خاک‌سپاری شبانه حسن کسایی به دلیل شرایط ویژه

محل خاک‌سپاری حسن کسایی

حسن کسایی، نوازنده سرشناس نی، شبانه با حضور اعضای خانواده و جمعی از شاگردانش در آرامگاه تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد. این استاد موسیقی، روز پنج‌شنبه ۲۵ خرداد در سن ۸۴ سالگی در اصفهان درگذشت.

وب‌سایت خانه موسیقی ایران امروز ۲۶ خرداد به نقل از محمد جواد کسایی، فرزند او نوشت که به دلیل «شرایط ویژه» و طبق وصیت‌اش، مراسم خاکسپاری نیمه‌شب گذشته برگزار شد و او کنار مقبره استاد تاج اصفهانی در تخت فولاد اصفهانبه خاک سپرده شد.
 


مراسم خاکسپاری این پیشکسوت موسیقی ایران در حالی بدون اطلاع‌رسانی برگزار شده است که خبرگزاری ایسنا به نقل از یکی از شاگردان او خبر داده بود این مراسم، امروز برگزار خواهد شد.

 
حسن کسایی سال‌ها بود که از بیماری سرطان رنج می‌برد.
 
آقای کسایی، متولد مهر سال ۱۳۰۷، بنا به راهنمایی پدرش که از تاجران اصفهان بود، موسیقی را با آموختن آواز نزد تاج اصفهان آغاز کرد و با نواختن نی نزد مهدی نوایی و ابوالحسن‌خان صبا ادامه داد.
 
او که سه‌تار، سنتور و فلوت نیز می‌نواخت، نی را ساز تخصصی خود قرار داد و کارش را از اواخر دهه سی شمسی با ارکستر رادیو ارتش اصفهان آغاز کرد و در سال‌های پس از آن با برنامه «گلهای رادیو» و «تکنوازی» نیز همکاری داشت.
 
این استاد موسیقی که قطعه معروف «سلام» را در دستگاه چهارگاه ساخت، سال‌ها با ابوالحسن صبا، حسین یاحقی، حبیب‌الله بدیعی، محمد میرنقیبی و همایون خرم در رادیو به فعالیت هنری مشغول بود.
 
حسن کسایی در کشورهای آمریکا، کانادا، آلمان، بریتانیا، فرانسه و هلند هنر نی‌نوازی خود را عرضه کرد و در سال ۷۸ نشان درجه یک فرهنگ و هنر را دریافت کرد وهمچنین در سال ۱۳۸۱ چهره ماندگار موسیقی ایران شد.
 
مراسم خاکسپاری او در حالی بدون اطلاع‌رسانی و تنها با حضور عده اندکی برگزار شده که پیش از این نیز، ایرج قادری، بازیگر و فیلم‌ساز به دلیل اینکه خانواده‌اش تمایلی به حضور گسترده افراد در این مراسم نداشتند، در سکوت خبری به خاک سپرده شد.
 
خبرگزاری داخلی ایران نوشته‌اند که مراسم ترحیم این استاد پیشکسوت موسیقی ایران صبح روز یکشنبه ۲۸ خرداد در مسجد سید شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

zpirooz - آخن - آلمان
ای بابا این دیگه چه صیغه ایه غلط نکنم بخاطر جلوگیری از اجتماع مردم این هم نقشه جدیدشونه
جمعه 26 خرداد 1391 - 15:48
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +242پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +187پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +120مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +116روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟