گزارش های متناقض درباره سلامت حسنی مبارک

ده ها هزار مصری در اعتراض به گسترش اختیارات شورای عالی نیروهای مسلح در میدان تحریر قاهره تجمع کرده اند

در پی انتشار گزارش های ضد و نقیض درباره وضع سلامتی حسنی مبارک، رئیس جمهوری برکنار شده مصر، منابع دولتی و بیمارستانی از وخامت حال او خبر داده اند.

بر اساس بعضی از گزارش ها آقای مبارک در کماست و با کمک دستگاه نفس می کشد.


پیش تر، تلویزیون مصر از انتقال آقای مبارک به بیمارستان نظامی معادی در قاهره به علت ایست قلبی و سکته مغزی خبر داده بود.

بعضی از گزارش های رسمی اولیه بیانگر 'مرگ بالینی' آقای مبارک بود که بعدا از سوی مقام های نظامی و وکیل او رد شد.

محمد عبدالرازق، یکی از وکلای حسنی مبارک در گفت و گو با تلویزیون العربیه اخبار حاکی از مرگ بالینی یا نهائی او را رد کرد و گفت که حال رئیس جمهور پیشین مصر، باثبات است.

سرلشگر ممدوح شاهین، عضو شورای نظامی حاکم بر مصر به تلویزیون سی ان ان گفت که حسنی مبارک دچار مرگ بالینی نشده است.

مسئولان بیمارستان نظامی معادی که حسنی مبارک در آن بستری است نیز به تلویزیون العربیه گفتند که حال حسنی مبارک تقریباً با ثبات است.

سوزان مبارک، همسر حسنی مبارک هم به بالین او رفته است. ده ها نفر از هواداران او هم در مقابل بیمارستان معادی تجمع کرده اند.

آقای مبارک که ۸۴ سال سن دارد، در دوم ژانویه به حبس ابد محکوم شده بود.

گزارش های منتشر شده پس از صدور این حکم بیانگر وخامت حال آقای مبارک بود.

به گفته خبرنگار بی بی سی در قاهره، انتشار اخبار ضد و نقیض درباره سلامت آقای مبارک در گذشته باعث شده مردم این کشور به گزارش های منتشر شده درباره وخامت حال رئیس جمهوری پیشین خود با بدبینی نگاه کنند.

حسنی مبارک، یازده فوریه ۲۰۱۱ پس از تقریبا سی سال حکومت بر مصر، در برابر گسترش تظاهرات اعتراضی، از سمت خود کناره گیری کرد.

همزمان، ده ها هزار نفر از معترضان مصری برای نشان دادن مخالفت خود با افزایش اختیارات شورای عالی نیروهای مسلح در این کشور در میدان تحریر قاهره تجمع کرده اند.

بر اساس گزارش های منتشر شده، تجمع کنندگان شعارهایی را علیه این شورا سر داده اند.

این تجمع به دعوت اخوان المسلمین برگزار شده است. این جنبش محمد مرسی، نامزد خود را پیروز انتخابات ریاست جمهوری مصر اعلام کرده است.

این در حالی است که محمد شفیق، نخست وزیر حکومت حسنی مبارک و دیگر کاندیدای شرکت کننده در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، خود را برنده اعلام کرده است.

به گفته تحلیلگران، اقدام اخیر شورای عالی نظامی مصر برای گسترش اختیارات نظامیان به این معنی است که فرماندهان ارشد ارتش این کشور نگران پیروزی آقای مرسی هستند.

رأی دهید
baran828 - تهران - ایران
حبس ابد برای کسی که نفسهای اخرو میکشه!!!بعدم نمیدونم چرا سایت از اینکه ملک عبدالله تو ای سی یو هست خبری نذاشته!طبق پیشگویی نستراداموس این اخرین شاه گور بگوریشونه بعد خونریزی تو مکه شروع میشه .یعنی میشه طومار ظلم اینا هم جمع بشه؟؟
‌چهارشنبه 31 خرداد 1391 - 11:44
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان: مجبور باشیم، زمستان هم برق را قطع می‌کنیم
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»