بزرگداشت کشته‌شدگان حمله‌های یازده سپتامبر در آمریکا

بزرگداشت کشته‌شدگان حمله‌های یازده سپتامبر در آمریکا

همزمان با دهمین سالگرد حمله‌های یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی در نیویورک و واشنگتن، شهرهای مختلف آمریکا در حال آماده شدن برای بزرگداشت یاد کشته‌شدگان این حمله‌ها هستند.

مراسم بزرگداشت کشته‌شدگان، در محل سه حمله‌ای که با چهار هواپیمای ربوده‌شده در روز یازدهم سپتامبر انجام شد، برگزار می‌شود. این حمله‌ها مرگ نزدیک به سه هزار نفر را به دنبال داشت.

مراسم رسمی یادبود کشته‌شدگان یازده سپتامبر، در محل مرکز تجارت جهانی در نیویورک برگزار می‌شود. برج‌های دوقلوی این مرکز دو هدف اصلی مهاجمان در روز یازده سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی بودند.

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا گفته است که این کشور همچنان در مقابله با تروریسم هشیار خواهد ماند.

همانند مراسم سال‌های گذشته، قرار است اسامی تمام قربانیان این حمله‌ها در مراسمی که در نیویورک برگزار می‌شود، خوانده شود.

حاضران در مراسم بزرگداشت کشته‌شدگان این حوادث در زمان دقیق انجام این حمله‌ها سکوت خواهند کرد.

در حمله‌های روز یازده سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی، دو هواپیما با برج‌های دوقلوی مرکز تجارت جهانی برخورد کردند. هواپیمای سوم به ساختمان پنتاگون برخورد کرد و هواپیمای چهارم به دنبال درگیری سرنشینانش با هواپیماربایان، در مزرعه‌ای در شنکسویل پنسیلوانیا سقوط کرد.

روز یکشنبه، ۱۱ سپتامبر، همچنین از بنای یادبود ملی ۱۱ سپتامبر در نیویورک پرده‌برداری می شود. این بنای یادبود شامل دو حوض بزرگ است که تقریبا در ابعاد برج‌های دوقلو و در زمینی که این برج‌ها در آن قرار داشتند، ساخته شده است.

اسامی کشته‌شدگان حمله‌های یازده سپتامبر و نیز شش نفری که در بمبگذاری سال ۱۹۹۳ میلادی در مرکز تجارت جهانی کشته شدند، در کناره‌های این حوض‌ها حک شده است.

باراک اوباما برای شرکت در مراسم یادبود کشته شدگان یازده سپتامبر، در محل هر سه حمله در نیویورک، واشنگتن و شنکسویل حاضر می‌شود

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، برای شرکت در مراسم یادبود در محل هر سه حمله یازده سپتامبر حاضر می‌شود.

او روز شنبه، دهم سپتامبر، گفت که آمریکا از ده سال پیش که این حمله‌ها انجام شد تاکنون، قوی‌تر شده است.

او گفت: "از اقدامات خستگی‌ناپذیر نیروهای نظامی و اطلاعاتی‌مان و نیز ماموران و متخصصان امنیتی و قانونی آمریکا تشکر می‌کنم. امروز، بدون هیچ شکی، آمریکا قوی‌تر شده و القاعده رو به شکست است."

باراک اوباما اضافه کرد: "ما با دشمنی مصمم روبه‌رو هستیم و اشتباه نکنید، آنها به تلاش خود برای زدن ضربه دوباره به ما ادامه می‌دهند، اما همانطور که این روزها نشان دادیم، ما هشیار و گوش به زنگ هستیم."

آماده‌باش در شهرهای بزرگ

همزمان با فرارسیدن دهمین سالگرد حمله‌های یازده سپتامبر در آمریکا، تمهیدات امنیتی شدیدی در شهرهای نیویورک و واشنگتن در پیش گرفته شده است.

بر اساس گزارش‌ها، پیش از این هشدار داده شده بود که احتمالا القاعده مهاجمانی را که ممکن است بعضی از آنها شهروند آمریکا باشند، فرستاده است تا در یکی از این شهرها بمبگذاری کنند.

گزارش شده است که این هشدار در هفته گذشته و از یکی از عوامل نفوذی سیا دریافت شده است. مقامات رسمی آمریکا این عامل نفوذی را "معتبر، ولی غیرقابل تایید" خوانده‌اند.

همچنین، روز یکشنبه، یازدهم سپتامبر، آتش‌نشانان از سراسر دنیا در مراسم یادبودی در کلیسای جامع سنت پاتریک در نیویورک شرکت خواهند کرد. این مراسم برای بزرگداشت یاد ۳۴۳ آتش‌نشانی برگزار می‌شود که در تلاش برای نجات قربانیان حمله‌های یازده سپتامبر به برج‌های دوقلوی مرکز تجارت جهانی جان خود را از دست دادند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +132حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم