موافقت آمریکا با فروش نخستین محصول خانگی تست اچ‌ای‌وی در داروخانه ها

این تست خانگی نمونه آب دهان فرد را مورد آزمایش قرار می‌دهد

در پی موافقت مقام های مسئول در آمریکا، فروش یک محصول تست خانگی اچ آی وی طی چند ماه آینده در آمریکا آغاز خواهد شد.

محصول آزمایشگر اوراکویک OraQuick با استفاده از نمونه آب دهان فرد، وجود اچ آی وی را تست می کند و می تواند نتیجه را طی ۲۰ تا ۴۰ دقیقه مشخص کند.
بر اساس تخمین دولت آمریکا، یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در این کشور اچ‌آی‌وی مثبت هستند ولی ۲۰ درصد از این افراد از این موضوع خبر ندارند.

وزارت غذا و داروی آمریکا ابراز امیدواری کرده است که این محصول که از این پس به سادگی در داروخانه ها و فروشگاه ها قابل تهیه خواهد بود، به دست کسانی برسد که ممکن است در حالت عادی، تست اچ آی وی را انجام ندهند.

انتظار می رود که این محصول در ۳۰ هزار داروخانه و فروشگاه فروخته شود. همچنین خرید آنلاین این تست هم ممکن خواهد بود.

اوراشور، OraSure، کارخانه سازنده این محصول، هنوز قیمت آن را اعلام نکرده ولی گفته است که زیر ۶۰ دلار (۳۸ پوند) خواهد بود.

داگلاس میچلز، مدیر عامل اوراشور گفت: "انتظار داریم همه فروشگاه های عمده، این محصول را عرضه کنند."

آقای میچلز گفت: "این شرکت در حال تلاشی بسیار گسترده برای بازاریابی این محصول است."

توانا کردن مردم


کارشناسان می گویند انجام تست های بیشتر توسط متخصصان برای تایید نتیجه این تست، ضروری است

موافقت مسئولان با عرضه این محصول، ستایش گروه های حامی آگاهی از اچ آی وی و ایدز را در پی داشته است.

تام دونوهو، مدیر موسس گروه "چه کسی مثبت است؟" به اسوشیتدپرس گفت: "این تست به همه اجازه می دهد که بتوانند هر وقت بخواهند، هر طور بخواهند، و همراه هر کس که بخواهند، وضعیت اچ آی وی را در بدن خود بررسی کنند."

با این حال، وزارت غذا و داروی آمریکا تاکید کرده است که این تست ممکن است ۱۰۰ درصد دقیق نباشد. این وزارتخانه همچنین انجام تست‌های بیشتر توسط متخصصان را برای تایید این نتیجه، ضروری دانسته است.

اوراشور گفته است که این محصول در هنگام آزمایش های اولیه، موفق شده تنها ۹۲ درصد از افراد اچ آی وی مثبت را به درستی دارای اچ آی وی مثبت تشخیص دهد.

درباره نتایج منفی این تست (یعنی درباره کسانی که حامل این ویروس نبوده اند) ۹۹ درصد موارد، دقیق بوده است.

در همین حال، دکتر جاناتان مرمین، مدیر واحد اچ آی وی "مرکز کنترل و جلوگیری بیماری ها" گفت که کسانی که نتیجه تست آنها منفی است، باید پس از سه ماه، دوباره این تست را انجام بدهند، چرا که تا زمان ظهور پادتن ها نسبت به اچ آی وی، ممکن است چند هفته طول بکشد.

متخصصان از سال ۲۰۰۲ از نسخه تخصصی محصول اورا کویک استفاده می کرده اند.

در دو دهه گذشته هر سال حدود ۵۰ هزار مورد تازه اچ آی وی در آمریکا دیده شده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +308مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +156حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +123حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +119واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +105سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +98بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +91حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +89تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +87مهدی یراحی، خواننده معترض: در کنار بانوان سرزمینم می‌مانم و دیگر تقاضای مجوز نخواهم کرد
  • +84کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است