سه‌چهارم جمعیت کره زمین به تلفن همراه دسترسی دارند

بر اساس گزارش جدیدی که بانک جهانی منتشر کرده است، هم اکنون حدود سه چهارم کل جمعیت جهان به خدمات تلفن همراه دسترسی پیدا کرده‌اند و ارتباطات با تلفن رشدی بی‌سابقه را شاهد بوده است.
 


گزارش تازه بانک جهانی که بر روی وب‌ت رسمی این سازمان منتشر شده نشان می‌دهد که شمار تلفن‌های همراه، اعم از خطوط اعتباری و دائم، از رقمی کمتر از یک میلیارد در سال ۲۰۰۰ میلادی به بیش از شش میلیارد در حال حاضر رسیده است. از این تعداد حدود پنج میلیارد مربوط به کشورهای در حال توسعه است.

 
در آمار بانک جهانی بخشی نیز به شاخص «خانوارهای دارای تلفن همراه» (بر اساس داده‌های سال ۲۰۱۰) اختصاص دارد که بر پایه آن ایران با رقم ۷۱.۳ درصد خانوارهای مالک دست‌کم یک دستگاه تلفن همراه در جایگاهی بعد از کشورهایی مانند عراق با ۹۴.۵ درصد، روسیه با ۹۰.۱۷ درصد، جمهوری آذربایجان با ۸۰.۱ درصد قرار دارد. در این شاخص، ایران بالا‌تر از کشورهایی مانند پاکستان با ۴۸.۱ درصد و مولدووا با ۶۸.۳ درصد ایستاده است.
 
داشتن چند اشتراک تلفن همراه نیز در میان کاربران این نوع خدمات مخابراتی رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است. به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود که در صورت ادامه روند کنونی، به زودی تعداد اشتراک‌های تلفن همراه در کره زمین از جمعیت بشر نیز فرا‌تر رود.
 
بنا بر گزارش «اطلاعات و ارتباطات برای توسعه ۲۰۱۲: پیشبرد خدمات همراه»، بیش از ۳۰ میلیارد برنامه کاربردی تلفن همراه، یا همان «اپلیکشن»، توسط دارندگان تلفن‌های همراه هوشمند در سال ۲۰۱۱ بارگیری (دانلود) شده‌اند. این برنامه‌های متنوع قابلیت‌هایی بسیار فرا‌تر از آن چه در گذشته از تلفن‌های کلاسیک انتظار می‌رفت را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. برای مثال، یک اپلیکیشن تلفن همراه را به کیف پول الکترونیکی تبدیل می‌کند، دیگری در موقعیت‌یابی کاربرد دارد و سومی هم برای مقایسه سریع قیمت‌های مختلف کالا استفاده می‌شود.
 
همچنین بررسی کاربران تلفن‌های همراه در کشورهای در حال توسعه نشان می‌دهد که شهروندان این کشور‌ها به نحوی فزاینده از تلفن‌های همراه برای ایجاد فرصت‌های جدید زندگی و بهبود معیشت خود استفاده می‌کنند، در همین حال دولت‌ها نیز با استفاده از این ابزار ارتباطی روند خدمات‌رسانی و تعامل با شهروندان را ارتقا بخشیده‌اند.
 
گزارش جدید بانک جهانی سومین سند از این دست در مجموع گزارش‌های بانک جهانی با موضوع فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات محسوب می‌شود.
 
تیم کِلی، متخصص ارشد بخش سیاست‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک جهانی، و یکی از نویسندگان گزارش یاد شده می‌گوید: «انقلاب سامانه‌های همراه هم اکنون در نقطه آغاز خود ایستاده: تجهیزات همراه روزبه‌روز ارزان‌تر و قدرتمند‌تر می‌شوند و شبکه‌ها نیز پهنای باند خود را به طور متوسط هر ۱۸ ماه یک بار به میزان دو برابر افزایش می‌دهند و پوشش خدمات خود را به نواحی روستایی و غیرشهری می‌رسانند.»

STING68 - گنبد - ایران
همراه اول مضخرفترین و گرون فروشترین اپراتور مخابراتی دنیا هست
جمعه 30 تير 1391 - 00:51
غلام شنگول - منچستر - انگلستان
STING68 - گنبد - ایران - خب بگو اون بیشتر بهت زنگ بزنه .
جمعه 30 تير 1391 - 01:12
ehsanusa - تهران - ایران
کاشکی با تلفن همراه، شعور هم میدادن!!! اونوقت دیگه میشد گفت که حداقل 75 درصد مردم جهان شعور دارن!!! واقعا تصورش رو بکنین، چقدر خوب میشد!!!
جمعه 30 تير 1391 - 03:14
Sappho - اصفهان - ایران
من که اصلا میونم باش خوب نیست ! درد مجبوری ازش استفاده می کنم !
جمعه 30 تير 1391 - 10:34
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد