انجمن ایرانی، برنده جایزه ایدز سازمان ملل متحد شد

افرای سبز، یک انجمن غیردولتی ایرانی برنده جایزه سازمان ملل متحد در ارتباط با پیشگیری از ایدز شد.

این جایزه در شهر واشنگتن به نمایندگان این انجمن غیردولتی ایرانی اهدا شد.

جایزه روبان قرمز، یکی از معتبرترین جوایز بین المللی است که توسط برنامه ایدز سازمان ملل متحد به نهادهای مردمی فعال در زمینه ایدز تعلق می گیرد.

امسال این جایزه از میان یک هزار و ۴۰۰ نامزد در ۵ رشته به انجمن های غیردولتی از ایران، مصر، هند، هائیتی، کنیا، مکزیک، میانمار (برمه)، سریلانکا، روسیه و اوگاندا تعلق گرفت.

این جایزه هر دو سال یکبار به انجمن های غیر دولتی کوچک که در سطح محلی با امکانات ناچیز فعالیت های چشمگیری می کنند، اهدا می شود و در چهار دوره قبلی اهدای آن سازمان های غیردولتی ایرانی همواره از نامزدها و برندگان این جایزه معتبر بوده اند.

در مراسم اهدای جوایز امسال علاوه بر حضور چهرهای برجسته در زمینه کنترل ایدز، آن سانگ سوچی، برنده جایزه صلح نوبل و فعال حقوق بشر در برمه از طریق ویدئو درباره اهمیت فعالیت های غیردولتی محلی سخن گفت.

خوشبینی درباره پایان ایدز


در مراسم اهدای جوایز امسال علاوه بر حضور چهرهای برجسته در زمینه کنترل ایدز، آن سانگ سوچی، برنده جایزه صلح نوبل و فعال حقوق بشر در برمه از طریق ویدئو درباره اهمیت فعالیت های غیردولتی محلی سخن گفت

کنفرانس ایدز امسال میزبان حدود ۲۳ هزار شرکت کننده از سراسر جهان بود.

به گفته دکتر حمیدرضا ستایش، مشاور رسمی برنامه ایدز سازمان ملل متحد، برگزاری این کنفرانس در واشنگتن آمریکا پس از ۲۲ سال خود یک موفقیت محسوب می شد.

ایالات متحده آمریکا از ۲۲ سال پیش توسط سازمان ملل متحد و برگزار کنندگان کنفرانس ایدز تحریم شده بود؛ چرا که این کشور از صدور روادید برای افراد اچ آی وی مثبت سرباز می زد.

اما سه سال پیش باراک اوباما، رئیس جمهوری این کشور دستور رفع این محدودیت را صادر کرد و بدین ترتیب واشنگتن امسال دوباره میزبان کنفرانس جهانی ایدز شد.

آقای ستایش خوشبینی حاکم بر کنفرانس امسال را دستاورد مهم دیگری ارزیابی کرد.

او روز پنجشنبه (۲۶ ژوئیه - پنجم مرداد) به بی بی سی فارسی گفت: "حالا پس از سی سال دست اندرکاران مقابله با ایدز دارای دانش و مهارت کافی برای پایان بخشیدن به کابوس ایدز هستند و در صورتی که منابع کافی برای اجرای برنامه های پیشگیری و درمان ایدز فراهم شود، حالا می توان پایانی را برای ایدز متصور شد."

به گفته آقای ستایش هم اکنون ۸ میلیون بیمار ایدز در حال درمان اند و در صورت انگ زدایی و رفع محدودیت های اجتماعی برای مقابله با این بیماری، می توان به راحتی با استفاده از راههای پیشگیری میزان ابتلا را بسیار پایین آورد چنانچه در سالهای اخیر رشد موارد تازه اچ آی وی مثبت کاهش داشته است.

ایران: الگوی منطقه ای پیشگیری از ایدز

به گفته این مشاور رسمی برنامه ایدز سازمان ملل متحد ایران در سالهای اخیر به عنوان کشوری موفق در زمینه پیشگیری از ایدز و حمایت از افرادی که با اچ آی وی زندگی می کنند معرفی شده است.

اگر چه بنابر گفته آقای ستایش اخیرا کاهش بودجه های مربوط به پیشگیری از ایدز در این کشور نگرانی ها از تداوم فعالیت ها در این زمینه را افزایش داده است.

در حقیقت، کسری بودجه ۷ میلیارد دلاری برنامه های مقابله با ایدز یکی از نکات مورد توجه در کنفرانس بین المللی ایدز امسال بود.

دست اندرکاران شرکت کننده در کنفرانس امسال علاوه از اظهار نگرانی از تاثیر این کسری بودجه در ادامه برنامه های پیشگیری و درمان ایدز، خواستار آن شدند که دولت ها بودجه بیشتری برای مقابله با ایدز اختصاص دهند.

سه دهه از شناسایی بیماری ایدز می گذرد و در این مدت این بیماری زندگی میلیون ها نفر در سراسر جهان را با مخاطره روبرو کرده است.

بیش از ۱۶ میلیون کودک زیر ۱۷ سال والدین خود را به خاطر ایدز از دست داده اند.

اکنون حدود ۳۴ میلیون نفر در جهان با اچ آی وی زندگی می کنند که در میان آنها ۱۶ میلیون زن و دو نیم میلیون کودک زیر ۱۵ سال وجود دارند.

تا پایان سال ۲۰۰۹ بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در جهان جان خود را بر اثر ابتلا به بیماری ایدز از دست داده اند.

حدود ۹۷ درصد از افرادی که با اچ آی وی زندگی می کنند از میان اقشار با درآمد متوسط یا فقیر جهان هستند.

ahmadinejat - لندن - انگلستان
ایدز یعنی‌ دولت جمهوری اسـ...!
جمعه 6 مرداد 1391 - 11:28
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +242پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +187پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +120مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +116روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟