63 کشته در اولین ساعت های عید فطر در سوریه

منابع مخالفان در سوریه اعلام کردند در ساعت های اولیه روز عید فطر 63 تن به دست نیروهای دولتی کشته شدند.

                                


روز گذشته نیز آمار قربانیان در شهرها و مناطق مختلف این کشور به 174 نفر رسید.


شورای فرماندهی انقلاب سوریه اعلام کرده است نیروهای رژیم در ادلب دست به کشتار غیرنظامیان زدند و چند زن و کودک کشته شدند.

بر اساس این گزارش جنگنده های رژیم مناطق مختلف ادلب را بمباران کردند و موزه و بازار شهر را هدف قرار دادند.

فعالان اعلام کرده اند جسد 47 تن از غیرنظامیان را در منطقه " التل" در حومه دمشق پیدا کردند.

شورای مردمی انقلاب سوریه نیز اعلام کرد نیروهای رژیم بوسیله هلیکوپتر مناطق " ببیلا" و " دوما" در حومه دمشق را به شدت گلوله باران کردند.

در همین حال تلویزیون دولتی تصاویری از حضور بشار اسد در مراسم نماز عید فطر پخش کرد.

رئیس جمهور سوریه بر خلاف سال های گذشته در مسجد الحمد" در منطقه مهاجرین به همراه چند تن از مقامات نظام نماز عید فطر را ادا کرد.

طی سال های گذشته بشار اسد معمولا به همراه اعضای خانواده خود در مسجد اموین در مراسم نماز عید فطر شرکت می کرد.

گزارشگر العربیه اعلام کرد مراسم نماز عید طی 11 دقیقه و به سرعت انجام شد و پس از آن مقامات رژیم از مسجد خارج شدند.

رأی دهید
feminism - لندن - انگلستان
شادباش عید فطر از جانبِ اللهِ رحیم ، کریم ، بخشنده ، بنده نواز ، مهربان ، توانا و دانا به مسلمانان و بندگانش !!!!! مصلحت او هر چه باشد خواهد شد :)) ای مسلمانان خدایتان اگر این صفات گاری کـِش را به همراه نداشت چه میکرد !!!!!!!! درنده خویان نیز چنین رفتاری با همنوعان خود ندارند که الله تان با شما دارد. بپرستید بت بزرگ کعبه را بپرستید !!!!!
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 17:24
amin9974 - جیرفت - ایران
با سلام.من از اول اتفاقاتی که در سوریه افتاد پیگیر اتفاقات این کشور بودم و تا جایی خبر دارم البته این اطلاعات رو از سایتهای داخل و خارج ایران بدست اوردم که در سوریه اتفاقاتی فراتر از یک مخالفت ساده رخ داده تا جایی که مخالفان(تروریستها) مردم روستاهای طرفدار اسد و شیعیان را به طرز فجیعی میکشند و حتی بعد از این چند وقت که دچار شکست های سنگینی شده اند از غیر نظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده میکنند حال باید این سوال را مطرح کرد کسانی که با نظام فعلی سوریه مبارزه میکنند با این روشهایی که علیه اسد استفاده میکنند ایا لایق حکومت هستند،آیا بعد از سرنگونی اسد اقلیت های سوریه در امنیت هستند ،ایا بعد از اسد نوعی انتقام گیری که به کشتاری بزرگ در سوریه مبدل میشود صورت میگیرد؟-نظامی که بعد از اعتراض های گسترده قبول کرد که اصلاحات را انجام دهد تا جایی که انتخابات مجلس هم برگزار کرد وحتی یکی از مخالفان را به سمت وزیری رساند و این میتوانست شروع دموکراسی در سوریه باشد.براستی نفع چه کسانی یا چه کشورهایی در این اشوب و کشتار سوریه که از هر دو طرف صورت میگیرد است؟
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 18:10
nimaaa - نیویورک - امریکا
در سکوت جامعه جهانی باز هم بشار اسد داره به جنایاتش ادامه میده
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 19:15
مسیح پسر مریم - تهران - ایران
''فعالان اعلام کرده اند جسد 47 تن از غیرنظامیان را در منطقه " التل" در حومه دمشق پیدا کردند'' خوب معلومه کار کیه ،تروریست های مسلح که آل خلیفه و دولت خبیث ترکیه به پشتوانی آمریکای جنایتکار ازشون حمایت می کنند.
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 18:37
invisible kid - ریو دو ژانیرو - برزیل
این جور عیدی‌ها فقط در کشور‌های مسلمان دیده می‌شه! واقعا، خرافه پرستی‌ و حماقت تو اسلام بیداد می‌کنه!
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 19:36
pedram asil - شیراز - ایران
ننگ بر این سکوت جامعه جهانی‌،در قبال این جنایات بشار اسد .به کوری چشم ساندیس خورهای ولایت سگی‌ قهرمانان ارتش آزاد سوریه پیروز میشن و بشار اسد هم به سرنوشت قذافی دچار می‌شه.
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 20:41
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
آخه آدم کشی تو عید و غیر عید نداره که! ۲۵۰۰۰ نفر کشته،این ۶۳ تا هم روش!مغلطهٔ مسلمونهاست دیگه! میگن تو عید آدم نکشید، ولی‌ تو روزهای دیگه ایرادی نداره! مثل سورهٔ توبه تو قران. نوشته ماههای حرام که تموم شد بزنیم منافق ها، مشرک‌ها و کفر‌ها رو بکشید و مجبورشون کنید زکات بدهند! ما هم بچه بودیم میگیفتیم، عجب خدای مهربون و بخشندیی داریم که گفت تو این ماه‌ها آدم نکشید و یکم صبوری کنید تو ماههای دیگه جبران کنید!
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 22:21
bita tehrani - ونکوور - کانادا
عید مبارکی که با کشتن پیروانش در سوریه جشن گرفته میشه و میهمانی الله که در ایران اسلامی با شلاق خوردن زندانیان سیاسی مسلمان که هیچ گناهی جز دگر اندیشی‌ ندارند.. و افسانه یی که میگفت اسلام دین رحمت است!
دوشنبه 30 مرداد 1391 - 04:11
همسایه دکتر شریعتی - ایران - ایران
اشتباه نکنید این دراز اسد 50 تا مخالف بیشتر نداره اما چون اونا رو نمی شناسه مجبوره تمام مردم سوریه رو بکشه!
دوشنبه 30 مرداد 1391 - 08:30
کشور فقط ایران - تهرات - ایران
بشار اسد رفتنی است!!!!!
دوشنبه 30 مرداد 1391 - 08:42
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.