کفشهای ویژه مبتلایان آلزایمر هشدار گم شدن روی تلفن همراه

استفاده از فناوری سیستم موقعیت یاب جهانی در تولید کفش می‌تواند به مبتلایان آلزایمر و افرادی که از آنها مراقبت می‌کنند این اطمینان را بدهد که هرکجا که بروند محل قرارگیری آنها روی نقشه مشخص است. 


به گزارش خبرگزاری مهر، کفشهای هوشمند مجهز به موقعیت یاب جهانی دربرگیرنده یک گیرنده موقعیت یاب جهانی و یک سیم کارت برای ارسال موقعیت کفشها است که به یافتن مبتلایان به آلزایمر کمک می کند.


 

در بریتانیا تعداد افراد مبتلا به آلزایمر 800 هزار نفر است و پیش بینی شده که این تعداد ظرف یک دهه آینده از مرز یک میلیون نفر نیز تجاوز کند از این رو آئترکس به عنوان تولید کننده این کفشها اظهار داشته که این فناوری می تواند برای افزایش حمایتهای از بیماران مبتلا به آلزایمر بهره بگیرد.
 


این کفشها و گیرنده موقعیت یاب آن می تواند رد افرادی که آنها را به پا کرده اند در سایتهای ردیابی مشخص کند


 
فرستنده رادیویی در پاشنه راست کفش کار گذاشته شده که می تواند محل دقیق کاربر را نشان دهد و اطلاعات را با فاصله های مشخص به ایستگاه مرکز تعیین شده ارسال کند.
 
اگر کاربر از یک منطقه مشخص عبور کند، فردی که کنترل را برعهده دارد می تواند موقعیت را مشخص کند و محل دقیق کاربر را تشخیص دهد؛ اگر هم کاربر سرگردان شود فردی که مسئولیت نگهداری وی را برعهده دارد هشداری روی تلفن همراه و رایانه خود دریافت می کند که موقعیت دقیق کاربر را نشان می دهد.
 

  
گیرنده موقعیت یاب جهانی داخل پاشنه کفش کار گذاشته شده است و عبور کاربر از یک منطقه مشخص را گزارش می کند


 
 براساس گزارش دیلی میل، این شرکت درحال رایزنی با مراکز حمایت از بیماران آلزایمری است تا بتوانند از این فناوری استفاده کنند.
 
یکی از مشکلات این فناوری عمر کوتاه باطری گیرنده موقعیت یاب آن است که تنها 2 روز دوام دارد و زمانی که عمر باطری پایان یابد پیام هشدار دهنده فردی که کنترل را برعهده دارد ارسال می شود؛ از سوی دیگر قیمت نسبتا بالای 475 دلاری این کفش و همچنین هزینه 47 دلاری ماهانه آن امکان خرید را برای تمام مبتلایان به آلزایمر میسر نمی کند.
 

پرفسور - دن هاق - هلند
پووووف!!.. 475 دلار کفش و ماهی 47 دلار هزینه؟!.. اینجوری باشه که یه ای پد میدم دستش هم هزار تا کار دیگه باهاش میکنه هم هر جا گم شد با گوگل مپ بر میگرده خونه!.. اینترنت روی آی پدش هم که 20 دلار هزینه ماهیانه داره!..
دوشنبه 8 خرداد 1391 - 16:04
شوشتری - کلن - آلمان
وای که آلزایمری ها بدبخت شدند. از فردا بسیجی های دهن گشاد برای یک سوم این قیمت مثل سگ هر کجای اروپا که باشند با سه شماره پیداشون میکنند.
‌سه شنبه 9 خرداد 1391 - 08:10
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی