برخورد دو قطار مترو در شهرری , لکوموتیورانان مصدوم شدند

دیروز دو قطار مترو در ایستگاه شهرری با هم برخورد کردند که به گفته سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر در این حادثه لکوموتیورانان مصدوم شدند. اما مدیر روابط عمومی شرکت مترو می گوید: حادثه فقط یک مجروح داشت که به صورت سرپایی مداوا شد.


سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر از برخورد دو قطار مترو در ایستگاه شهرری خبر داد.


حسین درخشان به مهر گفت : این حادثه ساعت 19 و 45 دقیقه دیروز در ایستگاه متروی شهرری رخ داد که در جریان آن لکوموتیورانان مصدوم شدند.

وی افزود : با توجه به حضور امدادگران اورژانس نیازی به عملیات امدادگران سازمان هلال احمر نبود.

برخورد دو قطار مترو یک مجروح داشت


مدیر روابط عمومی شرکت مترو تهران گفت: برخورد دو قطار در نزدیکی ایستگاه شهرری که شامگاه چهارشنبه رخ داد، فقط یک مجروح داشت که به صورت سرپایی مداوا شد.
ˈ احسان مقدمˈ به ایرنا گفت: راننده یکی از قطارها در نتیجه برخورد به صورت سطحی از قسمت پا مجروح شد که روند درمان سرپایی او در جریان است. عصر دیروز یک قطار خط تجریش - کهریزک در محدوده ˈ شانتˈ دچار نقص فنی شده که قطار دیگری پس از تخلیه مسافران برای قلاب کردن آن به محل می رود.

مقدم افزود: در این هنگام قطارها با یکدیگر برخورد کرده اند و یکی از خط ها مسدود است اما از خط مقابل برای عبور قطارها استفاده می شود. در هنگام برخوردی که دو قطار با هم داشته اند، خوشبختانه هیچ مسافری در قطارها نبوده اند به همین علت مجروح و تلفات نداشته ایم.

فارس نوشت:

قطار شهری 104 که شب گذشته حادثه آفرید، دچار نقص فنی شده بود. این قطار بعد از اعلام این مشکل در ایستگاه خیام مسافران قطار را پیاه کرد. با توجه به اینکه این قطار شهری برای رفع نقص باید به پارکینگ مراجعه می‌کرد، پس از توقف در ایستگاه شهرری دو نفر دیگر از پرسنل شرکت مترو که می‌خواستند به این محل بروند نیز سوار این قطار شدند.

قطار 104 پس از خروج از ایستگاه به دلیل نقص فنی با قطار دیگری که در محدوده «شانت» قرار داشت، برخورد کرد. بر اثر این حادثه صالحی راننده قطار 104 از ناحیه پا دچار حادثه شد که توسط اورژانس به بیمارستان پاسارگاد منتقل شد. همچنین محمد محمدی و حسن سلطانی دو پرسنل دیگر مترو که در قطار 104 حضور داشتند، پس از وقوع حادثه به بیمارستان شهدای هفتم منتقل شدند.

این گزارش حاکی است، در پی ازدحام مسافران به علت برخورد دو قطار شهری در ایستگاه شهرری و مسدود شدن مسیر حرکت مترو به سمت ایستگاه کهریزک، شاهد و حرم مطهر امام خمینی (ره) اتوبوس‌ها از ایستگاه شهرری تا حرم مطهر امام خمینی (ره) به مسافران و شهروندان خدمت‌رسانی کردند.

انتظار نیم ساعته برای ورود قطار مترو به ایستگاه

یکی از مسافرانی که در ایستگاه ترمینال جنوب به سمت تجریش منتظر آمدن قطار بود می‌گوید: حدود نیم ساعت است که در انتظار قطار هستیم، اما خبری نیست. وی که با آمدن قطار بعد از نیم ساعت نتوانست سوار مترو شود، در این باره می‌افزاید: آنقدر واگن‌های قطار‌های قبلی مملو از جمعیت بود که نتوانستم سوار شوم و به دنبال جای خالی می‌گشتم.


یکی دیگر از مسافران از نبود تهویه مناسب در قطارها و ازدحام جمعیت در واگن‌ها می‌گوید: مردم چه گناهی کرده‌اند که باید در بی‌تدبیری مسئولان خفه شوند. وی که ابراز می‌کرد نفس تنگی دارد می‌افزاید: در صورتی که چند دقیقه بیشتر در مترو بمانم، خفه می‌شوم.

قلی‌ها: در حال رفع مشکل هستیم

در این باره علی‌محمد قلی‌ها، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه شب گذشته در پاسخ به این پرسش که شنیده شده دو قطار در ایستگاه متروی شهرری با یکدیگر برخورد کرده‌اند، ضمن تایید این حادثه درباره چگونگی آن گفت: یکی از قطارها خراب شده بود و قطار دیگر که برای کمک آمده بود به آن برخورد کرد. وی با اشاره به اینکه اصطلاحاً گفته می‌شود که کوبل و دی‌کوبل شده است بیان داشت: در حال حاضر قطار سومی به مسیر فرستاده شده تا مشکل را برطرف کند. وی تأکید کرد که قطار حادثه‌دیده مسافرانش را تخلیه کرده و در حال برگشت بوده است. به گفته قلی‌ها در حال حاضر ایستگاه بخش جنوبی خط مترو از شهرری تا باقرشهر دچار مشکل است و در حال رفع مشکل هستیم.

 ازدحام جمعیت در ایستگاه‌های مترو به خصوص در خط یک که به موجب برخورد دو قطار در شب گذشته بود امروز موجب درگیری‌های لفصی و فیزیکی بین مردم شد. سرگردمی مردم، انبوه جمعیت در ایستگاه‌ها، استرس و مواردی دیگر از تبعات این بی‌تدبیری و عکس‌العمل غیرقابل قبول برای رفع مشکل در خط یک مترو بوده است.

delmorde - یوتوبوری - سوئد
رانندههای قطارها فکر می کنند قطار هم اتوبوسه. بنده خدا امده ترمز کنه گاز داده و زده پدر صاحب بچه رو دراورده. ناشی گریه دیگه چه میشه کرد.خدارو شکر مسافری تو قطار نبوده.
‌پنجشنبه 30 شهريور 1391 - 13:11
be_pa_khaste - هارلم - هلند
مردم تهران ۱۰۰ سال دیگه هم فرهنگ مترو سوار شدنو رعایت نمیکنن متاسفانه
‌پنجشنبه 30 شهريور 1391 - 18:42
paydar22 - لاهه - هلند
اخه چطور میشه 2 تا ترام مترو که هر گدوم داری ریل جودا کانی دارن با هم برخورد کنند بکردید دونبال پرتقال فروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
‌پنجشنبه 30 شهريور 1391 - 21:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی لاریجانی: ارتش کشورهای عضو اتحادیه اروپا، «تروریستی» محسوب می‌شوند
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • فرشته صادقی روزنامه نگار حکومتی: با ««مطرب‌بازی« مرده دفن می‌کنند، «اغتشاشگرند»و از دایره اسلام بیرون
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران
  • رضا علیجانی به یورونیوز: کشتار مردم ایران به دست جمهوری اسلامی بود نه عوامل موساد و مجاهدین و غیره
  • سنتکام از سپاه پاسداران خواست از رفتارهای تنش‌زا در تنگه هرمز خودداری کند
  • کارزار افشای زندگی مرفه فرزندان مقامات جمهوری اسلامی در غرب
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • چه کسی در سالهای قبل از انقلاب ۵۷، آمریکایی‌های مقیم ایران را ‌می‌کشت؟
  • وقتی گلوله جای مدال را گرفت؛ جمهوری اسلامی ده‌ها ورزشکار جوان و نوجوان معترض را کشت
  • +387رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +283کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +229اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +223شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +217مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +201روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +189اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +185شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند