باراک اوباما: دریچه مذاکره با ایران در حال بسته شدن است

رئیس جمهور آمریکا با حضور در منطقه مرزی بین دو کره، از بالای برج دیده‌بانی کره جنوبی را از نظر گذراند- ششم فروردین‌ماه ۱۳۹۱

رئیس جمهور ایالات متحده می‌گوید اگرچه هنوز فرصت برای حل مسئله هسته‌ای جمهوری اسلامی از طریق دیپلماسی باقی است، این دریچه در حال بسته شدن است. وی ضمن درخواست از اسرائیل برای پرهیز از هرگونه حمله نظامی به ایران، تأکید کرده است که گزینه نظامی همچنان مطرح است.
 


به گزارش خبرگزاری رویترز، باراک اوباما که برای شرکت در نشست دو روزه «امنیت هسته‌ای بین‌المللی» به کره جنوبی رفته است،» روز یکشنبه در سخنانی گفت: «من معتقدم که دریچه‌ای برای حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران وجود دارد اما با گذشت زمان این دریچه در حال بسته شدن است.»

 
وی با این‌حال از اسرائیل‌ خواست تا از حمله نظامی با تأسیسات هسته‌ای ایران پرهیز کند و به تحریم‌ها و دیپلماسی فرصت اثرگذاری بدهد.
 
غرب که معتقد است که برنامه هسته‌ای ایران دارای بعد نظامی است و سعی دارد با اعمال تحریم‌های شدید اقتصادی علیه ایران، جمهوری اسلامی را به سوی شفاف‌سازی در این زمینه سوق دهد.
 
ایران در مقابل بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای خود تأکید دارد و می‌گوید تحریم‌های غرب مردم ایران را تحت فشار قرار می‌دهد.
 
علی‌اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز یکشنبه در این خصوص به رادیو بی‌بی‌سی گفت که این تحریم‌ها نه برنامه هسته‌ای ایران که مردم ایران را نشانه رفته و بر زندگی آن‌ها تأثیر منفی می‌گذارد.
 
وی در ادامه تأکید کرد که ایران همچنان به پیشروی برنامه هسته‌ای خود ادامه می‌دهد.
 
باراک اوباما که برای حل مسئله هسته‌ای ایران همواره بر راه حل دیپلماتیک تأکید کرده است، اواخر اسفندماه گفت که روزنه دیپلماتیک برای حل این مناقشه در حال بسته شدن است.
 
وی آن زمان اعلام کرد: «ما هرکاری می‌کنیم که این موضوع از راه دیپلماتیک حل شود، اما در نهایت ما باید یک نفر را آن طرف میز داشته باشیم که این موضوع را جدی بگیرد و من امیدوارم که رژیم ایران این مسئله را دریابد.»
 
آقای اوباما روز یکشنبه نیز اگرچه بر حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران تأکید کرد، توضیح داد که گزینه نظامی علیه برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی همچنان روی میز است و در صورت شکست تمام راه‌های پیش رو برای حل مسئله هسته‌ای ایران، این گزینه می‌تواند مطرح شود.
 
رئیس جمهور آمریکا این اظهارات را پیش از نشست دو روزه امنیتی هسته‌ای که در سئول برگزار می‌شود، مطرح کرده است.
 
پیش‌بینی می‌شود در این نشست که روزهای دوشنبه و سه شنبه برگزار می‌شود، رهبران بیش از ۵۰ کشور جهان شرکت کنند.
 
باراک اوباما، بامداد یکشنبه در آغاز سفرش به کره جنوبی، از منطقه غیرنظامی مرزی بین دو کره دیدار کرد و از بالای برج دیده‌بانی و از پشت شیشه‌های ضد گلوله،  با دوربین کره شمالی را نظاره کرد.
 
تظاهرات علیه جنگ احتمالی با ایران در تل آویو

 
اظهارات باراک اوباما در خصوص بسته شدن دریچه مذاکره با ایران در حالی مطرح شده است که شامگاه شنبه مخالفان اسرائیلی جنگ با ایران به خیابان‌های تل‌آویو، پایتخت اسرائیل، آمده، دست به تظاهرات زدند.
 
به گزارش خبرگزاری آلمان سخنگوی پلیس تل آویو تعداد تظاهرکنندگان را نزدیک به هزار تن گزارش کرده است.
 
این خبرگزاری تأکید کرده است که تظاهرکنندگان با سردادن شعارهایی نظیر «بی‌بی (نام اختصاری بنیامین نتانیاهو و (اهود) باراک، جنگ بازی نیست» و  «ایرانی‌ها، ما هرگز کشور شمارا بمباران نمی‌کنیم. ما شما را دوست داریم» اعتراض خود به حمله نظامی احتمالی به ایران را ابراز کردند.
 
در این تظاهرات عده‌ای نیز پوستر‌هایی با مضامینی چون «بی‌بی، ایران را بمباران نکن»، در دست داشتند.
 
این تظاهرات در حالی به جریان افتاد که پیشتر یک زوج جوان اسرائیلی با گشودن صفحه‌ای در فیس‌بوک، با ابراز همبستگی با ملت ایران، از احتمال وقوع جنگ میان اسرائیل و ایران ابراز انزجار و تأکید کردند که ملت اسرائیل خواهان جنگ با ایران و بمباران ملت ایران نیست.
 
سازمان‌دهندگان راهپیمایی شامگاه شنبه گفته‌اند این تظاهرات اگرچه توسط این زوج جوان برنامه‌ریزی نشده بود، الهام گرفته از اقدام اینترنتی آن‌ها بود.

رأی دهید
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
کاکا سیاه تو که همه چیزت داره بسته می‌شه داری آخرین نفس هارو میزنی هه هه هه
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 11:41
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
اسرائیل فقط به مراکز قدرت حکومت اشغال گر، جهل و جنایت ولایت فاسد وقیح حمل خواهد کرد نه‌‌ به ایران!طویله رهبری، حوزه فاسد علمیه، بسیج فاشیستی، سپاه پاسداران تروریست و تاسیسات اتمی‌ جزو ایران نیست بلکه پایگاه و قرار گاه اشغال گران تازی- اسلامیست بی‌ جهت مردم را نترسانید به مردم عادی صدمه وارد نخواهد شد. به امید روز حمله و سرنگونی حکومت خون آشام اسلامی در تمامیتش.امین
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 11:45
falakolaflak21 - لندن - انگلستان
اینو که ما از اول می دونستیم شما همیشه به این رژیم آخوندی فرصت می دید تا بمب رو بسازن وقتی که به خودتون می آید خامنه ای بمب رو انداخته تو آمریکا چون فقط اینجوری عقده هاش خالی می شه
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 12:16
h.tajvar - بروکسل - بلژیک
ما هم میگیم علی‌ خامنه‌ای یازده هزار موشک رو نفرست طرف اسرائیل
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 13:20
dkdk - اسلیس - دانمارک
آخه حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران چه دردی از مردم دوا می‌کند؟هیچ،تنها مشکلات بیشتری برای ملت بدبخت ایران بوجود می‌اورد.و کسانیکه فکر میکنند حمله به ایران باعث سقوط دولت میشود شدیدا در اشتباه هستند و ممکنه عده زیادی از مردم وطن پرستیشان گٔل کند و با دولت همدردی کنند.همیشه گفتم کشورهای بیگانه فقط به فکر امنیت و منافع خودشان هستند،و اصلا سرنوشت ملت ایران براشون اهمیت نداره.کسانیکه منتظر هستند بیگانگان بیایند و دولت را سرنگون کنند بسیار جاهل و نادانند.درست مانند جوانی‌ که نشسته خانه و منتظر پول بیاد در خانه را بزند که هرگز این اتفاق نخواهد افتاد..تنها ملت ایران میتوانند مردم ایران را آزاد کنند نه‌ کس دیگر.
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 12:38
Artosh - تهران - ایران
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان/ هموطن عزیز سرت رو بذار رو زمین و بمیرررر. خجالت نمیکشی اینقدر وقیحانه و نژاد پرستانه حرف میزنی؟! البته این فرهنگ ضعیف خودت و حکومت مطبوعت تو ایران رو میرسونه. امیدوارم گیر نازی ها بیفتی تا شاید یکم ادب شی.
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 13:47
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
امیدوارم این دریچه به زودی بسته بشه، تا بالاخره اینا هم بفهمند که با کله خر‌هایی‌ مثل سران جمهوری اسلامی هیچ وقت نمی‌شد و نمی‌شود مذاکره کرد. این‌ها فقط یک زبان را می‌فهمند، آن هم زبان زور. به امید فروپاشی نظام کثیف اسلامی در ایران.
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 14:04
Danilprimmer - لندن - انگلستان
واقعا که چی دار بر سر این دنیا میاد؟ شما کثافتها که میدونید این تحریمها رو مردم بدبخت اثر میگذارد نه این رژیم ضد بشریت .
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 14:08
naslesookhteh - تهران - ایران
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان بچه جان! نژادپرست! زمان نشون میده کی نفسهای آخر رو میکشه! خیلیها مثل امثال تو رجز خونی می کردن ولی آخر سر یا از تو سوراخی کشیدنشون بیرون یا از تو لوله !
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 14:14
perser68 - فلوریدا - امریکا
ننگ به رژیم متعفن اسلامی.
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 16:11
*darya* - تهران - ایران
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان - وای غش کردم از خنده . اوباماما مرد عمل نیست فقط حرف میزند . و از حکومت جمهوری اسلامی حمایت میکند . وبقای ماندن این حکومت انهم بعد از 22 خرداد 88 . شخص اوباماما است وبس .
یکشنبه 6 فروردين 1391 - 16:19
kokex - ‫فرانکفورت - ‫آلمان
naslesookhteh - تهران - ایران. ‫نسل سوخته ؟ !!. ‫هممممممممممم. ‫صدا و بویه جیلیز میلیزش میاد
دوشنبه 7 فروردين 1391 - 00:22
م ر - تهران - ايران
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان - عزیز جان فقط به اینجاها ؟! داداش ، آبجی نمیدونم کدومشان هستی ولی عزیزجان فکر کردی حمله نظامی بشه بیت رهبری آقا تو میدان پاستور میمونه یا بقیه پایگاهها . شما فکر میکنی سپاه پاسداران همه از طرفداران خامنه ای هستند نه بابا یک مشت بچه های مردمند که سرباز هستند و سربازیشان تو سپاه افتاده . اینو بدان که جنگ فقط پاگیرش یک مشت ملت بی دفاع هستند وگرنه این آقایون اگه میخواستند تو جنگ طوری بشن یا خودشون یا بچه هاشون همان در هشت سال جنگ ایران و عراق یک کدومشون شهید میشدند نه همه گردنهاشون از خوک هم گنده تر شده و به جون مردم افتادند و با کلام شهید و شهادت با احساسات ملتی که فرزندانشان را از دست دادند بازی میکنند و اگر این جنگ هم رخ بده یه سناریوی جدیدتر با رهبری جدید شکل میگیره .
دوشنبه 7 فروردين 1391 - 03:36
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.