یک دانشجوی نخبه دانشگاه شریف به ۶ سال حبس محکوم شد

یک دانشجوی نخبه دانشگاه شریف به ۶ سال حبس محکوم شد

علی اکبر محمد زاده با گذشت بیش از دویست روز از بازداشت، هنوز به مرخصی نرفته است

علی اکبر محمد زاده، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف که از بهمن ماه ۱۳۸۹ در زندان به سر می برد، به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

این حکم را قاضی صلواتی، رییس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران صادر کرده است.

آقای محمدزاده بیش از ۲۰۰ روز بدون مرخصی در زندان به سر برده که ۵۴ روز از این دوره را در سلول انفرادی بوده است.

مادر علی اکبر محمد زاده در گفتگو با بی بی سی فارسی ضمن تایید این خبر گفت که پسر او دانشجوی نخبه دانشگاه شریف بوده است و در طول دوران تحصیل در این دانشگاه هیچ مورد تخلفی در پرونده اش ثبت نشده است.

مادر آقای محمد زاده می گوید که حکم ۶ سال حبس تعزیری، هفته گذشته به پسر او در زندان ابلاغ شده است.

علی اکبر محمد زاده دانشجوی ورودی ۱۳۸۶ رشته مکانیک است که در تاریخ ۲۶ بهمن ماه ۱۳۸۹ پس از خروج از دانشگاه بازداشت و پس از مدتی به زندان اوین منتقل شد.

در جریان جلسه تفهیم اتهام به آقای محمد زاده، به مواردی نظیر تبلیغ علیه نظام، تجمع و تبانی علیه نظام و اخلال در نظم عمومی اشاره شد.

صدور این حکم، پنجاه روز پس از برگزاری جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات آقای محمد زاده صورت گرفت و به گفته مادرش در جریان رسیدگی به اتهامات، قاضی پرونده به مورد مشخصی که مصداق ارتکاب جرم باشد اشاره نکرده بود.

مادر آقای محمد زاده می گوید که پسرش در طول دوران بازداشت شکنجه شده است.

به گفته او یکی از دلایلی که بعد از دو ماه بازجویی، با درخواست خانواده برای آزادی فرزندشان در ازای سپردن وثیقه مخالفت شده، نگرانی مسئولان امنیتی زندان از فاش شدن ماجرای شکنجه آقای محمد زاده بوده است.

پیش از این ۱۵۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با نوشتن نامه ای خواستار آزادی علی اکبر محمد زاده شده بودند و از مسئولان دستگاه قضایی خواسته بودند که رسیدگی به اتهامات این دانشجو روند قانونی را طی کند.

در مورد دیگری بیش از ۲۰۰ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف در نامه ای به صادق آملی لاریجانی، رییس قوه قضاییه ایران در مورد "بی قانونی های شکل گرفته" در این پرونده ابراز نگرانی کرده بودند و خواسته بودند که آقای محمد زاده هرچه سریعتر آزاد شود.

در پی اعتراض علی اکبر محمد زاده و وکیل مدافع او به حکم صادر شده، پرونده این فعال دانشجویی اکنون برای بررسی بیشتر به دادگاه تجدیدنظر فرستاده شده است.

sourena.de - آلمان - اشتوتگارت
جرم این دانشجو و همه کسانیکه در زندانها هستند و یا بقتل رسیده اند فقط نوکر نبودن است. دیکتاتورهایی مثل خامنه ای و حکومتش که توانایی پاسخگویی به مردم رو ندارند از ابزار زندان و اعدام استفاده میکنند. به امید روزیکه حکومت فاسد و جنایتکار ولی وقیح نابود بشه و همه زندانیان عقیدتی آزاد بشند.
یکشنبه 27 شهریور 1390

Azadikhah - هلند - تکسل
جای تاسف برای دولت شاه دزد احمدی نژاد و قوه نا قضائی کشور
یکشنبه 27 شهریور 1390

bita tehrani - کانادا - ویکتوریا
نخبه کشی در ایران که حرف تازه ای نیست.الله را شکر که با صدور اسلام ناب محمدی کهریزکی به کشورهای دیگر هم کشانده شده
یکشنبه 27 شهریور 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +463شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +322شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +261محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند