عباسپور: دانشگاه‌های پولی قرار بود دانشجویان خارجی را جذب کند نه فرزندان مسئولان!

عباسپور: دانشگاه‌های پولی قرار بود

دانشجویان خارجی را جذب کند نه فرزندان مسئولان!

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هدف از راه اندازی دانشگاه‌های بین المللی را جذب دانشجویان خارجی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: هرچند مجلس در برنامه پنجم توسعه در جهت ضابطه‌مند کردن این دانشگاه‌ها حرکت کرد اما برخی خبر‌ها حاکی از آن است که این دانشگاه‌ها محلی برای تحصیل مسئولان و فرزندان آن‌ها شده است.


 
علی عباسپور تهرانی فرد در گفت‌و‌گو با فردا با تاکید بر ضرورت ضابطه‌مند کردن دانشگاه‌های بین المللی در کشور، گفت: تا پیش از تصویب برنامه پنجم توسعه پذیرش دانشجو از سوی این دانشگاه‌ها و نحوه عملکرد آن‌ها تابع ضوابط مشخص و معینی نبود و شائبه‌های زیادی پیرامون این دانشگاه‌ها مطرح می‌شد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: از جمله این شائبه‌ها این بود که این دانشگاه‌ها محلی برای تحصیل مسئولان و فرزندان آن‌ها شده است، مثلا عنوان می‌شد دانشگاه شهید بهشتی شعبه‌ای را برای مقطع دکترا در دوبی راه اندازی کرده است و تعدادی از مسئولان اجرایی به صورت ترددی به عنوان دانشجوی دکترای دانشگاه شهید بهشتی در آنجا مشغول به تحصیل هستند، یا در موردی دیگر گفته می‌شد که دانشگاه پیام نور که در داخل عملکرد مطلوبی نداشته شعبه‌ای را در دوبی ایجاد کرده و تعدادی از ایرانیان به واسطه رابطه و پارتی بازی در آنجا مشغول به تحصیل هستند.
 
وی افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات سال گذشته طی نامه‌ای به وزیر علوم نسبت به این گونه اعمال خلاف قانون در دانشگاه‌های بین المللی هشدار داد، و در برنامه پنجم تلاش کرد این دانشگاه‌ها را در جهت صحیح و اصولی هدایت کند ولی متاسفانه این روند هنوز هم ادامه دارد و باید نظارت و توجه بیشتری بر آن‌ها صورت گیرد.
 
نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با تاکید براینکه تلاش مجلس ضابطه‌مند کردن و قانون مند‌تر کردن این دانشگاه‌ها است، خاطرنشان ساخت: در قانون برنامه ۵ ساله پنجم به دانشگاه‌های مادر این اجازه داده شده است که شعبه‌های بین المللی را ایجاد کنند ولی پذیرش دانشجو در این دانشگاه‌ها باید بر طبق ضوابطی باشد که به تایید هیئت امنای آن دانشگاه رسیده است و هر نوع پذیرش دانشجو خارج از این قانون غیرقانونی خواهد بود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فلسفه ایجاد این نوع دانشگاه‌ها را جذب و پذیرش بیشتر دانشجویان خارجی عنوان کرد و گفت: یکی از نقاط ضعف دانشگاه‌های کشور ما در رتبه بندی‌های جهانی این است که میزان جذب دانشجویان خارجی بسیار پایین است، در واقع یکی از دلایل اصلی راه اندازی و ایجاد این نوع دانشگاه هم این بود که زمینه برای جذب دانشجویان خارجی فراهم شود.
 
عباسپور اظهار داشت: البته این به معنای منع پذیرش دانشجویان داخلی نیست اما تاکید اصلی زمینه سازی و فرهنگ سازی برای جذب دانشجویان خارجی است تا هم رتبه بندی ما در سطح جهانی بالا رود هم درآمدی برای کشور حاصل شود.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان ساخت: راه اندازی این دانشگاه‌ها خوب است و امیدواریم با نظارت و توجه بیشتر وزارت علوم و بهداشت این دانشگاه‌ها در مسیر اصلی خود حرکت کنند.

sourena.de - آلمان - اشتوتگارت
اگه این دانشگاه ها نبودند آقازاده های بیسوادی که در حد سوم راهنمایی هم سواد ندارند از کجا میتونستند مدرک دکترا دریافت کنند!!! یا استاد دانشگاه بشند!!! مثل مموتی خودمون که هنوز جدول ضرب هم بلد نیست ولی استاد دانشگاه بوده!!!
یکشنبه 1 آبان 1390

baran828 - ایران - تهران
مملکتی که خودم دیدم تو موسسه ی کیش خانمی نمیتونست در حد استارتر صحبت کنه اونهم بعد کلی کلاس زبان اومدن اما داشت امتحان دکترای رشته ی شیمی میداد!بعد برای مالزی هم که دونستن انگلیسی اولین شرط تحصیل در اونجا بود هم امتحان داده بود!!واقعا تحصیلکرده های ایران یا کاربردی نیستن یا با پارتی بازین یا فقط برای روکم کنی زری خانم و پری خانم مدرکی گرفتن حالا شما فکر کنید اگه انقدم توی جوامع فرهنگی نگشه بودن چه اتفاقی میفتاد؟!
یکشنبه 1 آبان 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.