یک نورولوژیست انگلیسی بر این باور است که مغز انسان به حداکثر هوش خود رسیده است و قوانین فیزیک اجازه نمی دهند که نوع بشر بیش از این باهوش تر شود.به اعتقاد سایمون لافلین، پروفسور نوروبیولوژی دانشگاه کمبریج، میلیونها سال تکامل انسان به حداکثر سطح خود رسیده است و مغز بیشتر از این نمی تواند باهوش شود. به گفته این دانشمند، دو مانع بر سر راه توسعه مغز وجود دارد. مانع اول، مینیاتوری شدن سلولهای مغز و رشد در اتصالات میان سلولها است که دیگر به حداکثر محدودیت خود رسیده اند. مانع دوم این است که مغز انسان تنها دو درصد از وزن بدن را به خود اختصاص داده است باوجود این 20 درصد از کل انرژی را مصرف می کند. بنابراین حتی افزایش حداقلی قدرت عملکرد مغز می تواند موجب افزایش قابل توجه انرژی مورد نیاز موتور مرکزی بدن شود. لافلین در این خصوص توضیح داد: "ما نشان دادیم که مغز برای عملکردهای خود باید انرژی بسیار بیشتری نسبت به قلب مصرف کند. بهرحال مسئله، تنها انرژی مصرف شده نیست بلکه ساختار مغز نیز موجب می شود که توسعه هوش محدود شود." نورولوژیستها از مدتها قبل می دانستند که مغز از حدود 10 بخش تشکیل شده است. هر یک از این بخش ها مسئول عملکردهای مختلفی چون حرکت و یا بینایی هستند. این قسمتها از طریق دسته هایی از فیبرهای عصبی به هم متصل می شوند. در این مورد نظریه ای وجود دارد که بیان می دارد هوش با میزان اثربخشی این اتصالات ارتباطات دارد. براساس گزارش Observer ، "اد بالمور"، همکار "لافلین" در کمبریج میزان اثربخشی را که با آن بخشهای مختلف مغز با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند اندازه گیری و کشف کرد که در افراد باهوش تر، پالسهای این اتصالات با سرعت بیشتری حرکت می کنند. بالمور در این خصوص توضیح داد: "به نظر می رسد که تعامل بالای شبکه های مغزی با ضریب هوشی (آی. کیو) بالا ارتباط داشته باشد. در حقیقت مسئله این است که این سرعت بالا همانند سرعت بالای یک خودرو به انرژی بسیار زیادی نیاز دارد. بنابراین باهوشتر بودن به معنی بهبود اتصالات میان فضاهای مختلف مغز است. درحالی که انرژی و فضای محدود مغز مانع افزایش هوش می شود."
bavaffa - اذربیجان - باکو دوست عزیز نیازی نیست که مغز خودمان را به زحمت بیندازیم تا ببینیم طرف دروغ می گوید یا نه چون دروغگویی جزئی از زندگیمان شده است. یاشا آما دوز یاشادوز ایاقا داش دیَمز
پیش بینی میشد که برده داری در قرن بیست و یکم بر پایه اختلاف ضریب هوشی انسانها ادامه یابد. حالا اگر هوش همه به یک سطح برسد بر چه اساس باید یکدیگر را استثمار کنیم؟ شاید کار به شیر خط بکشه. هر کی شیر آورد میتونه اونی رو که خط آورده بچاپه!!! لوووووووول چه با حال
نمیتونه این باشه، خیلی از قضیه ها رو رد میکنه، تکامل در طبیعت حد و مرز نداره. بگفته مولوی؛ از جمادی مردم و نامی شدم/. و از نما مردم، به حیوان سر زدم/ مردم از حیوانی و آدم شدم/ پس چه ترسم کی زمردن کم شدم/ بار دیگر من بمیرم از بشر /. تا بگیرم در ملائک بال و پر. اینهم تکامل از دید مولوی.
a.ahooraei -: دوست گرامی, دمتان گرم ! عجب شعری که منو واقعا تکان داد و از خودبیخود کرد, پس لطفا از این کارهای خیر بیشتر بکنید که هستند امثالی مثل من که بدنبال جواب میگردند و چه زیباست که کسانی زودتر از من جوابشان را پیدا کردند و در اختیار دیگران میگذارنند زیرا باید اینطور باشه که اطلاعات و اگاهی را بدیگران باید منتقل کرد که بر ضد جهل و تاریکی میباشد, پس همواره شاد و مانند مولوی راهنما باشیم !