ژاکتی مجهز به شارژر موبایل

ژاکتی مجهز به شارژر موبایل

ترس از تمام شدن شارژ باتری و استرس جستجوی دوشاخه‌ای برای دریافت برق از نکاتی منفی هستند که دستگاه‌های الکترونیکی قابل حمل علی‌رغم تمام نکات مثبت‌شان به همراه دارند. حال ژاکت‌هایی ویژه راه‌حلی جدید برای این مشکل هستند.

در بسیاری موارد شغل افراد ایجاب می‌کند که بخش بزرگی از ساعات کاری خود را در راه به سر ببرند، اما آنها بایستی در عین حال با مشتریان و کارفرمای خود در ارتباط بمانند. تلفن همراه این امکان را میسر می‌کند، اما نگرانی همیشگی بابت تمام شدن باتری دستگاه و پیدا کردن دوشاخه‌ای برای شارژ آن یکی از نکات منفی دستگاه‌های الکترونیکی قابل حمل و نقل است. همین نکته منفی در لحظات حساس پی‌آمدهای ناخوشایندی را به همراه دارد. ارتباط با محیط کار ناگهان قطع می‌شود، کارفرما و مشتریان بی‌تابانه منتظر تماس شما هستند.


اما گویا به زودی این مشکلات دیگر تنها متعلق به گذشته خواهد بود. تکنولوژی پیشرفته به تدریج در تمام ابعاد زندگی بشر نفوذ می‌کند، حتی در صنعت پوشاک. یکی از محصولات جدیدی که این صنعت قصد دارد به بازار ارائه دهد، ژاکت‌ها و کوله‌پشتی‌های خورشیدی است که مجهز به صفحه‌های خورشیدی در بافت خود هستند. از این طریق انرژی لازم برای شارژ کردن تلفن همراه یا دستگاه "ام‌پی‌تری پلیر" ذخیره می‌شود.

پیاده‌روی در هوای آفتابی برای شارژ موبایل

ژاکت‌های خورشیدی مجهز به صفحه‌های خورشیدی در بافت خود هستند که از طریق آنها انرژی خورشیدی را ذخیره می‌کنند



اما دانشمندان بایستی ابتدا صفحه‌های خورشیدی مناسب برای این کار را تولید کنند، زیرا صفحه‌های خورشیدی متداول قابلیت خم شدن ندارند. به تازگی موسسه آلمانی "فراون هوفر" (Frauenhofer Institut) با کمک ورق‌های بسیار نازک فلزی توانسته این مشکل را حل کند. در این میان شرکت پوشاک آلمانی "لودن فری" (Lodenfrey) علاقه خاصی به فناوری جدید نشان داده است. کلاوز فاوست، مدیر این شرکت می‌گوید: «این ابتکاری بسیار هیجان‌انگیز است. شما می‌توانید در هوای آفتابی قدم بزنید و همزمان تلفن‌همراه‌تان از طریق دریافت انرژی خورشید شارژ می‌شود.»اما ژاکت‌های خورشیدی هنوز وارد بازار نشده‌اند، زیرا به کار بردن این تکنولوژی مشکلاتی دارد که محققان برای آنها هنوز راه‌حلی پیدا نکرده‌اند، از جمله صدمه دیدن لباس‌های مجهز به صفحه‌های خورشیدی هنگام شستن با ماشین لباس‌شوئی. مؤسسه علمی "فراون هوفر" برای به کار بردن این فناوری جدید طرح دیگری داشته است. ابتدا این صفحه‌های خورشیدی جدید برای نصب روی نمای بیرونی ساختمان‌ها در نظر گرفته شده بودند. اما صنعت پوشاک برای بهره‌گرفتن از این فناوری فعلا پیش‌دستی کرده و با ایده طراحی ژاکت‌های خورشیدی قصد دارد رقیبی جدی برای باتری‌های قابل شارژ باشد.
ali158 - روسیه - مسکو
حالا شما چند روز اون ژاکت لعنتیتا نشور , احمدی نژاد هنوز تو عمرش یکبار حمام نرفته ما چیزی گفتیم !
شنبه 19 شهریور 1390

Reza-azad - آلمان - روستوک
فکرکنم اگه بافت لباس هم از نانو درست بشه به مقدار زیادی مشکل شستشو هم حل بشه
یکشنبه 20 شهریور 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.