حملات تروریستی، تهدیدی برای بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن

نزدیک به سه هفته به آغاز المپیک ۲۰۱۲ لندن مانده و نیروهای امنیتی این کشور تدابیر ویژه‌ای برای مقابله با حملات تروریستی احتمالی اندیشیده‌اند. استقرار سیستم دفاع موشکی در اطراف لندن یکی از این اقدامات است.


جاناتان ایوانس، بلند‌پایه‌ترین مقام اطلاعاتی بریتانیا به صراحت اعلام کرد نیروهای امنیتی این کشور نمی‌توانند امنیت بازی‌های المپیک لندن را "تضمین" کنند، اگرچه به اعتقاد او بزرگ‌ترین رقابت‌های ورزشی سال در پایتخت انگلستان "نمی‌تواند هدف ساده‌ای برای حملات تروریستی باشد."

رویدادهای هفته گذشته موید سخنان جاناتان ایوانس است. پلیس بریتانیا در هفته گذشته با تکیه بر گزارش‌های سرویس اطلاعاتی این کشور (MI5) گروهی از افراد مظنون به همکاری با گروه‌های تروریستی را در لندن و دیگر نقاط این کشور بازداشت کرد.

 


بیش از ۹۵۰۰ نیروی پلیس مسئولیت تامین امنیت المپیک را برعهده خواهند داشت


 
به گفته جاناتان ایوانس، بریتانیا پس از حملات ۱۱ سپتامبر به برج‌های تجارت جهانی در نیویورک، دست‌کم شاهد یک تهدید جدی تروریستی در سال بوده است. خاطره اقدامات تروریستی در متروی لندن در سال ۲۰۰۵ هنوز زنده است و به همین خاطر بریتانیا تدابیر ویژه‌ای برای مقابله با حملات تروریستی در نظر گرفته است.

تهدید این‌گونه حملات در بریتانیا "بسیار مهم و اساسی" در نظر گرفته می‌شود و در آستانه برگزاری المپیک، پلیس اعلام "وضعیت هشدار" کرده است.

حمل‌ونقل عمومی و به‌خصوص ایستگاه‌های مترو در لندن، از جمله مکان‌هایی است که نیازمند توجه ویژه پلیس و نیروهای امنیتی است و این مراقبت‌ها در جریان برگزاری مسابقات المپیک چند برابر خواهد شد.

روز پنج‌شنبه (۱۵ تیر، ۵ ژوئیه) شش نفر (۱۸ تا ۳۰ ساله) در لندن دستگیر شدند. روز جمعه نیز هفت نفر دیگر بازداشت شدند. اکثر بازداشت‌شدگان شهروندان بنگلادشی بوده‌اند. یکی از آنها هم یک مسلمان مشهور تبعه بریتانیا بود که به دفاع از پیاده‌سازی قوانین مبتنی بر شریعت معروف است.

 


پلیس لندن سه هفته پیش از المپیک اعلام "وضعیت هشدار" کرده است


 
پلیس هنوز ارتباط این افراد با گروه‌های تروریستی را رسما تایید نکرده است، اما پیش‌بینی می‌شود نگرانی‌های امنیتی منشا این بازداشت‌ها باشد.

پیش‌بینی می‌شود که با نزدیک شدن زمان برگزاری بازی‌های المپیک، میزان بازداشت‌هایی از این دست به‌طور چشمگیری افزایش یابد. برخی از ناظران، از جمله دیوید اندرسون، هشدار داده‌اند که مفهوم "شک منطقی" پیش از بازداشت‌ها باید مورد توجه ویژه پلیس و نیروهای "مقابله با ترور" قرار گیرد.

المپیک ۲۰۱۲ لندن نزدیک به سه هفته دیگر آغاز خواهد شد و برای مقابله با تهدیدات تروریستی، سیستم دفاع موشکی نیز در اطراف لندن مستقر خواهد شد. بیش از ۹۵۰۰ نیروی پلیس نیز مسئولیت نظارت و تامین امنیت این رویداد مهم ورزشی را بر عهده خواهند داشت.

رأی دهید
ali1111 - تهران - ایران
به هر حال موضوع حساسی است، صحبت از امنیت هزاران هزار، یا شاید هم میلیون انسان بیگناه از سراسر جهان است و هر کشوری میزبان بود می‌بایست امنیت را برقرار کند...جان آدامها برعور عزیزمون ارزش داره.
جمعه 16 تير 1391 - 22:16
rokhsat - بازل - سویس
لطفا هواستون به گروه القاده باشه
جمعه 16 تير 1391 - 23:57
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟