شمع‌های یادبود مخالفان جنگ با ایران در برابر خانه اهود باراک

عکس مربوط به ماه تظاهرات ضد جنگ در ماه مارس است

اسرائیلی‌های مخالف جنگ با ایران شامگاه یکشنبه در برابر خانه اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل، در تل آویو گرد آمدند و پانصد «شمع یادبود» را روشن کردند.
 


به گزارش یدیعوت آحارانوت، در پی پیوستن قاضی پرآوازه اسرائیلی، الیاهو وینوگراد به صف مخالفان حمله به ایران که در یک مصاحبه بسیار تند او علیه نخست وزیر اسرائیل در روز یکشنبه نمود یافت، دهها اسرائیلی شامگاه یکشنبه در برابر خانه اهود باراک وزیر دفاع اسرائیل در تل آویو گرد آمدند و پانصد «شمع یادبود» را روشن کردند.

 
دلیل برافروختن پانصد «شمع یادبود» این است که اهود باراک گفته است که عواقب حمله به ایران ممکن است که حداکثر پانصد کشته در اسرائیل باشد نه بیشتر.
 
قاضی وینوگراد در انتقاد تند خود از نتانیاهو یکشنبه گفت او می‌خواهد همگان خفه شوند تا در سکوت قبرستانی به ایران حمله کند و همه دستاوردهای ده‌ها ساله اسرائیل را یکجا نابود.
 
داوید گروسمن نویسنده پرآوازه اسرائیلی و نیز شخصیت‌های اسرائیلی دیگری در روزهای اخیر از مردم اسرائیل خواسته‌اند که به تظاهرات اقدام کرده و امکان ندهند که یک روز ناگهان از خواب بیدار شده و بشنوند که اسرائیل با ایران وارد جنگی پُرمخاطره شده است.
 
همزمان، رسانه‌های اسرائیل یکشنبه خبردادند که اهود باراک وزیر دفاع اسرائیل نیز بزودی با «پرونده ایران» راهی آمریکا می‌شود.
 
رسانه‌های اسرائیل نوشته‌اند که نخست وزیر و وزیر دفاع اسرائیل انتظار دارند که باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا «خط قرمز» روشنی را برای ایران تعیین کند.
 
در همین حال، در آمریکا نیز در حالی که سیاست‌های اوباما در قبال اسرائیل به یکی از مسایل مهم در انتخابات و کشمکش‌های احزاب دموکرات و جمهوریخواه مبدل شده است، جو بایدن معاون ریاست جمهوری آمریکا یکشنبه گفت که میت رامنی می‌خواهد با ایران وارد جنگ شود.
 
میت رامنی نامزد جمهوریخواهان و رقیب باراک اوباما در انتخابات شانزدهم آبان، در سخنرانی پنجشنبه گذشته خود در مجمع ملی حزب جمهوریخواه در شهر تامپا درایالت فلوریدا گفته بود که اوباما «اسرائیل را به زیر چرخ‌های اتوبوس انداخته است و خواهان مذاکره با ایران است در حالی که سانتریفیوژهای ایران هنوز می‌چرخد.»

رأی دهید
baran828 - تهران - ایران
رامنی و باراک هر دو با هم غلط زیادی کردن .
دوشنبه 13 شهريور 1391 - 10:14
lucina - تهران - ایران
هه هه مثه سگ از ایران میترسن . با اینکه از موفقیت جمهوری اسلامی متنفرم ولی ته دلم از اینکه اینا از نام ایران میترسن به خودم میبالم
دوشنبه 13 شهريور 1391 - 11:38
alborzi - کرج - ایران
حالا هی بگید سلاح هسته ای بده ! همین چندتا موشک درپیت با کلی دوپینگ تبلیغاتی ببین چیکار کرده با این جماعت .
دوشنبه 13 شهريور 1391 - 14:07
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا