بریتیش ایرویز پروازهای خود را به تهران متوقف می کند

 

برتیش ایرویز می گوید آخرین پرواز این شرکت از فرودگاه هیثرو لندن به تهران، روز جمعه ۲۱ مهرماه خواهد بود.

در پی کاهش شدید ارزش برابری ریال ایران در بازار ارز، شرکت های هواپیمایی مهم در ادامه پروازهای خود به تهران تجدید نظر می کنند. بریتیش ایرویز از روز جمعه پروازهای خود را به تهران متوقف می کند.
 


در همین حال در تهران، سازمان هواپیمایی کشور از افزایش ۵۰ درصدی قیمت بلیت پروازهای داخلی تا دو هفته دیگر خبر داد. دلیل این افزایش ۵۰ درصدی نیز تغییرات نرخ ارز عنوان شده است.

 
توقف پرواز بریتیش ایرویز
 
بریتیش ایرویز، شرکت هواپیمایی بریتانیا، روز چهارشنبه، ۱۹ مهرماه، اعلام کرد که از این پس تا اطلاع بعدی،‌ پروازهای خود به تهران را متوقف می کند.
 
برتیش ایرویز در اطلاعیه ای که روی وب سایت خود منتشر کرده، نوشته است که آخرین پرواز این شرکت از فرودگاه هیثرو لندن به تهران، روز جمعه ۱۲ اکتبر جاری برابر با ۲۱ مهرماه خواهد بود و آخرین سرویس تهران به لندن نیز یک روز بعد، در روز شنبه ۱۳ اکتبر و به عبارتی ۲۲ مهرماه پرواز خواهد کرد.
 
بریتیش ایرویز همچنین اضافه کرده که در زمستان امسال نیز پروازی بین لندن – تهران نخواهد داشت و پروازهای احتمالی آینده هم در دست مطالعه خواهد بود.
 
شرکت ایرفرانس نیز در وب سایت خود پرواز به تهران را با عبارت «فراهم نیست» مشخص کرده و از مسافران و متقاضیان به تهران خواسته است تا با دفتر این شرکت در دوبی تماس بگیرند.
 
سرویس هوایی تاجیکستان به ایران هم از روز سه شنبه متوقف شده است.
 
این گزارش را بخش تاجیک رادیوی اروپای آزاد – رادیو آزادی در اختیار رادیو فردا قرار داده و در آن به نقل از سخنگوی شرکت هوایی تاجیکستان  گفته می شود که مقام های سرویس دهنده درفرودگاه تهران، تحویل سوخت مورد نیاز هواپیماهای خارجی را به پرداخت هزینه آن به ارزهای معتبر خارجی مشروط کرده اند.
 
این سخنگو گفته است که توقف پروازها موقتی است ولی به زمان از سرگیری پروازها اشاره ای نکرده است.
 
پیش از این دلیل لغو پرواز از شهر دوشنبه به تهران، نبود مسافر کافی عنوان می شد ولی اکنون اعلام شده که از روز سه شنبه کاهش شدید ارزش ریال ایران،‌ سبب قطع پرواز بین دو کشوربوده است.
 
شرکت هوایی تاجیک هر هفته دو پرواز بین دوشنبه – تهران داشت که به این ترتیب، این دو پرواز هم متوقف شده است.
 
شرکت های هواپیمایی پول بلیت مسافرت به مقصد خارج از ایران را به ریال دریافت می کنند که با کاهش ارزش آن و نااطمینانی به آینده ریال، توقف کامل سرویس را تنها راه جلوگیری از زیان های مالی یافته اند.
 
افزایش قیمت بلیت پروازهای داخلی
 
در این میان خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، به نقل از رییس سازمان هواپیمایی کشور از افزایش ۵۰ درصدی قیمت بلیت پروازهای داخلی تا دو هفته دیگر خبر داد.
 
کاپیتان حمید پهلوانی در این زمینه توضیح داده که برای تعیین نرخ بلیت هواپیما، فاکتورهای گوناگون و ازجمله ارز در نظر گرفته می شود و با تغییرات نرخ ارز، نرخ گذاری مجدد برای قیمت بلیت، اجتناب ناپذیر شده است.
 
آقای پهلوانی ابراز میدواری کرده است که فرایندی ایجاد شود تا مشکل تعیین نرخ پرواز شرکت های داخلی و خارجی که گریبانگیر صنعت هوایی شده است، برطرف شود.
 
با لغو پرواز شرکت های غیرایرانی، مسافران راهی خارج از کشور مجبورند مبداء مسافرت خود را کشورهای همسایه ایران قرار دهند و هزینه پرواز را نیز به ارز محلی همان کشورها بپردازند.

raha1984 - هامبورگ - المان
به روح اول و اخرتون ...که چه ها بر سر این مملکت و ملت و اعتبار این سرزمین نیاوردید
‌چهارشنبه 19 مهر 1391 - 20:04
bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
مملکت داری کار شما مولا جماعت نیست برید سینه بزنید
‌چهارشنبه 19 مهر 1391 - 22:34
bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
سید علی‌ باید دست به دامن آقا امام پوتین بشه
‌چهارشنبه 19 مهر 1391 - 22:42
golden ari - ایران - تهران
این مساله قطع پرواز بسیار خطرناک میتواند باشد و خبر از آینده‌ای بد.
‌چهارشنبه 19 مهر 1391 - 22:56
kaweh2009 - تورنتو - کانادا
دولت لا ابالی از نوسانات دلار حساب هاشو تو کشور‌های غربی پر می‌کنه و میذاره ملت بد بختیشو بکشه،، مرگ به این جمهوری اسـ...
‌پنجشنبه 20 مهر 1391 - 03:37
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +293اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد