مراقبت از سلامت چشم‌هایتان با ورزش

مراقبت از سلامت چشم‌هایتان با ورزش


این بررسی نشان داد که میزان سطوح بالاتری از ورزش در دراز مدت تاثیر مفیدی بر روی کم کردن فشار وریدی چشم پایین (OPP) که همان عامل مهم خطر ابتلا به گلوکوم (آب مروارید) است، دارد.



به گزارش زی‌نیوز، نتایج این تحقیق نشان داد که انجام ورزش بدنی در حد متوسط حدود 15 سال می‌تواند 25 درصد از فشار وریدی چشم پایین را کاهش دهد.

دکتر «پل فاستر» از موسسه چشم پزشکی دانشگاه کالج لندن گفت: به نظر می‌رسد که فشار وریدی چشم پایین تا حد زیادی با آمادگی جسمانی قلبی عروقی نیز مرتبط است. البته نمی‌توان این دیدگاه را به عنوان علت اصلی بروز مشکلات چشمی بدانیم، اما قطعاً ارتباطی بین زندگی بی تحرک و افزایش خطر بروز آب مروارید وجود دارد.

دانشمندان اعلام کردند که داشتن زندگی پرتحرک و پرداختن به ورزش یک روش جدید برای کاهش خطر آب مروارید است.
khosh bavar - ایران - یزد
بعضی از افراد با اینکه دارای چشم سالمی هستند, توان دیدن و درک کردن حقیقت را ندارند, و از همه بدتر اینکه چشم سالم همیشه دچار این اشتباه میشود, که خواهان یافتن عشق در نگاه اول میباشد, شاد و بینا باشیم .
پنج‌شنبه 12 آبان 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +255تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +244ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +175وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +171نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +140فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی