تجمع بی‌نتیجه ۶۰۰ کارگر صنایع فلزی در مقابل وزارت کار

تجمع اعتراض‌آمیز کارگران صنایع فلزی درمقابل وزارت صنایع در مردادماه امسال

حدود ۶۰۰ کارگر صنایع فلزی ایران در اعتراض به عدم دریافت مطالبات‌ خود در مقابل ساختمان وزارت تعاون، کار و امور رفاهی تجمع کردند.

به گزارش خبرگزاری کار ایران، کارگران صنایع فلزی روز شنبه ۲۲ مهر به دلیل «بی‌توجهی مسئولان دولتی و مدیران کارخانه در خصوص پرداخت مطالبات و معوقات حقوقی‌شان» در مقابل وزارت کار تجمع اعتراضی برگزار کردند.
 


ولی‌الله موحد، نماینده کارگران معترض به ایلنا گفت که کارگران این کارخانه حقوق پنج ماه خود را طلب دارند.

 
به گفته او در آخرین تجمع کارگران مقابل وزارت صنایع در ۲۵ شهریور، وعده پرداخت معوقات هشت ماهه کارگران داده شد که مسئولان کارخانه با پرداخت سه ماه از معوقات حقوقی‌، بقیه طلب کارگران را پرداخت نمی‌کنند.
 
در پی برگزاری این تجمع، بعدازظهر شنبه نمایندگان شورای اسلامی کارخانه صنایع فلزی ایران با مسئولان وزارت وارد مذاکره شدند اما گزارش‌ها حاکی از آن است که این مذاکرات بی‌نتیجه ماند.
 
پروین محمدی، یکی دیگر از نمایندگان کارگران در این باره به ایلنا گفت که کارگران از موضع مسئولان وزارت کار عصبانی شده‌اند.
 
به گفته او، در حالی که ۱۱ ماه است کارفرمای کارخانه صنایع فلزی، حق بیمه کارگران را پرداخت نکرده است، مسئولان وزارت کار اعلام کرده‌اند که خود کارگران این مبلغ را واریز کنند تا سازمان تامین اجتماعی برای بازنشسته کردن آنان اقدام کند. این سخنان موجب ناراحتی کارگرانی شد که سه ماه است حقوق خود را دریافت نکرده‌اند.
 
کارگران کارخانه صنایع فلزی ایران دو ماه پیش نیز دو روز متوالی مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت تجمع اعتراضی برگزار کرده بودند.
 
در پی تجمع کارگران، برای حل مشکل جلسه‌ای در استانداری تهران برگزار شد. بر اساس توافقات صورت گرفته در این جلسه کارفرما باید نسبت به پرداخت هشت ماه مطالبات معوقه و همچنین ۱۱ ماه بیمه اقدامات لازم را تا ۲۲ مردادماه به عمل می‌آورد.
 
اما بی‌توجهی کارفرما نسبت به توافق صورت گرفته در جلسه استانداری تهران باعث شد ۶۰۰ کارگر صنایع فلزی ایران ۲۴ مردادماه در مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت تجمع کنند.
 
اکنون با گذشت دو ماه هنوز مطالبات کارگران صنایع فلزی ایران پرداخت نشده است.
 
کارخانه صنایع فلزی ایران در زمینه تولید آسانسور، جرثقیل، جرثقیل‌های کامیونی، تجهیزات اداری، بیمارستانی، حوضچه‌های ذوب مواد و قالب‌های بتونی فعالیت دارد و در کیلومتر پنج جاده قدیم کرج قرار دارد.
 
تجمعات اعتراضی کارگران نسبت به پرداخت نشدن مطالبات، وضعیت نامشخص بیمه و اخراج از محل کار در زمان دولت‌های نهم و دهم محمود احمدی‌نژاد بار‌ها گزارش شده است.
 
محمود احمدی‌نژاد در هفت سال گذشته به دفعات وعده ایجاد بیش از دو میلیون شغل را داده است و در عین حال صاحبان واحدهای تولیدی از عدم ثبات بازار، واردات و اجرای نادرست قانون هدفمندی یارانه‌ها گله دارند و با اخراج کارگران در صدد نجات واحدهای خود برمی‌آیند.

رأی دهید
hassan5 - تهران - ایران
(تجمع بی نتیجه 600 کارگر)...همینقدر که نگرفتنشان برن خدا را شکر کنند...چه نتیجه ای بهتر از اینکه فعلا صحیح زنده و سالم هستند...
‌سه شنبه 25 مهر 1391 - 15:06
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پرسش‌های بی‌پاسخ در مورد پرونده فساد چای دبش و ارتباط آن با دولت سایه«سعید جلیلی»
  • «هه‌نگاو»: حیدر محمدی،جوان اهل خرم‌آباد، چند ساعت پس از بازداشت در زیر شکنجه کشته شد
  • رویترز: مسکو لیست خواسته‌های خود برای اتمام جنگ اوکراین را به آمریکا داده است
  • زیدآبادی: از آقای پزشکیان می‌پرسم؛ دکتر جان! می‌خواهی چه کار کنی؟ مملکت که در حال به فنا رفتن است!
  • پاسخ باورنکردنی یک آخوند به سئوال «حد و حدود حجاب مادرزن جلوی داماد چقدر باید باشد؟»
  • نگرانی‌ها درباره «کلید مرگ» در جنگنده‌های اف-۳۵؛ آیا آمریکا می‌تواند تسلیحات اروپا را غیرفعال کند؟
  • اگر مذاکره نکنیم چه می‌شود! / مهدی مطهرنیا معروف به کسینجر ایران توضیح می‌دهد
  • ارتباط «حلقه امنیتی اصفهان» با ترورهای برون‌مرزی و فوتبال ایران
  • عضو پارلمان اروپا: خامنه‌ای همه کاره ایران است اما برای نجات مردم از مسیر دیپلماتیک چه کنیم؟
  • سایز وحشتناک موشهای پردیس تهران که از گربه ها بزرگترند