کواکبیان هم به مطهری پیوست: دخالت سپاه در انتخابات

مصطفی کواکبیان، نماینده سمنان و مهدی‌شهر در مجلس شورای اسلامی

در حالی که جدال بر سر اظهارات علی مطهری در خصوص به گفته وی درباره دخالت سپاه در انتخابات اخیر مجلس هم‌چنان ادامه دارد، مصطفی کواکبیان، دیگر نماینده اصولگرای مجلس، نیز این اتهام را علیه سپاه مطرح کرد.
 


به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی کواکبیان، نماینده سمنان و مهدی‌شهر، روز سه‌شنبه، دوم خردادماه، در نطق میان‌دستور خود در مجلس اظهار کرد که مستنداتی مبنی بر دخالت سپاه پاسداران در انتخابات اخیر مجلس دارد و خواستار تشکیل هیئتی شد تا این مستندات را بررسی کند.

 
آقای کواکبیان گفت: «بسیار خوشحالم که مسئولان سپاه هرگونه دخالت را تکذیب کرده‌اند، البته پیشنهاد می‌کنم اگر خواستند به این موضوع رسیدگی کنند، هیئتی را برای این موضوع تعیین کنند. مخصوصا به حوزه انتخابیه اینجانب رسیدگی کنند تا بنده هم مستنداتی در اختیارشان قرار دهم.»
 
علی مطهری، نماینده تهران، ۳۱ اردیبهشت‌ماه در سخنانی در مجلس گفته بود: «دخالت سپاه در بسیاری از حوزه‌های انتخابیه مشهود بود و بسیاری از کاندیداها، چه آنها که در حوزه‌ها رای آوردند و چه کسانی که رای نیاوردند، این واقعیت را تایید می‌کنند.»
 
به دنبال این اظهارات سپاه این اتهام را رد و تأکید کرد که این ارگان حق پیگیری حقوقی اتهام‌زنندگان را برای خود محفوظ می‌داند.
 
اظهارات علی مطهری همچنین انتقادهایی را از سوی تشکل‌های مختلفی چون جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و برخی از نمایندگان مجلس نظیر حمید رسایی و مهدی کوچک‌زاده به همراه داشت.
 
حمید رسایی، نماینده تهران، ۳۱ اردیبهشت‌ماه پس از اظهارات علی مطهری در تذکری از سپاه به عنوان یکی از نهادهای موثر جمهوری اسلامی یاد کرد و گفت: «از تریبون مجلس که حاصل خون شهداست نباید این مسائل مطرح شود، اگر هم در گوشه و کناری کسی اقدامی کرده، این مسئله مربوط به کل سپاه پاسداران نمی‌شود.»
 
وی دوم خردادماه نیز بار دیگر در صحن مجلس خواستار پیگیری انتقاد خود بود که نایب رئیس مجلس با اظهار این‌که تریبون مجلس جای این گونه تذکرات نیست، به وی مجال صحبت کردن نداد و پس از آن مهدی کوچک‌زاده در حمایت از آقای رسایی گفت: «چطور است پشت تریبون اشکالی ندارد درباره سپاه حرف بزنند؟ اینها ضد انقلاب هستند.»
 
علی‌رغم این اعتراض‌ها علی مطهری دوم خرداد‌ماه بار دیگر اظهارات خود را تکرار کرد و گفت: «سپاه پاسداران در انتخابات مجلس نهم از برخی کاندیداهای مورد نظر خود حمایت کرد و برای این کار تمام‌قد وارد شد، همین امر دخالت در انتخابات است.»
 
وی افزود: «نماینده می‌تواند درباره همه امور کشور اظهار نظر کند. نباید هیچ قداستی برای هیچ نهادی قائل شویم.»
 
انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی ۱۲ اسفند‌ماه در حالی برگزار شد که بسیاری از گروه‌های مستقل و اصلاح‌طلب انتخابات مجلس نهم را به دلیل دخالت‌های نیروهای بسیج و سپاه در آن و همچنین آزاد نبودن رای‌گیری تحریم کرده بودند.
 
با این‌ حال علی مطهری نخستین نماینده اصولگرا بود که سپاه پاسداران را متهم به دخالت در انتخابات مجلس نهم کرد و نقش آن در حوزه‌های رأی‌گیری را مورد انتقاد قرار داد.

amo-mohsen - بوگوتا - کلمبیا
البته آقای کواکبیان اصولگرا نیست. ایشان خود را منصوب به جبهه اصلاحات میداندد. عضو جدا شده مشارکت
‌چهارشنبه 3 خرداد 1391 - 18:14
iranii - لوس آنجلس - امریکا
یعنی اشغال تر از این کواکبیان تو مجلس پیدا نمیشه .کاملا پاچه خوار علی گداست .از اونورم میگه با مردم هستم .ای تو روحه همتون .
‌چهارشنبه 3 خرداد 1391 - 21:22
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد