دایی به خاطر بازی با مس سرچشمه حاضر به بازی در تیم منتخب جهان نشد
رأی دهید
سرمربی تیم فوتبال راه آهن حاضر به بازی در تیم منتخب جهان نشد.
به گزارش خبرگزاری فارس، روز یکشنبه ( امروز) قرار بود به مناسبت یکصد سالگی فوتبال هندوستان تیم منتخب جهان در هند در دیداری دوستانه به میدان برود و از علی دایی به عنوان یکی از اسطورههای سرشناس فوتبال جهان دعوت شده بود که در این بازی شرکت کند اما دایی که نمیخواست دیدار حساس تیمش برابر مس سرچشمه در لیگ برتر را از دست بدهد از مسئولان برگزاری مسابقه درخواست کرد تاریخ بلیت برگشت او را تغییر بدهند تا او بتواند روز سهشنبه به ایران بازگردد.
مسئولان برگزاری مسابقه با این درخواست موافقت نکردند زیرا سهشنبه شب و بعد از بازی دوستان منتخب جهان مراسمی برگزار میشد که دایی باید در آن مراسم هم حاضر میشد و به این ترتیب دایی قید حضور در این بازی دوستانه را زد.
راه آهن روز چهارشنبه در هفته بیست و دوم لیگ برتر میهمان تیم انتهای جدولی مس سرچشمه است و این بازی برای راه آهن بسیار حساس است.
eqqe - بوگوتا - کلومبیا
نخیر . اونقدر چاق شده دیگه نمیتونه فوتبال بازی کنه.بهونه اورده.
دوشنبه 3 بهمن 1390 - 02:08
vudvudak - لس آنجلس - امریکا
فکر نمی کردم دایی اینقدر احساساتی باشه
دوشنبه 3 بهمن 1390 - 04:58
amirehsan1 - آمستردام - هلند
ای وای، حالا همین مونده که گند بزنه به تیم منتخبه دنیا ،بهتر که نرفت، علی کریمی تکی واقعاً .
دوشنبه 3 بهمن 1390 - 07:49
ashkan_m2013 - استانبول - ترکیه
نه این تریپا به خاطر قضیه ی مراسم انتخاب برترین بازیکن جهانه که چند هفته پیش برگزار شد و دایی تیمشو در بازی 6 امتیازی با ملوان ول کرد وبه مراسم رفت و تیمش هم باخت در خانه و کسی مثل مورینیو و رونالدو به خاطر بازی تو لیگشون به این مراسم نیومده بودند..سایت گل فرق سطح اینارو نوشته بود حالا دایی تجربه شده نمیخواد دوباره سوژه بشه:)به هر حال سرمربی محبوب لنگیا تیمش ته جدوله و....:)))))
دوشنبه 3 بهمن 1390 - 09:49
*Fanoos* - ايران - ايران
آفرین علی دایی . به این میگن مربی دلسوز که یه همچین افتخاری رو نپذیرفت تا تیمش ضربه نخوره . الحق که پرسپولیسی هستی و با مرام .
دوشنبه 3 بهمن 1390 - 10:00
perspolis123456789 - پراگ - چک
این علی دایی خیلی دمش گرمه. درسته که قلدر هست و به کسی باج نمیده ولی خیلی ایرانپرست هست یادمه توی امارات با پلیس این کشور درگیر شد فقط روی غیرت ایرانیش. ذکر بر هم وقتی مربّی تیم ملی بود میگفت من بازیکنی میخوام که وقتی اسم ایران بیاد تمام تنش بلرزه ، خیلی دمش گرمه بخدا. دقیقاً رضا شاه کبیر هست برای ایران در عرصهٔ ورزش. تا حسوداش کور بشند
دوشنبه 3 بهمن 1390 - 17:47
samuk66 - لندن - انگلستان
خالی نبند دائی ،تو به خاطره چاقی نرفتی...دائی عقده آای فقط علی کریمی
دوشنبه 3 بهمن 1390 - 22:58
TameshK - هامبورگ - المان
این طفلی تا دیروز سمبل اعتراض پس پول لیسیها بود حالا هر کی اسمشو تو استادیوم بیاره لنگیها هوو میکننش :)))) آخ که این لنگیها عجب آدمای بی وفایی هستن :)) فقط اس اس فقط اس اس ایها D:
دوشنبه 3 بهمن 1390 - 22:21