آمریکا: اسرائیل هنوز درباره حمله به ایران تصمیم نگرفته است

لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا، روز سه شنبه، گفت، ایالات متحده معتقد است که اسرائیل در خصوص حمله احتمالی به ایران هنوز تصمیم نگرفته است.
 


به گزارش خبرگزاری رویترز، لئون پانه تا که دو هفته پیش به اسرائیل سفر کرده بود در وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، به خبرنگاران گفت: گزینه نظامی بهتر است به عنوان آخرین چاره مد نظر باشد.

 
وی اضافه کرده است که هنوز زمان برای تحریم  ها و فشار های دیپلماتیک بر ایران وجود دارد.
 
این در حالی است که مقام های اسرائیلی طی روز های اخیر در خصوص احتمال حمله به ایران هشدار داده اند. مایکل اورن، سفیر اسرائیل در واشینگتن نیز روز دوشنبه به شبکه تلویزیونی «سی ان ان» گفته بود: پنجره و فرصت زمانی قبل از توسل به اقدام نظامی  در حال «کوچک و کوچکتر شدن» است.
 
به گزارش رویترز، وزیر دفاع آمریکا در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص اظهارات مقام های اسرائیلی در این زمینه، گفت:«من باور ندارم که آنها در  این زمان در خصوص این که آیا به ایران حمله کنند یا نه، تصمیمی گرفته باشند.»
 
لئون پانه تا در ادامه گفت:«از نقطه نظر دیپلماتیک در خصوص این که الان ما کجا هستیم، واقعیت این است ما هنوز فکر می کنیم همچنان فرصت برای مذاکره وجود دارد.»
 
در همین زمینه، ژنرال مارتین دمپسی، رییس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا گفت که حمله  اسرائیل به ایران نمی تواند برنامه  هسته ای این کشور را از بین ببرد، بلکه فقط می تواند آن را به تاخیر بیندازد.
 
کشورهای غربی و اسرائیل ایران را متهم می کنند که در پوشش برنامه هسته ایش در صدد دستیابی به تکنولوژی لازم برای ساخت سلاح های هسته ای است . ایران با رد این اتهام می گوید ماهیت برنامه هسته ایش صلح آمیز و برای تولید انرژی است.
 
در همین زمینه، جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید، نیز  روز دوشنبه  بار دیگر تاکید کرد که زمان و فرصت برای حل مناقشه هسته ای ایران از طریق دیپلماتیک وجود دارد.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه جی کارنی گفته بود :«ما همچنان باور داریم که هنوز زمان و فضا برای دیپلماسی وجود دارد ، این  فرصت نیز برای ایران  وجود دارد که  از چنین این فرآیندی استفاده کند.»
 
طبق این گزارش، جی کارنی در  اشاره ای که ظاهرا به مذاکرات دولت باراک اوباما با دولت بنیامین نتانیاهو تعبیر شده، گفته است: واشینگتن به «شرکایش» به طور شفاف و صریح تاکید کرده است که هنوز زمان برای  پیگیری مسیر دیپلماتیک از طریق رویکرد دو مسیره به همراه تشدید تحریم ها وجود دارد.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه، اختلاف نظر دولت  های آمریکا و  اسرائیل بر سر برنامه هسته ای ایران باعث شده است این دولت ها به طور علنی موضعگیری کنند.
 
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، روز یکشنبه گفته بود «خطر هسته ای شدن ایران بزرگ تر از هر تهدید دیگری برای اسرائیل است»
 
مقام های اسرائیلی خواهان جلوگیری از دست یابی ایران به «قابلیت ساخت» سلاح هسته ای هستند و از سوی دیگر آمریکا همواره تاکید کرده است که اجازه نخواهد داد ایران به قابلیت ساخت سلاح های اتمی دست یابد.

بشنو از نی‌ - لوگانو - سویس
تصمیم که خیلی وقته گرفته فقط رو کردنش سخته. ملت ایران توجه کنید. براندازی این رژیم اسلامی برای غرب خیلی ساده و آسانتر از آن هست که نشان داده میشود. عمل مهمی که سخت هستکه بعد از این رژیم چه کسانی‌ قدرت در ایران بدست خواهند گرفت. آیا در ایران حکومتی بوجود خواهد آمد که برای همسایگان پولدار منطقه ایجاد ترس کند که بشود به آنها میلیاردها اسلحه فروخت؟ آیا در رژیم آینده در ایران باعث پیشرفت ایران خواهد شد که ایران یک رقیبِ قدرتمند برای غرب بشود و بازارهای غرب در این قسمت جهان به خطر بیفتند. پس نتیجه میگیریم یک رژیم اسلامی حرف گوش کن و زیر کنترل برای غرب خیلی مقرن به صرفه هست تا یک حکومت متمدن و آزاد خواه. دولت اسرائیل هم در این قضیه نقش سگ هار را بازی کرده که پارس کنان باید ایجاد ترسی‌ برای رژیم اسلامی بکند.
‌چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 09:34
مجیدخان - تهران - ایران
با درود.نتایاهو و امثالهم همان نقشی را دارند که احمدی نژاد و امثال آن.واقعا اسراییل که صدها کلاهک هسته ای دارد این قدر از یک یا دو یا حتی ده بمب اتمی ایران می ترسد. پس فایده ی این همه سیستمهای سپر موشکی و موشکهای ضدموشک وجنگ افزارهای پیشرفته ی نظامی شما چیست؟اگر سردمداران جنایتکار ایران به فکر تولید این سلاح های ضدبشری نباشند یا عرضه اش را هم نداشته باشند طیف جنگ طلب دیکتاتورمسلک تمامیت خواه در اسراییل که از اقدام بر علیه ملت خود نیز ابایی ندارد اینها را در این مسیر هدایت میکند. شما که به عوض هر یک بمب می توانید ده بمب بر سر ما بریزید دیگر از چه می ترسید؟البته خودتان هم به خوبی میدانید که تمام توانمندی هایی که از آن دم میزنید حتی تا 25درصد هم واقعی نیستند و بسیار شکننده تر از این حرفها هستید که بدون همدستی امریکا و انگلیس و فرانسه توان این کار را داشته باشید.و میدانید که آنها بدون توافق با چین و روسیه تن به این قمار نمی دهند.
‌چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 10:09
STING68 - گنبد - ایران
OMID POR JALAL یک سوال: مردم امریکا نه دولت امریکا بین ایرانیان و اسرائیلی ها کدوم رو برای دوستی و معاشرت داخلی ترجیه میدن و اینکه ایا مردم امریکا خودشون رو مدیون به اسرائیل میدونن یا نه؟ اگه حامی جهودهان چی دیدن که کشته مرده اسرائیلی ها شدن.....................اتحاد داشته باشد
‌چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 12:19
samuk66 - لندن - انگلستان
این دولت اوباما هماشون دزدن ،لیبی و سوریه را ببینید اصلا کمک سوریه نکرد چون نفت بتش نداره اگر اسرائیل هم براش نفع ناداشته باشه مطمئن باشید به اسرائیل هم کمک نمیکنه...
‌چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 12:42
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +293اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد