خبرهای ضد و نقیض درباره «اخراج» مصلحی از جلسه دولت
رأی دهید
خبرهای ضد و نقیض درباره «اخراج» مصلحی از جلسه دولت
جلسه هیأت دولت ایران، روز چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ در حالی برگزار شده که برخی منابع خبری از «اخراج» حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات از آن خبر دادهاند.
به گزارش تارنمای فرارو، در جلسه روز گذشته هیأت دولت، محمود احمدینژاد، رئیسجمهوری ایران از حیدر مصلحی خواسته تا جلسه را ترک کند.
در همین حال روزنامه هفت صبح در واکنش به این خبر اعلام کرده: «یک منبع آگاه در دفتر رییسجمهور، با تکذیب خبر سایت ضددولت فرارو در مورد دستور رییسجمهور به وزیر اطلاعات برای خروج از جلسه هیأت دولت، گفته است رییسجمهور پس از خروج وزیر اطلاعات ریاست جلسه را برعهده گرفت که البته نه تأخیر رییسجمهور و نه خروج وزیر از جلسه یک اتفاق نامتعارف نبوده است.»
اما با این حال برخی خبرهای دیگر حاکی از این است که احمدینژاد پیش از حضور در جلسه هیأت دولت گفته «تا مصلحی در جلسه باشد، من در نشست هیأت دولت حاضر نمیشوم.»
اما با این حال برخی خبرهای دیگر حاکی از این است که احمدینژاد پیش از حضور در جلسه هیأت دولت گفته «تا مصلحی در جلسه باشد، من در نشست هیأت دولت حاضر نمیشوم.»
بنا بر این گزارش، احمدینژاد پس از خروج مصلحی، در جلسه هیأت دولت شرکت کرده است.
شامگاه یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ محمود احمدینژاد، با استعفای مصلحی از وزارت اطلاعات موافقت کرد و وی را به عنوان «مشاور رئیسجمهور در امور اطلاعاتی» منصوب کرد.
اما تنها دو ساعت پس از انتشار این خبر، خبرگزاریهای ایران خبر دادند آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران با کنار رفتن مصلحی از وزارت اطلاعات مخالفت کرده است.
از آن هنگام، احمدینژاد به مدت ١١ روز از شرکت در جلسات هیأت دولت خودداری کرد و در خانهاش ماند.
وی پس از بازگشت به جلسات هیأت دولت، وجود اختلافاتش با رهبر ایران را تأیید کرد اما گفت «نوکر ولیفقیه» است و مشکلات نیز با گفتوگو حل میشود.
احمدینژاد همچنین به چند روز غیبت خود اشاره کرد و گفت: «دورکاری و خانهنشینی چند روزه دلایلی دارد که این دلایل را در دل خود نگه میدارم چون بسیاری از حرفها باید در دل انسان باقی بماند.»
با این حال در این مدت، موج انتقادات علیه احمدینژاد فروکش نکرده است.
حجتالاسلام مجتبی ذالنور، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران چند روز پیش گفت احمدینژاد باید عبارات خود را درست کند و بگوید ولی امر، نائب امام زمان است و مشروعیت همه ارکان نظام با اوست.
وی گفت اگر رهبری حمایت عام خود را از رئیس جمهور بردارد، «او حق تصرف در امور را ندارد و میشود طاغوت.»
وی این سخن احمدینژاد که گفته بود رابطهاش با آیتالله خامنهای رابطه «پدر و فرزندی» است اشتباه دانست و گفت: «در روایات و احکام اسلامی داریم که ممکن است پدر یک فرد، او را امر به شرک کند و به همین دلیل نباید از او تبعیت کرد. ممکن است پدر اشتباه کند و طبق احکام اسلام، باید مخالف او حرکت کرد.»
احمدینژاد میگوید رابطهاش با رهبر ایران، رابطه پدر و فرزندی است.
برخی از نمایندگان مجلس نیز از احتمال طرح سوال از احمدینژاد به دلیل «مقابله با حکم آیتالله خامنهای و قانونگریزی» خبر دادهاند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|