زیدان: سرمربی‌گری تیم ملی فرانسه، چرا که نه؟

زیدان: سرمربی‌گری تیم ملی فرانسه، چرا که نه؟

زین‌الدین زیدان، یکی از ستارگان بزرگ عالم فوتبال و کاپیتان پیشین تیم ملی فرانسه، بی‌میل نیست که روزی سرمربی‌گری ملی‌پوشان کشورش را برعهده گیرد. در گذشته اما او بارها تاکید کرده بود که حال و حوصله سرمربی‌گری را ندارد.

زیدان را می‌توان در کنار میشل پلاتینی، اسطوره‌ی بزرگ فوتبال فرانسه دانست. او که در پیراهن تیم ملی فرانسه و همچنین باشگاه‌های صاحب‌نامی چون یوونتوس تورین و رئال مادرید موفقیت‌های بزرگی را جشن گرفته، همواره اطمینان خاطر می‌داد که میلی به فعالیت به عنوان سرمربی ندارد.

حال اما به نظر می‌رسد نظر زیدان که به "زیزو" شهرت دارد، برگشته است. او در گفت‌وگویی که روز دوشنبه (۳ اکتبر/ ۱۱ مهر) در نشریه فرانسوی "َلو پاریزین" به چاپ رسیده در پاسخ به اینکه آیا مایل به قبول سرمربی‌گری ملی‌پوشان فرانسه است، اظهار داشته: «چرا که نه! بد نمی‌بود. در زندگی همه چیز ممکن است».

تغییر نظر زیدان شاید به فعالیت‌های اخیر او برمی‌گردد. زیدان مدتی است که نه تنها در نقش مشاور با باشگاه رئال مادرید همکاری می‌کند، بلکه در زمین هم رابطه‌ای نزدیک و تنگاتنگ با ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی این تیم دارد.

درخور توجه آنکه زیدان چندی پیش در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی "کانال" گفته بود که قصد دارد در جنوب فرانسه، یک دوره‌ی مربی‌گری بگذراند.

ستایش "زیزو" از سرمربی کنونی فرانسه

به نظر می‌رسد که زیدان ۳۹ ساله، علیرغم ابراز تمایل به کار سرمربی‌گری، آن‌قدر هم برای فعالیت در این عرصه عجله نداشته باشد. او در گفت‌وگوی خود با نشریه پاریزین عملکرد لوران بلان، هم‌بازی پیشینش در تیم ملی و سرمربی کنونی "خروس‌های" فرانسه، را مورد ستایش قرار داد: «او (بلان) تا کنون خوب کار است. وضعیت پس از آنچه بر تیم فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقایی جنوبی گذشت، بسیار نامساعد بود.»

به گفته‌ی زیدان، از لوران بلان انتظار می‌رود که با سرعت هر چه تمامتر تیم را بسازد و او علیرغم کمی وقت تا کنون به خوبی از عهده‌ی این کار برآمده است.

زیدان در این گفت‌وگو همچنین ابراز اطمینان کرد که ملی‌پوشان فرانسه در دو دیداری که در روزهای جمعه (۷ اکتبر/ ۱۵ مهر) و سه‌شنبه (۱۱ اکتبر) مقابل تیم‌های ملی آلبانی و بوسنی و هرزگوین انجام می‌دهند، موفق میدان را ترک گفته و جواز صعود به دور نهایی مسابقات جام ملت‌های اروپا را کسب خواهند کرد. این مسابقات در سال ۲۰۱۲ در لهستان و اوکراین برگزار می‌شوند.

به اعتقاد او تیم ملی فرانسه علیرغم غیاب شماری از مهره‌های کلیدی خود چون کریم بنزما و اریک آبیدال، این ظرفیت را دارد که بر رقبای خود پیروز شود.

0102 - افغانستان - هرات
زیزوکه یکی از اسطوره های فوتبال بود اگر مربی شود به تاریخ خواهد پیوست
سه‌شنبه 12 مهر 1390

sia_sefid - ایران - تهران
با اینکه عاشق اخلاق و بازیتم ولی زود هنوز .. زود بالارفتن زود پایین اومدن رو به همراه داره
سه‌شنبه 12 مهر 1390

sia_sefid - ایران - تهران
یادش بخیر یه روزی قرار بود بیای ابومسلم مربی گری کنی . چه فوتبال باحالی داریم ما
سه‌شنبه 12 مهر 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +137شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +128حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو