حمله طالبان به یک هتل تفریحی در نزدیکی کابل

ستیزه‌جویان طالبان در حمله‌ا‌ی شبانه‌ به یک هتل تفریحی در نزدیکی کابل شماری از مهمانان هتل را گروگان گرفته‌اند. به گفته‌ی پلیس افغانستان در این حمله دست‌کم ۶ تن کشته شده‌اند. عملیات پاکسازی هتل از مهاجمان در جریان است.


اسلام‌گرایان طالبان در نخستین ساعات بامدادی جمعه (۲۲ ژوئن/۲ تیر) به یک هتل تفریحی در کنار کنار دریاچه‌ی قرغه واقع در نزدیکی کابل حمله کرده و ضمن گروگان‌گیری در این هتل سنگر گرفته‌اند.

پلیس افغانستان و نیروهای ناتو پیش از ظهر جمعه به وقت محلی اعلام کردند که میان نیروهای امنیتی و ستیزه‌جویان طالبان  تیراندازی سختی در جریان است. از تعداد دقیق کشته‌ها اطلاعی در دست نیست، ولی طبق آخرین گزارش‌ها، دست‌کم ۶ تن در این حادثه جان باخته‌اند.

به گفته‌ی نیروهای امنیتی افغانستان، تا پیش از ظهر جمعه به وقت محلی، ۴۰ تن از مهمانان هتل به نقاط امن منتقل شده‌‌‌‌‌‌اند، ولی هنوز شماری از آنان در چنگ گروگان‌گیران اسیرند. در میان مهمانان هتل زن و کودک نیز وجود داشته است.

صدیق صدیقی، سخنگوی وزارت کشور افغانستان به خبرگزاری آلمان گفت که نیروهای طالبان از گروگان‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند. وی افزود: «پلیس افغانستان تلاش می‌کند جان مهمانان هتل را نجات دهد، ولی متاسفانه قربانیانی در میان غیرنظامیان وجود دارد. ما هنوز نمی‌دانیم چند نفر».

به گفته‌ی وی در میان کشته‌شدگان سه مامور امنیتی هتل، یک پلیس و دو مهاجم به چشم می‌خورد.  مهاجمان به مسلسل‌های سنگین و خمپاره‌انداز مجهز بوده‌اند. آنان از تاریکی شب استفاده کرده و به داخل هتل نفوذ کرده‌اند. در پی آن میان مهاجمان و نیروهای امنیتی تیراندازی صورت گرفته است.

حضور نیروهای ناتو در عملیات پاکسازی هتل

 ایوب سالنگی، رئیس پلیس کابل به خبرگزاری رویترز گفت که مهاجمان در حوالی نیمه‌شب وارد هتل "اسپوزمی" در قرغه شده‌اند. به گفته‌ی وی، نیروهای امنیتی نخست برای حفظ امنیت مهمانان هتل به حمله دست نزده‌اند ولی در ساعات بامدادی عملیات برای نجات مهمانان هتل آغاز شده است.

 

در این میان ناتو شرکت نیروهای بین‌المللی در عملیات نجات گروگان‌ها را تایید کرد. سرهنگ آدام ووژاک گفت که این عملیات توسط نیروهای افغانی انجام  و از طرف نیروهای خارجی پشتیبانی می‌شود. گزارشی درباره‌ی تلفات نیروهای بین‌المللی وجود ندارد.

طالبان مسئولیت حمله به هتل را برعهده گرفت و اعلام کرد که این حمله متوجه خارجیان و افغان‌هایی بوده که از این هتل برای برگزاری "پارتی‌های شبانه پیش از نماز جمعه سوء‌استفاده می‌کنند".

دریاچه قرغه از استراحتگاه‌های محبوب افغانستان است که در ۲۵ کیلومتری غرب کابل واقع شده است. افغان‌ها روزهای تعطیل برای استراحت به این محل می‌روند. هتل و رستوران ساحلی در این منطقه همچنین مورد استفاده‌ی دولتمردان و بازرگانان افغانی قرار می‌گیرد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا