دیر خوابیدن مانع دفع مواد سمی از بدن می‌شود

دیر خوابیدن مانع دفع مواد سمی از بدن می‌شود

رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با مهم دانستن عادات غذایی صحیح و توجه به زمان خواب تاکید کرد:«بی توجهی به زمان خواب و دیر خوابیدن و عدم تبعیت از ساعت بیولوژیکی بدن که با طلوع و غروب آفتاب تنظیم و آنزیم های مختلف را به اثرگذاری وامی دارد مانع خیلی از رخدادهای درونی از جمله دفع مواد سمی از بدن می شود.»

دکتر ضیاءالدین مظهری در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«برخورداری از عادات صحیح غذایی وتوجه به زمان خوابیدن و استراحت جهت حفظ سلامتی بدن و توانایی جذب مواد مغذی و دفع مواد زاید و بازسازی و ترمیم بافت های فرسوده مخصوصا در روند رشد قدی کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است و برای سالم زیستن باید خواب راحت و آرامی داشته باشیم.»

وی ادامه داد:«ساعت 9 الی 11 شب زمانی است برای از بین بردن مواد سمی و غیر ضرورری که این عملیات توسط آنتی اکسیدان ها انجام می گیرد و در این ساعات بهتر است بدن در حال آرامش باشد در غیر این صورت بر سلامتی بدن خود اثر منفی گذاشته اید.»

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد:«ساعت 11 تا 1 نیمه شب عملیات از بین بردن مواد سمی در کبد ادامه دارد در خواب عمیق باشید و از ساعت 1 تا 3 نیمه شب عملیات سم زدایی در کیسه صفرا در طی یک خواب عمیق به طور مناسب انجام می گیرد همچنین از نیمه های شب تا 4 صبح مغز استخوان ها عملیات خونسازی را انجام می دهند.»

وی ادامه داد:«ساعت 3 تا 5 صبح عملیات سم زدایی در ریه ها اتفاق می افتد و برخی مواقع دیده شده که افراد در این دوران سرفه شدید یا عطسه می کنند.

در ساعت 5 تا 7 صبح عملیات سم زدایی در روده بزرگ صورت می گیرد لذا می توانید آن را دفع کنید و باید گفت ساعت 7 تا 9 صبح جذب مواد مغذی صورت می گیرد بنابراین بهتر است صبحانه را در این ساعت میل کنید و افرادی که بیمار هستند بهتر است صبحانه را در ساعت شش و نیم صبح میل کنند و افرادی که اصلا صبحانه نمی خورند بایستی عادت خود را تغییر داده و در ساعت 9 تا 10 صبح صبحانه میل کنند.»

این عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد:« دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب باعث می شود مواد سمی از بدن به موقع و کامل دفع نشود و بازسازی و آمادگی جسمی و مغزی دچار کاستی گردد. بسیاری از افراد درایام تعطیل تا دیروقت بیدار می مانند و تمام روز را صرف استراحت می نمایند که چنین افرادی بعد از اتمام تعطیلات خود به جای کسب طراوت و تمدد اعصاب با خستگی و دلمردگی بر سر کار خود باز می گردند چرا که اعمال بدن آنها دچار سردرگمی در ابعاد مختلفی گردیده است.»

*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
من که تمام مدت رو دیر میخوابم و دیر بلند میشم
سه‌شنبه 15 شهریور 1390

sara5 - ایران - تهران
شبا که ما می خوابیم اقا پلیس بیداره راستی این اقا پلیس چرا بیداره باید اون هم بره بخوابه این طوور که نمیشه!!!!
سه‌شنبه 15 شهریور 1390

nader46 - انگلیس - لندن
بااین حساب,مسمومیت من خیلی شدیده.
سه‌شنبه 15 شهریور 1390

ensanam arezoost - ایران - جزیره خارک
هیچ چیز بهتر از خواب شب برای نشاط و تندرستی نیست و من 12 ساله که بیش از 70درصد شبها بیدار بودم...چه بد چه بد
سه‌شنبه 15 شهریور 1390

Royan - آلمان - آلمان
زمستانها بین 9 -10 و تابستانها بین 10 -11 میرم برای خواب صبحها ساعت 6:30 تا 7 وقت صبحانه است( زمستان و تابستان هم نداره) فقط یکشنبه ها صبحانه ساعت 8 صرف میشود یه عمر آرزو به دلم موند یه روز تا ساعت 10 صبح بخوابم.
چهار‌شنبه 16 شهریور 1390

katrina - بریتانیا - لندن
Royan - آلمان - آلمان-عزیزم خوش به حالت .من ارزودارم 6صبح ازخواب بیداربشم ورزش کنم شب هم10بخوابم ولی زودتراز9صبح نمیشه ..
چهار‌شنبه 16 شهریور 1390

*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
nader46 - انگلیس - لندن تازه فهمیدی این موضوع رو ,چجورشم زیاده خودت خبر نداری لوووووووووووووووووووول
چهار‌شنبه 16 شهریور 1390

*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
Royan - آلمان - آلمان ای ول به شما ..باید به شما تبریک بگم شما سحر خیز باش تا کامروا شوید رو کاملا رعایت کردید ... موفق و سلامت باشید
چهار‌شنبه 16 شهریور 1390

Royan - المان - المان
katrina - بریتانیا - لندن عزیز در طول روز خودت را حسابی خسته کن و بعد شب زود بخواب آنوقت صبح زود از خواب بیدار میشوی ,آدم تا جمسا خسته نشود نمیتواند زود بخواب برود من یک روزصبح میرم پیاده روی یه روز میرم gym بعدتا شب روی پاهام هستم و تو محیط کارم راه میرم *Fanoos* - ایران - شهمیرزاد مرسی عزیزم شما هم همینطور.
پنج‌شنبه 17 شهریور 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +122حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +110حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +102کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +99سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +92رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +76نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +73یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • +69پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +67کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران