اجباری شدن تدریس آشنایی با دفاع‌مقدس در دانشگاه

مشاور عالی فرمانده کل قوا با اشاره به تصویب ارائه درس آشنایی با دفاع مقدس در مقطع کارشناسی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها، گفت: این درس در ابتدا به صورت اختیاری و هم‌اکنون به صورت الزامی در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود.

به گزارش ایسنا، سردار سرلشگر دکتر سید رحیم صفوی در حاشیه چهل و دومین همایش معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و در جمع خبرنگاران افزود: درس آشنایی با دفاع مقدس در قالب مسایل علمی و پژوهشی به صورت پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌تواند ارائه شود.

وی گفت: در حال حاضر درس آشنایی با دفاع مقدس در ۳۰ دانشگاه دولتی تدریس می‌شود و امیدواریم در ترم آینده شمار این دانشگاه‌ها افزایش یابد.

صفوی افزود: این درس در دانشگاه‌های پیام نور و آزاد اسلامی با رغبت و استقبال بیشتری تدریس می‌شود.

به گفته صفوی، در سه سال گذشته با وجود اینکه دانشجویان باید برای اخذ این واحد، شهریه پرداخت کنند، حدود ۱۶۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد درس آشنایی با دفاع مقدس را گذرانده‌اند. این مساله نشان می‌دهد که نسل جوان ما به دنبال معرفت‌شناسی و ماهیت‌شناسی است.

وی افزود: در کلاس آشنایی با دفاع مقدس، شبهات و ابهاماتی که در مورد دفاع مقدس برای نسل جوان وجود داشته است، به شیوه علمی و منطقی تحلیل و بررسی می‌شوند.

وی با بیان اینکه امیدواریم با همت معاونان آموزشی دانشگاه‌ها این درس در دانشگاه‌های دولتی توسعه یابد، گفت: پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس این آمادگی را دارد که دوره‌های فشرده یک هفته‌ای از نظر محتوای دروس برای توانمندسازی اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها برگزار کند.

وی با بیان اینکه این پژوهشگاه می‌تواند محتوا و مدارک لازم را در اختیار اساتید قرار دهد، اظهار امیدواری کرد: روسای دانشگاه‌ها نیز از ظرفیت اساتیدی که آشنایی کامل با حوزه دفاع مقدس دارند استفاده کنند و اگر از وجود این اساتید بی‌بهره بودند، از اساتیدی که در نیروهای مسلح این دوره را طی کردند و دارای گواهینامه تدریس این درس هستند استفاده کنند.

به گفته مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، تصور ما این است که این درس‌ها می‌تواند تا اندازه‌ای مفاهیم ارزش دفاع مقدس را به نسل جوان که زمان دفاع مقدس را به یاد نمی‌آورد منتقل کند.

صفوی ادامه داد: این انتقال مفاهیم ارزشی در مقابل جنگ نرمی است که دشمنان برای نسل جوان ما در نظر گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه مفهوم جنگ نرمی که ما درک می‌کنیم تغییر در بینش‌ها، ارزش‌ها، باورها و اندیشه جوانان است، افزود: اگر دشمنان ما این تغییر را در تفکر و ارزش‌ها ایجاد کنند، ممکن است این تغییر در اندیشه، تبدیل به تغییر رفتار شود.

صفوی اظهار کرد: ارایه مفاهیم ارزش‌های دفاع مقدس می‌تواند در مقابل جنگ نرم مقابله کند.


 

رأی دهید
vudvudak - لس آنجلس - امریکا
بوی جنگ میاد داداش صفوی ؟؟؟؟
یکشنبه 22 آبان 1390 - 04:20
a.ahooraei - كلن - المان
در آینده نزدیک طرق مختلف چگونگی سرسپرده شدن به رهبر در دانشگاههای کشور تدریس میشود.
یکشنبه 22 آبان 1390 - 04:21
golly47 - فوكشتاد - المان
غربیها با آوردن این رژیم به ایران به هدفشان رسیدند حالا بایست توان پس دهند
یکشنبه 22 آبان 1390 - 15:07
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +115حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +100کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +86رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +77رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان