اعزام گروه‌های احتیاط به سراسر کشور در آستانه انتخابات

فرمانده ناجا در آستانه انتخابات مجلس از استقرار "گروه‌های احتیاط" درمکان‌هایی که "احتمال تنش وجود دارد" خبر ‌داد. همزمان رهبر ایران ابراز امیدواری کرده که که مردم روز جمعه "سیلی سخت‌تری به استکبار" بزنند.

                                                        

اسماعیل احمدی‌مقدم، فرمانده نیروی انتظامی ایران "ناجا" از حضور "گروه‌های احتیاط در روز انتخابات در مکان‌هایی که احتمال و سابقه تنش وجود دارد" خبر داده است. این گروه‌ها به گفته اسماعیل احمدی‌مقدم متشکل از نیروی انتظامی و "سازمان‌های دیگر" هستند.

فرمانده نیروی انتظامی ایران که یک ماه پیش (۵ بهمن/ ۲۵ ژانویه) از آمادگی ده‌ها هزار "بسیجی" برای تأمین امنیت انتخابات مجلس خبر داده بود، سه‌شنبه (۹ اسفند/ ۲۸ فوریه) گفت: « در حال حاضر این گروه‌ها در سراسر کشور گسترده شده‌اند.»

اسماعیل احمدی‌مقدم در مورد محل استقرار این گروه‌ها تصریح کرد که آنها به مکان‌هایی که "بر اساس برآورد‌ها مشخص شده است که زمینه‌های درگیری در آن وجود دارد" اعزام و در سراسر کشور مستقر شده‌اند.

سنگ‌پرانی به ماشین نمایندگان در شهرهای کوچک

فرمانده نیروی انتظامی که در حاشیه نشستی با اعضای کانون بازنشستگان ناجا سخن می‌گفت افزود که نیروی انتظامی دو گروه را برای روز انتخابات در نظر گرفته است.
 

وی در ادامه توضیح داد: «گروه اول ماموران حفاظت از صندوق‌ها و مراکز تجمیع آرا را برعهده دارند و گروه‌های دوم که به عنوان گروه‌های احتیاط نامگذاری شده‌اند، وظیفه پشتیبانی را برعهده دارند.» اسماعیل احمدی‌مقدم ابراز امیدواری کرد که در "چند روزه باقیمانده تا انتخابات مجلس نهم به خوبی و آرامی" طی شوند.

او همزمان با اشاره به "حساسیت بیشتر در شهرهای کوچک" افزود: «گاهی برخوردهایی در حد سنگ‌پراکنی به ماشین نماینده دیده شده است، اما جرح و آسیبی به فردی نرسیده و درگیری در مراحل اولیه با مذاکره یا حضور مأموران کنترل شده است.»

تأکید بر آمادگی کامل نیروی انتظامی

فرمانده نیروی انتظامی روز سه‌شنبه ایران باردیگر تأکید کرد که نیروی انتظامی آمادگی کاملی را برای برپایی انتخابات" امن و ادامه شرایط امن انتخابات" را دارد.



وی پیشتر به نامزدهای انتخابات مجلس توصیه کرده بود: «در صورتی که نتیجه انتخابات به نفع آ‌ن‌ها نشود، نباید ایجاد بحران کنند و نیروی انتظامی با افرادی که قصد ایجاد آشوب و بحران داشته باشند، قاطعانه برخورد می‌‌کند.»

اسماعیل احمدی‌مقدم جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۰، در مراسم "رزمایش عاشورای ۹۰" در کرمان تأکید کرده بود: «برای درگیری‌‌های احتمالی در حوزه‌های انتخاباتی آمادگی کامل داریم.»

"میلیون‌ها رسانه برای تبلیغ علیه انتخابات به کار گرفتند"

نهمین دوره‌ی انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۲ اسفندماه (۲ مارس) برگزار خواهد شد. شمار قابل توجهی از اصلاح‌طلبان با انتشار بیانیه اعلام کرد‌ه‌اند که در این انتخابات شرکت نمی‌کنند. با این حال رهبر جمهوری اسلامی ایران، آیت‌الله علی‌خامنه‌ای روز چهارشنبه (۲۹ فوریه/ ۱۰ اسفند) در دیدار با جمعی که خبرگزاری‌های داخلی آن را "اقشار مختلف مردم" خوانده‌اند، پیش‌بینی کرده که حضور مردم پای صندوق‌های رأی پرشمار خواهد بود.
 
آیت‌الله خامنه‌ای در این جمع گفته است: «شش ماه است علیه انتخابات روز جمعه تبلیغ می‌کنند و میلیو‌ن‌ها رسانه را به کار گرفتند اما آن چیزی را که من می‌بینم این است که ملت ایران روز جمعه می‌آیند و سیلی سخت‌تری به چهره استکبار می‌زنند.»
 
رهبر جمهوری اسلامی ایران بدون اشاره به عدم تمایل کم‌سابقه بخش‌های مختلفی از اپوزیسیون به شمول اصلاح‌طلبان به شرکت در انتخابات، تأکید کرد: «آنچه در انتخابات بسیار مهم است حضور گسترده مردم است، زیرا هرچه حضور مردم بیشتر باشد، مجلسی تواناتر و شجاع‌تر و با پشتوانه محکم تشکیل خواهد شد... که صدای مردم را با قدرت به گوش دنیا برساند.»
 

united-iran - آکلند - نیوزیلند
تحریم انتخابات همش چرت و دروغ است،روز انتخابات برید ببینید همینهایی که دم از تحریم انتخابات میزنند چگونه هجوم میبرند توی صفهای رای،همین رژیم جمهوری اسلامی انقدر بسیجی و سپاهی ببره تو صفهای رای و بعد با فیلمبرداری از آنها و پخش از صدا و سیما الکی به مردم ایران و کشورهای دنیا نشان میدهد که ملت ایران حامی رژیمشون هستند و مشتی محکم بر دهان استکبار میزنند.
‌چهارشنبه 10 اسفند 1390 - 13:10
ایرانزمین - یوتوبوری - سوئد
"گروه‌های احتیاط ؟یا گروههای بی شرف برای سرکوب،مرتیکه بذدل جنایتکار روزی میرسد که دیگه هیچ راه و بخششی نداری و باید در انظار مردم بخصوص خانواده های داغدیده مثل موش آویزانت کنند و خانواده عزیزت فقط برای دیدن چهره کثیفت آرزوی مردن کنند،هم تو و بقیه مزدوران رژیم،عزیز الله رجب زاده،حسین ساجدی نیا، حسین ساجدی نیا ،و رادان اینها جنایتکاران نیروی نا انتظامی،و حسن فیروزآبادی، جعفری، علی سعیدی ،یدالله جوانی ،بهرام حسینی ،عبدالله عراقی،حسین همدانی ،محمد حجازی ،علی خلیلی ،حسین طائب ،محمدرضا نقدی ،مسعود جزایری،واین جنایتکاران و دزدان و غارتگران خودفروخته های ۴پاه پاسداران و بسیج ساندیسعفین هستند!مرگباد شماها
‌چهارشنبه 10 اسفند 1390 - 16:25
persianspider - مشهد - ایران
مردم آیا فکر نمیکنید که آمریکا و اسرائیل از قصد ایران رو تهدید میکنند که مردم رو بکشونند پای صندوق‌های رای؟؟؟شاید اونا میخوان که رژیم سر کار بمونه چون خوب داره منافع آمریکا رو تامین میکنه
‌چهارشنبه 10 اسفند 1390 - 16:46
massoudoslo - اسلو - نروژ
واقعا این حکومت در ایام انتخابات به دزدی میرود تا رای مردم را بدزد ! در غیر این صورت اینقدر چماق به دست و قشون برا چیه !!؟
‌چهارشنبه 10 اسفند 1390 - 17:07
kurosh_alman - فرانکفورت - آلمان
خانوم اسماعیل مقدم که مرد نیستی‌ جمع کنید کاسه کوزتون را دیگه بابا.. تا کی‌ از یک رژیم جنایت کار حمایت کردن. اگه می‌خوای در آینده جای در بین مردم داشته باشی‌ دستمال یزدی که دستت گرفتی‌ رها کن تا دیر نشده. این آخوندها و این رژیم رفتنی هستند مثل تمام دیکتا تور‌های دیگه.. سخنم به کسانی‌ که در بسیج و سپا ه هستند هم هست. تا مملکت جنگ نشده به مردم برگردید و خودتون را از این دزدا ن جنایتکار جدا کنید.. مرگ بر خامنه‌ای و هما افراد مجلس که بدرد توالت تمیز کردن هم نمیخورند
‌چهارشنبه 10 اسفند 1390 - 17:53
Sgt.Ghandali - مشهد - ایران
آخوندهای خندانیم/ما دزدان ایرانیم/ما کشور ایران را/ارث پدر می دانیم
‌چهارشنبه 10 اسفند 1390 - 20:49
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد