلیسیا خوب میدونند حتی دشمن ترین های حکومت ایران بهشون خیلی بدبین هستند،به قول یه همکار انگلیسیمون که میگفت ما برای رسیدن به هدفمون حتی حاظریم ... بدیم ،البته با عرض معذرت از خوانندگان :)
‌سه شنبه 25 مهر 1391 - 15:19
samuk66 - لندن - انگلستان
دانیال نبی - استکهلم - سوئد:kari به مسالهٔ ایران ندارم!!!ولی‌ آشوب‌های انگلیس یه سری ادمِ خلاف کار و بی‌ کار پول از دولت بگیر بودن و هیچ ربطی‌ به مساله اقتصادی انگلیس نداره!پس نمیدونی‌ حرف بی‌ خود نزن!!!
‌سه شنبه 25 مهر 1391 - 16:24
ali1111 - تهران - ایران
دانیال نبی،. تو هنوز زنده‌ای ؟ خیلی‌ وقته تو این سایت نیامدم کامنت بگذارم، دور برداشتی؟!! مواظب باش میام پر و بالت را مثل همیشه میریزونم....راستی‌ با این وضع ارز و بی‌ پولی‌ رئیس جمهورت، با کمبود ساندیس چکار میکنی‌؟ باز ساندیس مغزت کم شد اراجیف نوشتی‌؟!!!! علی‌۱۱۱۱ (کابوست) میاد ها..دور بر ندار.
‌سه شنبه 25 مهر 1391 - 20:38
danial nabi - استكهلم - سوئد
من نمیدونم امسال تو ، خود رو گول میزنید یا ما رو یا خدا رو، تو خیابون‌های انگلیس رو اگر متر کنی هر ۱۰ متر یک گدا نشسته که محتاج نون شبه، اونوقت میگی‌ از خوشی‌ زیاد میرند گدایی،پس این انگلیس‌ها عجب چتر باز‌های هستند، گدا‌های ایرانی‌ شرف دارند به انگلیس ها.
‌سه شنبه 25 مهر 1391 - 21:14
massoudoslo - اسلو - نروژ
فعلا که دلار بالای ۳۰۰۰ تومان است و اقتصاد ایران شده حلیم و مسولان جمهوری اسلامی هر استریپ تیزی میکنند تا بلکه تحریم ها برداشته شود و به روزگار کره جنوبی نیفتند !
‌چهارشنبه 26 مهر 1391 - 07:40
هاشم علی گوشتی - مونیخ - المان
دانیال نبی...حالم از هر چی نبی به هم میخوره..........
‌چهارشنبه 26 مهر 1391 - 09:11
iirani - تهران - ایران
الان اینا دنبال یه جنگن ک هر مخالفی رو ب اسم جنگ توی این کشور از سر راهشون بردارن
‌چهارشنبه 26 مهر 1391 - 18:45
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد