قرص دیجیتال در آستانه ورود به بازار

همشهری آنلاین: اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا یک قرص جدید دیجیتالی را تایید کرده است که هم می‌تواند وقتی بلعیده شد آن را نظارت کرد و هم در مورد چگونگی واکنش بدن به دارو به پزشک اطلاعات دهد

به گزارش خبرگزاری مهر،‌ شرکت "سلامت دیجیتال پروتئوس" ، سازنده این قرص می‌گوید: از این قرص دیجیتالی می‌توان برای درمان شیزوفرنی، ام اس، هانتینگتون، پارکینسون، آلزایمر و دیابت استفاده کرد.
 


هر قرص حاوی حسگر بسیار کوچکی است که می‌تواند از طریق یک سیستم بازخورد سلامت دیجیتالی با پزشک ارتباط برقرار کند و اطلاعات مهمی را در مورد رفتارهای دریافت دارو و چگونگی واکنش بدن به دارو منتقل کند.

 
این حسگر، نامرئی و به اندازه یک دانه شن است و برای تامین انرژی مورد نیاز برای ارتباط برقرار کردن با تلفن هوشمند با مایع معده وارد واکنش می‌شود.
 
این حسگر را می‌توان درون قرص‌های بی اثر و یا دیگر محصولات خوردنی مانند فرآورده‌های دارویی قرار داد.
 
زمانی که این حسگر به معده برسد، بر اثر تماس با مایع معده روشن شده و با ارسال یک سیگنال خاص وضعیت و زمان هضم دارو را مشخص می‌کند.
 
این اطلاعات از طریق بافت بدن کاربر به چسبی که بر روی پوست قرار داده شده، می‌رسد. این چسب سیگنال را تشخیص داده و زمان دقیق هضم قرص حاوی حسگر خوردنی را مشخص می‌کند.
 
داده‌های فیزیولوژیک و رفتاری دیگری نیز مانند ضربان قلب، وضعیت و فعالیت بدن توسط این چسب پوستی جمع آوری می‌شود.
 
این چسب پوستی، اطلاعات را برای یک کاربر تلفن همراه تقویب می‌کند. این حسگر هشدارهایی را به حسگر بازو می‌فرستد که اطلاعات را به تلفن همراه می‌دهد.
 
شرکت سازنده این قرص هوشمند می‌گوید: فرد می‌تواند مطمئن باشد که دارو را بر اساس تجویز مصرف می‌کند در حالی که در همین زمان بازخوردهای غیرمنتظره‌ای در مورد واکنش فیزیکی بدنش به درمان را نیز دریافت می‌کند.
 
در حال حاضر 50 درصد از مردم از مصرف داروها سود کامل را دریافت نمی‌کنند چرا که یا دوز دارو مناسب نیست و یا متناقض با تجویز پزشک است.
 
این قرص دیجیتال در آستانه ورود به بازارهای اروپا و آمریکا است.

naslesookhteh - تهران - ایران
قال ساندیسیون السایت: چه فایده! اینهمه پیشرفت وقتی به ولایت فقیه التزام عملی ندارند به هیچ دردی نمیخوره!
‌چهارشنبه 18 مرداد 1391 - 16:56
yashainiran - ایران - ایران
به امید روزی که بیماری های لاعلاج زودتر درمان شوند و کسی از آنها در رنج نباشد
‌پنجشنبه 19 مرداد 1391 - 09:08
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید