وزیر دفاع آمریکا: پیروزی بر القاعده نزدیک است

وزیر دفاع آمریکا: پیروزی بر القاعده نزدیک است

لئون پانه‌تا، یک هفته پس از برعهده گرفتن مسئولیت وزارت دفاع آمریکا، برای دیداری وارد افغانستان شد. وی گفت، پس از مرگ اوسامه بن‌لادن خوشبین است که پیروزی استراتژیک بر شبکه‌ی ترور القاعده ممکن است.

لئون پانه‌تا، وزیر دفاع آمریکا

لئون پانه‌تا، وزیر دفاع جدید آمریکا، روز شنبه (۹ ژوئیه/۱۸ تیر) برای دیداری از پیش اعلام نشده وارد کابل شد. به گزارش پنتاگون، وی در آنجا ابراز خوشبینی کرد که آمریکا می‌تواند به‌طور استراتژیک بر شبکه‌ی ترور القاعده پیروز شود. پانه‌تا این پیروزی را نزدیک خواند.

شناسایی چهره‌های کلیدی القاعده

پانه‌تا گفت، آمریکا ده تا بیست تن از چهره‌های کلیدی در رهبری القاعده را در پاکستان، یمن و مناطق دیگر شناسایی کرده و اگر آنان را بکشد یا دستگیر کند، این به معنای شکست این سازمان تروریستی است. به گفته‌ی پانه‌تا، ایمن الظواهری، رئیس جدید شبکه‌ی ترور القاعده، احتمالا در منطقه‌ی صعب‌العبور قبیله‌نشین پاکستان در نزدیکی افغانستان به‌سر می‌برد.

پانه‌تا گفت، شبکه‌ی ترور القاعده دیگر در وضعیتی نیست که بتواند سوء‌قصدهایی در ابعاد ترور ۱۱ سپتامبر انجام دهد و این سازمان در حال فرار است. وی خاطر نشان ساخت که پس از مرگ اوسامه بن‌لادن، زمان آن فرارسیده که بیشترین فشار بر افراطیان وارد شود. اگر این تلاش‌ها افزایش یابد، می‌تواند القاعده را به عنوان یک تهدید از بین ببرد.

پانه‌تا قصد دارد در افغانستان با سربازان و فرماندهان ارتش آمریکا و نیز حامد کرزای، رئیس‌جمهوری این کشور دیدار و گفت‌وگو کند.

رایزنی درباره‌ی مخفیگاه الظواهری

پس از مرگ بن‌لادن، ایمن‌الظواهری، به مرد شماره یک القاعده تبدیل شده است

به گزارش روزنامه‌ی آمریکایی «نیویورک تایمز»، پانه‌تا که قبلا رئیس سازمان اطلاعاتی آمریکا (سیا) بود، در گفت‌وگویی با روزنامه‌نگاران اشاره کرده که در رایزنی با سازمان امنیت پاکستان، درباره‌ی مخفیگاه ایمن‌الظواهری نیز صحبت شده است. 

وی در پاسخ یکی از روزنامه‌نگاران که پرسیده بود چه کسانی در پاکستان از مخفیگاه بن‌لادن در ابیت‌آباد اطلاع داشته‌اند گفته است، او در این رابطه حدس‌هایی می‌زند، ولی مدرک قاطعی ندارد.

رئیس تازه‌ی پنتاگون، همچنین به خطر تروری اشاره کرد که در حال حاضر از طرف یمن وجود دارد. به گفته‌ی وی، وزارت دفاع آمریکا و سازمان اطلاعاتی این کشور در حال حاضر مشغول انجام عملیاتی در این کشور عربی هستند و خود را روی هدف‌هایی در آنجا متمرکز ساخته‌اند.

لئون پانه‌تا در تاریخ ۱ ژوئیه پست وزارت دفاع آمریکا را برعهده گرفت. وی بلافاصله پس از آن اعلام کرد که باید شبکه‌ی ترور القاعده را نابود کرد. به گفته‌ی پانه‌تا، آمریکا باید با متحدان بین‌المللی و افغانی خود همکاری کند، تا افغانستان دیگر به پایگاه شبکه‌ی ترور القاعده تبدیل نشود.

morid - ایران - بوشهر
ده سال جنگ وکشته شدن هزاران سرباز امریکا و ناتو توانستید بن لادن مریض را که داشت میمرد بکشید.ازایران یاد بگیرید که توانست درعرض چند ماه مالک ریگی که زیر چتر سازمان سیا بود دراستا نه ورود به پایگاه امریکا در قزاقستان دستگیر وبه ایران اوردند وحیرت دوست ودشمن را باعث شد.
یکشنبه 19 تیر 1390

man-malaysia - مالزی - کوالالامپور
راست میگه این یارو حکومت اخوندی دست هرچه قاتله رو از پشت بست. دزد که از دزد بدزده شاه دزده
یکشنبه 19 تیر 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • روایت یک پزشک از شب‌های اعتراض در ساری و خشونت مرگبار مأموران علیه مردم
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ امیرحسین محمدزاده، فوتبالیست معترض ۱۸ساله که در افسریه کشته شد
  • آیا حمله چندملیتی علیه رژیم علی خامنه‌ای در پیش است؟
  • روبینا امینیان؛ حکایت دختر معترضی که خانواده جسدش را شناسایی و مخفیانه کنار جاده دفن کردند
  • تمجید لیندزی گراهام از سیاست ترامپ در قبال ایران؛ «سقوط رژیم تهران هم‌سنگ فروپاشی دیوار برلین»
  • خامنه‌ای: کشور را به سمت جنگ نمی‌بریم، اما مجرمان داخلی را رها نمی‌کنیم، ترامپ مجرم است
  • یورش پلیس لندن به تجمع ایرانیان؛ بازداشت مجروحان در راهروهای بیمارستان + ویدئو
  • هنرمندی که دیوارهای ویران و بیروح را با نقاشی‌های سه بعدی جان می‌بخشد
  • گزارش رسانه اسرائیلی از وحشت نیروهای نیابتی: اگر جمهوری اسلامی سقوط کند، ما چه خواهیم شد؟
  • احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه، زبان کردی را یک «زبان ملی» و نوروز را «تعطیل رسمی» اعلام کرد
  • +396کشتار ۱۲ هزار ایرانی عمدتا زیر ۳۰ سال در اعتراضات مردمی؛ کشتار با دستور شخص خامنه‌ای انجام شد
  • +238دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم
  • +226شاهزاده رضا پهلوی: با دولت ترامپ مستقیما در ارتباطم
  • +225روایت‌های یک پزشک از دو شب سرکوب در اصفهان و تهران
  • +205شهبانو فرح پهلوی: نیروهای مسلح نباید سرنوشت خود را با سرنوشت قاتلان گره بزنند
  • +181پیشنهاد کارآفرین ایرانی-آمریکایی به ترامپ: تبدیل مقبره ۴۹۰۰ هکتاری خمینی به بزرگ‌ترین کازینوی جهان!
  • +180شاهزاده رضا پهلوی: دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند
  • +178شاهزاده رضا پهلوی: پرزیدنت ترامپ، شجاعت شما را دیده و برای کمک اعلام آمادگی کرده است
  • +175نیویورک پست از درخواست برای اخراج عیسی هاشمی و فاطمه لاریجانی، فرزندان مقامات ایران خبر داد
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: بعد از این همه کشتار اخیر، یک دریای خون میان ما و این رژیم هست