تصویربرداری 5 بعدی از قلب

جراحان کلینیک مایو در روچستر مینه سوتا می توانند با استفاده از تکنیکی جدید به درون قلب بیماران خود قدم گذاشته و اختلالاتی که منجر به نامنظم شدن طپش قلب می شوند را یافته و درمان کنند.


جراحان با استفاده از این فناوری مجازی نیاز با جراحی بازقلب را از بین برده و علاوه بر کاستن زمان بهبود، در حفظ جان و سرمایه انسانها نیز تاثیرگذار خواهند بود.

"ویلیام پائول" بیماری است که به "آریتمی" مبتلا است، بیماری نسبتا کشنده ای که در آن سیگنالهای الکتریکی باعث تند تر یا کندتر شدن ضربان قلب می شوند. طی 10 سال گذشته ویلیام تحت دو جراحی قرار گرفته تا این اختلال را برطرف سازد اما هر دو جراحی با شکست مواجه شدند. وی اکنون باید جراحی سوم را انجام دهد اما این بار به شیوه ای متفاوت زیرا جراحان می توانند درون قلب او را بدون بازکردن دیواره ها مشاهده کنند.



با استفاده از این برنامه پس از MRI قلب جراح مدلی دیجیتال از قلب را در اختیار خواهد داشت و با استفاده از آن می تواند پنج سوند را به سوی منبع نقص قلبی حرکت دهد. به گفته پزشکان آنچه امروز با استفاده از این فناوری امکانپذیر است، 10 تا 15 سال پیش تنها در اتاق جراحی و طی یک جراحی باز ممکن بود. اما اکنون می توان با استفاده از پنج یا 6 سوند و عبور دادن آنها از میان عروق به سوی مرکز قلب به جستجوی منبع سیگنالهای مزاحم الکتریکی پرداخت.

سر هریک از سوندها دارای حسگری است که می توانند نقشه درون عروق را ارائه کرده و مدلی زنده و دیجیتالی را از فعالیتهای الکتریکی قلب ایجاد کنند در حالی که نمایی پنج بعدی از قلب را در اختیار پزشک قرار دهد. در واقع این حسگرها تصاویر مختلفی از قلب را با یکدیگر ترکیب کرده و نمایی کلی از آن را در اختیار جراح قرار می دهند و جراح نه تنها قادر به دیدن نمای کلی قلب است، بلکه می تواند از میان دیواره قلب عبور کرده و فضای داخلی را نیز مشاهده کند.

دیدن درون قلب می تواند اطلاعات بسیار دقیقی را برای ارزیابی مشکل اصلی در اختیار جراح قرار دهد و زمانی که منشا اصلی مشکل کشف شد، جراح می تواند بخش مشکل آفرین را با کمک یک سوند از قلب جدا کرده و مشکل را رفع کند.

بر اساس گزارش رویترز، جراحان امیدوارند با کمک این فناوری پیشرفته که نیاز به بازکردن قلب را از بین خواهد برد و مدت زمان مورد نیاز برای بهبود یافتن از جراحی سنگین و دردناک قلب را به مدتی کوتاه تبدیل خواهد کرد، بتواند اختلالات قلبی بسیاری از بیماران از جمله "ویلیام" را با هزینه ای کمتر و سرعتی بالاتر برطرف سازند.


 

رأی دهید
sepehr79 - وین - اتریش
اونا چیکار می‌کنن،، ما توی ایرانمون چیکار می‌کنیم،،
‌پنجشنبه 10 آذر 1390 - 07:50
baycan - تبریز - تبریز
همیشه 100 سال از دنیا عقبیم
‌پنجشنبه 10 آذر 1390 - 08:53
mahsa222 - مالمو - سوئد
اتریش ما از اونا کارای بزرگی‌ انجام می‌دیم تسخیر سفارت‌ها و کشتأ هم دیگر از این بزگتر؟؟؟لووووووووول
‌پنجشنبه 10 آذر 1390 - 11:19
mortimer - اصفهان - ایران
شاد باشه اون کسی که کوچکترین کاری می کنه واسه پیش گیری از عمل جراحی.پدر آدمو در میاره.
‌پنجشنبه 10 آذر 1390 - 15:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +401کشتار ۱۲ هزار ایرانی عمدتا زیر ۳۰ سال در اعتراضات مردمی؛ کشتار با دستور شخص خامنه‌ای انجام شد
  • +242دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم
  • +232شاهزاده رضا پهلوی: با دولت ترامپ مستقیما در ارتباطم
  • +228روایت‌های یک پزشک از دو شب سرکوب در اصفهان و تهران
  • +209شهبانو فرح پهلوی: نیروهای مسلح نباید سرنوشت خود را با سرنوشت قاتلان گره بزنند
  • +182پیشنهاد کارآفرین ایرانی-آمریکایی به ترامپ: تبدیل مقبره ۴۹۰۰ هکتاری خمینی به بزرگ‌ترین کازینوی جهان!
  • +180شاهزاده رضا پهلوی: دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند
  • +179شاهزاده رضا پهلوی: پرزیدنت ترامپ، شجاعت شما را دیده و برای کمک اعلام آمادگی کرده است
  • +176نیویورک پست از درخواست برای اخراج عیسی هاشمی و فاطمه لاریجانی، فرزندان مقامات ایران خبر داد
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: بعد از این همه کشتار اخیر، یک دریای خون میان ما و این رژیم هست