وزارت خارجه آمریکا: امیدواریم مصاحبه آلن ایر با سایت الف به طور کامل منتشر شود

در حالی که معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران اقدام سایت «الف» را برای مصاحبه با آلن ایر، سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا محکوم کرده است، وزارت امور خارجه آمریکا ابراز امیدورای کرده است مصاحبه آقای ایر با سایت «الف» به طور کامل منتشر شود.
 


سایت الف، نزدیک به احمد توکلی، نماینده مجلس، روز سه شنبه اعلام کرد، آلن ایر را به عنوان میهمان دعوت کرده تا به پرسش‌ های خوانندگان این وب‌سایت پاسخ دهد، اما ساعاتی بعد خبر این دعوت را حذف کرد. سایت‌های نزدیک به دولت، به سایت «الف» حمله کرده و این سایت را به «تریبون دولت آمریکا» تشبیه کرده‌اند.

 
در همین حال، یک مقام وزارت امورخارجه آمریکا روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی درباره مصاحبه آلن ایر با سایت «الف»  اعلام کرد:«دولت ایالات متحده به دنبال آن است تا از طریق سخنگوی فارسی زبان خود و دیگر راه‌ها، از جمله رسانه‌ها، با مردم ایران تعامل کند. ما امیدواریم مصاحبه آقای ایر به طور کامل منتشر شود.»
 
در حالی این مقام وزارت امور خارجه آمریکا ابراز امیدورای کرده است که مصاحبه آلن ایر منتشر شود، معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران در بیانیه‌ای «اقدام نامتعارف» وب‌سایت «الف» را در فراهم کردن «امکان پاسخگویی سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا و یکی از افسران اطلاعاتی این کشور» به پرسش‌های خوانندگان محکوم کرده است.
 
در ادامه این بیانیه آمده است: «معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد اسلامی، ضمن محکوم خواندن این اقدام، بار دیگر اصحاب رسانه را به اجتناب از هرگونه همکاری با چهره‌ها و رسانه‌های معاند نظام اسلامی فراخوانده و اقدام مذکور را برای بررسی و تصمیم‌گیری در دستور جلسه آینده هیات نظارت بر مطبوعات قرار خواهد داد تا وفق قانون مطبوعات در خصوص آن اتخاد تصمیم گردد.»
 
سایت الف در  معرفی آلن ایر نوشته شده بود: «وی متولد شهرنیویورک و فارغ التحصیل دانشگاه دارتموت در رشته ادبیات است. وی از وسط دهه ۹۰ به عنوان دیپلمات وارد وزارت خارجه آمریکا شده و در کشورهای نیجریه، سوریه، امارات متحده عربی و آذربایجان خدمت کرده است. مهمان ویژه الف از ۲۵سال پیش به زبان فارسی و تاریخ و تمدن ایران علاقمند بوده در اوقات فراغت خود کتاب های فارسی و کتاب هایی درباره ایران مطالعه می کند.»‬‬‬
 
این سایت خبری نوشته بود: «آلن ایر حدود یک سال پیش بعنوان اولین سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا منصوب شده است و وظیفه دارد مواضع و سیاست های دولت آمریکا را تشریح و به سؤالات مردم ایران پاسخ دهد‪.‬»
 
الف تا پیش از حذف این مطلب، از خوانندگان خود خواسته بود: «علاقمندان به طرح سئوال از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می توانند تا روز پنجشنبه۱۷ فروردین سئوالات خود را در قوطی انتهای این صفحه در حداکثر ۳سطر بنویسند و ارسال فرمایند‪‬‬‬‫‫‬‬‫‫ آقای آلن ایر طرف مدت کوتاهی پس از انتشار هر سئوال، به آن پاسخ خواهند داد.»

رأی دهید
morid - بوشهر - ایران
این آقای الن ایر خنگولی بیش نیست چند بارbbc و voa باهاش مصاحبه کردند هر سئوالی که به نفعش نبود به بهانه اینکه فارسی خوب نمیدونه طفره میرفت.به هر حال امریکا بعد از اینکه نوکرش ممدرضای پهلوی را مردم بیرون انداختند دیگر پایگاهی در ایران ندارد و 33ساله که دشمن ملت ایران است و این دشمنی سرشو داره به باد میده و نشانه هایش کم کم دارد پیدا میشود البته اگر پشمک جون نباشی میبینی !!!
‌پنجشنبه 17 فروردين 1391 - 07:28
omide por jalal - لس‌انجلس - آمریکا
morid - بوشهر - ایران مموتی نژادِ شما چطور؟؟. ایشون که فارسیش خوبه؟ پس چرا وقتی‌ تو مصاحبهٔ‌ها ، چه داخلی‌ و چه خارجی‌ ، حتا وقتی‌ که بهترین مترجم‌ها برایش به فارسیِ سلیس ترجمه میکنند، جواب‌های بی‌ ربط میده؟؟ اینو اگه توضیح بعدی ممنون میشم!در ضمن افاضاتِ شما به متن ربطی‌ نداشت! جوابِ این متن و سر تیتر این است ! عمرا " !!!‌ها ها هه هه با تشکر!
‌پنجشنبه 17 فروردين 1391 - 16:22
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویری از معماری و ابتکارات دلسوزانه آرشیتکت‌ها برای مردم و جامعه
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟