یک آزمایشی ژنتیک برای پیش‌بینی ابتلا به اوتیسم

دانشمندان استرالیایی یک آزمون ژنتیکی ایجاد کرده‌اند تا دچار شدن کودکان به بیماری اوتیسم را پیش‌بینی کند و به این ترتیب ممکن است انتظارات برای یافتن شیوه‌ای برای شناسایی و درمان زودرس کودکان مبتلا به این بیماری برآورده شود.


اوتیسم از هر 150 کودک یک نفر را مبتلا می‌کند، و علائم آن از حد انزوای اجتماعی و علاقه نداشتن با ارتباط با دیگران تا اختلال شدید ارتباطی و فکری متفاوت است.


 

به گزارش رویترز پژوهشگران دانشگاه ملبورن این بررسی را با استفاده از داده‌های مربوط به 3000 فرد آمریکا دچار اوتیسم انجام دادند تا 237 شاخص ژنتیکی در 146 ژن و مسیر مولکولی مربوط را در این افراد شناسایی کنند.
 
نتایج کار این پژوهشگران در جورنال "روانپزشکی مولکولی" منتشر شده است.
 
این پژوهشگران با اندازه‌گیری این شاخص‌‌ها که یا افراد را مستعد دچار شدن به اوتیسم می‌کنند یا آنان را در مقابل این بیماری محافظت می‌کنند، توانستند آزمایشی ژنتیکی برای ارزیابی خطر دچار شدن به این بیماری ایجاد کنند.
 
شاخص‌های خطر نمره فرد در این آزمایش ژنتیکی را افزایش می‌دهند، و شاخص‌های محافظتی این نمره را کاهش می‌دهند. هر چه نمره کلی فرد در این آزمایش بالاتر باشد، خطر دچار شدن فرد به این بیماری بالاتر است.
 
استان اسکافیداس، سرپرست این پژوهش گفت: "این آزمایش ممکن است شناسایی زودرس این بیماری در نوزادان و کودکان را کمک کند و درمان زودرس افرادی را که تشخیص این بیماری در آنان داده شده است، را امکان‌پذیر کند."
 
این آزمایش ممکن است به متخصصان بالینی امکان دهد تا با درمان زودرس کودکان مبتلا مشکلات رفتاری و شناختی آنان را کاهش دهند.

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی