موافقت مالزی با استرداد ایرانی مظنون به‌ارتباط با سوء‌قصد بانکوک

مقامات مالزی با استرداد یک ایرانی مظنون به ارتباط با سوءقصد‌های بانکوک موافقت کرده‌اند. این ایرانی توانسته بود به مالزی بگریزد، اما هنگامی که قصد سوار شدن به هواپیمایی به مقصد تهران را داشت، دستگیر شده بود.


خانم کوماتی، قاضی مالزیایی، روز دوشنبه (۲۵ ژوئن / ۵ تیر) اعلام کرد که مانعی برای استرداد فرد مظنون ایرانی که در ماه فوریه در رابطه با سوءقصد‌های تروریستی به دیپلمات‌های اسرائیلی در بانکوک دستگیر شده، وجود ندارد. این ایرانی ۳۱ ساله در پی صدور حکم قاضی درخواست تجدید نظر کرده است.


 

در ۱۴ ماه فوریه (۲۵ بهمن) سال جاری میلادی (۲۰۱۲) چند بمب در بانکوک، پایتخت تایلند، منفجر شد. در پی انفجار در خانه‌ای در خیابان "سوخومویت سوی" که به محل ساخت بمب برای گروه ۵ نفره ایرانی تبدیل شده بود، تعقیب و مراقبت‌های پلیس بانکوک ابعاد تازه‌ای یافت و منجر به بازداشت چند فرد مظنون شد.
 
یکی از متهمان مسعود صداقت‌زاده ۳۱ ساله است که حال مالزی با استرداد او موافقت کرده است. وی توانسته بود در روز حادثه به مالزی بگریزد اما هنگامی که قصد سوار شدن به هواپیمایی به مقصد تهران را داشت، در فرودگاه کوالالامپور دستگیر شد.
 

تصویری که توسط پلیس تایلند از سه ایرانی مظنون منتشر شد، از چپ به راست: سعیدمرادی، محمد خزایی و مسعود صداقت زاده
 

یکی دیگر از اعضای گروه به نام سعید مرادی پس از انفجار برنامه‌ریزی نشده بمبی که همراه داشت، دو پای خود را از دست داد. عضو دیگر گروه بنام محمد خزایی که ۴۲ سال دارد، هنگام تلاش برای خروج از تایلند، در فرودگاه دستگیر شد.
 
نفر چهارم مهرداد مدنی نام دارد که روز یکشنبه ۲۶ فوریه (۷ اسفند) و پس از تجسس اتاقش توسط پلیس دستگیر شده است. پلیس نام وی را پس از بررسی سیم کارت تلفن همراه دو متهم دیگر پرونده بمب‌گذاری در بانکوک، سعید مرادی و محمد خزایی به دست آورده است. پلیس تایلند می‌گوید که مهرداد مدنی هرگونه ارتباط با موضوع بمب‌گذاری را رد کرده است.
 
همه بازداشت‌شدگان ایرانی در ساختمان یاد‌شده ساکن بوده‌‌اند که لیلا روحانی، متهم دیگر پرونده بمب‌گذاری در بانکوک، آن را کرایه کرده بوده است. لیلا روحانی پس از انفجار روز ۱۴ فوریه در بانکوک به ایران گریخت.
 
به گفته‌ی مقامات امنیتی تایلند، این گروه قصد داشته است یک خودروی حامل دیپلمات‌های اسرائیلی را مورد سوءقصد قرار دهد. اسرائیل نیز جمهوری اسلامی را به دست داشتن در این سوءقصد متهم کرد، اما ایران این اتهامات را مردود خواند.

ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
مالزی هم اسلامیست!!!! تعویض خر!!!
دوشنبه 5 تير 1391 - 12:51
سالار123 - کوالالامپور - مالزی
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه: نه دوست عزیز مالزی تقریبا 45 تا 50 درصد غیر مسلمون هم داره!!! شاید تعویض خر با سگ باشد!!!
‌سه شنبه 6 تير 1391 - 08:15
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد