یکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۳۰ می ۲۰۱۰
سفارت ایران در لندن اتهامات بریتانیا در مورد سوریه را محکوم کرد
|
وزیر امور خارجه بریتانیا اخیرا ایران را متهم کرده بود که در سرکوب اعتراضات در سوریه به دولت این کشور کمک میکند |
سفارت ایران در لندن اتهامات اخیر مقامات بریتانیایی علیه دولت ایران مبنی بر کمک این کشور به دولت سوریه در سرکوب مخالفان را تکذیب و غرب را به داشتن معیارهای دوگانه در مواجهه با وقایع منطقه متهم کرد.
در بیانیه سفارت ایران آمده است: "بعضی مقامات بریتانیایی اخیرا اتهامات بی پایه و اساسی را در رابطه با وقایع سوریه علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده اند؛ سفارت جمهوری اسلامی ایران این اظهارات بی مورد را به شدت محکوم می کند و اتهامات نادرستی را که به هدف لکه دار کردن وجهه محبوب ایران در منطقه مطرح شده است، قویا تکذیب می نماید".
ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا چندی پیش اعلام کرده بود که ایران روش های سرکوب مخالفان را که خود در وقایع دو سال گذشته به کار گرفته، در اختیار دولت سوریه هم قرار داده است.
وزارت امور خارجه ایران در اعتراض به این اظهارات، کاردار سفارت بریتانیا در ایران را احضار کرد و سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم اظهارات آقای هیگ را رد کرد، اما وزارت امور خارجه بریتانیا اتهامات فوق را در بیانیه ای به مناسبت دومین سالگرد انتخابات جنجال برانگیز ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ تکرار کرد.
اکنون سفارت ایران در بریتانیا در اطلاعیه خود می نویسد: "جمهوری اسلامی ایران معتقد است که ملت های منطقه به دنبال این هستند که بدون هرگونه دخالت خارجی دموکراسی را در کشورهای خود مستقر کنند".
در این اطلاعیه آمده است که اتخاذ "معیارهای دوگانه" توسط بعضی از کشورهای غربی در مواجهه با آرمان های دموکراتیک مردم کشورهای خاورمیانه، علیه خواسته های مشروع آنها است.
سفارت ایران می نویسد: "روشن است که مداخله سیاسی و نظامی در وقایع منطقه باعث انحراف یا سرکوب جنبش های منطقه خواهد شد".
در اطلاعیه سفارت ایران به "شواهد قابل اعتمادی" اشاره شده است که "بخشی از آن در رسانه های بریتانیا هم منتشر شده است" و نشان می دهد که بعضی از کشورهای غربی تجهیزات و آموزش لازم را در اختیار "حکام جبار" منطقه قرار داده اند تا قدرت فرو نشاندن قیام های مردمی را در آنها ایجاد کنند.
سفارت ایران در اطلاعیه خود نوشته است: "تأکید بر وقایع یک کشور و نادیده گرفتن سرکوب قیام ها در کشورهای دیگر نمونه هایی از به کار گرفتن معیارهای دوگانه در تحولات منطقه است".
مقامات ایران به شدت از کم توجهی دولت ها و سازمان های غربی به سرکوب اعتراضات ضد حکومتی شیعیان در بحرین انتقاد می کنند، اما اعتراضات ضد دولتی در سوریه را به تحریک اسرائیل و کشورهای غربی می دانند.
کاوه اهنگر - نروژ - اسلو
|
اقا جان دروغ نمیگن مگر همین شماها نبودین که برای قیام مردمی مردم دلیر ایران از اعضای حزب الله لبنان و دوستهای سوریه ایتون استفاده کردید. خدا لعنتتان کند که باعث بی ثباتی در منطقه و جهان هستید. |
پنجشنبه 26 خرداد 1390 |
|
bache shapoor - سوئد - یوسدال
|
بابا اگه شماها ....دم از تحریم ایران میزنئد و اگر کاسه تان زیر نیم کاسه تان نیست (که من بعید میدانم) این بیشرفها را از کشورتان بیرون کنید و در سفارتخانه جمهوری اسـ... را گل بگیرید. شما از اون کشور افریقایی که این کار را کرد کمتر هستید? شما انگلیسی های چرچیل نشان که منافعتان از ایران تامین میشه یکی به نعل میزنید و یکی به میخ!!! اصلا به نظر من تمام کشورهایی که ایران را مورد تحریم قرار دادن باید این مفتخورهای سفارتی را از کشورشان بیرون کنند و سفارتخانه های ایران را در کشورشان تعطیل کنند و افراد سفارت خود را از ایران فرا بخوانن و سفارت خودشان در ایران را تعطیل کنند که این هم خودش تحریم دیپلماتیکی است و از این طریق هم باید به رژیم کثیف ایران فشار وارد کرد. |
پنجشنبه 26 خرداد 1390 |
|
Arash آرش - بریتانیا - لندن
|
سفیر و سفارت رژیم وحشی و غارتگر و ضد ایرانی و ضد انسانی دیگه نه تنها منفور ملت آگاه و آزاد ایران شده بلکه تنفر و اعتراض جهان اسلام و بشریت متمدن رو هم می بینه. اینها همه نیازهای اولیه سقوط به ذباله دانی تاریخ هست |
جمعه 27 خرداد 1390 |
|