فیفا بازی بحرین با اندونزی را بررسی می‌کند

بازی بحرین و اندونزی با نتیجه غیرمنتظره ده بر صفر به پایان رسید

اندونزی از نحوه داوری آندره الحداد در دیدار این تیم مقابل بحرین که به برتری ۰-۱۰ حریف منجر شد به فیفا شکایت کرده است.

زمانیکه قطر با گل دقیقه ۸۶ کاسولا بازی را در تهران به تساوی کشاند و قطر، میزبان جام جهانی ۲۰۲۰، را از سرافکندگی حذف زودهنگام رهانید، ۱۰۰۰ کیلومتر آنسوتر بحرین از مهمان خود اندونزی ۰-۹ پیش بود.

تماشاچیان کم‌شمار حاضر در ورزشگاه ملی بحرین از نزدیک شاهد رقم خوردن یک نتیجه غیرمنتظره بودند.

تیمی که در پنج بازی قبلی تنها سه گل زده بود در یک بازی نه بار دروازه حریف را گشود. استقبال اندک از بازی شاید به این دلیل بود که کسی امید به صعود بحرین نداشت. شاید هم کنار گذاشتن تعدادی از بازیکنان این تیم به دلیل شرکت در اعتراضات ضد حکومتی و جایگزینی آنها با بازیکنان کم تجربه این وضعیت را ایجاد کرده بود.

البته اندونزی هم با تیم اصلی خود به میدان نیامده بود. بیشتر بازیکنان این تیم برای اولین بار با پیراهن ملی به میدان می رفتند و دلیل اصلی آن هم ممنوعیتی بود که فیفا برای شرکت بازیکنان حاضر در سوپر لیگ اندونزی در تیم ملی این کشور در نظر گرفته است. آجی سانتوزو سرمربی موقت تیم هم برای اولین بار بود که هدایت تیم ملی بزرگسالان اندونزی را به عهده داشت.

وقتی خبر گل کاسولا به منامه رسید آه از نهاد بازیکنان و اندک تماشاچیان حاضر در ورزشگاه بر آمد. آنها در آخرین دقایق جواز صعود به دور بعد را از دست داده بودند.

در آخرین دقیقه بازی بحرین یک گل دیگر هم به ثمر رساند اما تاثیری در سرنوشت این تیم نداشت. با این حال یکی از پرگل ترین نتایج در انتخابی جام جهانی در آسیا رقم خورد؛ پرگل ترین برد تاریخ فوتبال بحرین و سنگین ترین شکست تاریخ فوتبال اندونزی.

در تهران هم بیشتر بازیکنان تیم ملی ایران از جمله جواد نکونام کاپیتان این تیم از حذف بحرین اظهار خوشحالی کردند. البته آنها تاکید کردند که ایران کاملا جوانمردانه بازی کرده است.

اما بازی ایران- قطر در تهران شک و شبه‌ای را به وجود نیاورده بود. نتیجه بازی نتیجه ای نامعمول نبود و سیر بازی و حوادث آن کاملا طبیعی بود.

شک و تردیدها در منامه بوجود آمد. در آن بازی آندره الحداد، داور لبنانی، سامسیدار، دروازه‌بان و کاپیتان اندونزی، را در دقیقه دو اخراج و یک پنالتی برای بحرین اعلام کرد. این یکی از چهار پنالتی‌ای بود که او در این بازی به سود بحرین اعلام کرد. البته بحرین تنها دو پنالتی را گل کرد. الحداد در این بازی سرمربی اندونزی را هم اخراج کرد.

این داور سال گذشته هم در بازی چین- سنگاپور در مرحله انتخابی جام جهانی برزیل، که دو بر یک به نفع چین تمام شد، را با تصمیمهایش جنجال بسیاری برانگیخت و سنگاپوری‌ها به شدت معترض بودند که او یکطرفه و به سود میزبان داوری کرده است.

آجی سانتوزو، سرمربی موقت اندونزی، بعد از بازی گفت تیم کشورش در این مسابقه "کاملا بازیچه دست داور لبنانی" شده و فدراسیون فوتبال این کشور هم رسما به فیفا شکایت کرده است.

فیفا نیز در بیانیه‌ای گفته "طبق روال معمول این مسابقه و نتیجه آن را بررسی خواهد کرد". فیفا اضافه کرده که "با توجه به نتیجه غیر عادی بازی که بر خلاف انتظار و سابقه بازیهای دو تیم بوده، برای حفظ اعتماد و شفاف بودن نتایج بازی‌ها" این تصمیم را موجه دانسته است.

فیفا باید گزارش رسمی این بازی را دریافت کند و سپس تصمیم بگیرد آیا به بررسی‌های بیشتری نیاز هست یا نه.

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • میرحسین موسوی: مردم به چه زبانی بگویند که این نظام را نمی‌خواهند و دروغ‌های‌تان را باور نمی‌کنند
  • الکس وطن‌خواه: جمهوری اسلامی می‌داند برای بقا باید سازش کند، خم شود و انعطاف نشان دهد
  • سکوت پرمعنای «گرتا تونبرگ»ی که همیشه چفیه و پرچم فلسطین همراه دارد در مورد کشتار معترضان ایرانی
  • رئیس سابق صداوسیما: آنقدر خون ریخته شده که دیگر حقایق با روایت‌های ساختگی قابل کتمان نیست
  • کایا کالاس: اگر مانند یک تروریست عمل می‌کنید، باید با شما نیز مانند یک تروریست برخورد شود
  • ۱۰ ناو جنگی آمریکا در خاورمیانه؛ آرایشی هم‌سطح عملیات ونزوئلا پیش از بازداشت مادورو در اطراف ایران
  • فرمانده سابق ارتش اسرائیل: اسرائیل آماده و در انتظار اقدام آمریکا است
  • محمد نوری‌زاد از زندان اوین: شما برای غارت ما چاره‌ای جز کشتن و سوزاندن ما ندارید
  • گزارش تحقیقی بلومبرگ از افشای امپراتوری مالی پسر خامنه‌ای
  • ترامپ می‌خواهد شرایط را برای «تغییر رژیم» در ایران فراهم کند
  • +368رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +276شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +253کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +211اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +198مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +170ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +153انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +151کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند